- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.741
Ankaradayım ben.
Aaaaa aşk olsun ben de Ankaradayımmm![]()

Bitti mi vizitler :) nasıl geçti kuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradayım ben.
Aaaaa aşk olsun ben de Ankaradayımmm![]()
merhabalar bugün ilk günüm malesef tartımla ilgili bir sıkıntı var kilomu bugün tartılıp göndericem şu an doğru yere yazıp yazmadığımla ilgilide şüphelerim yok değil:)Yok kuzum ben mezun oldum 2016 da
O İstanbulda galiba ben Ankaradayım
Ama Adanaya da gelmiştim çok özledim![]()
Cnm doğru sayfamerhabalar bugün ilk günüm malesef tartımla ilgili bir sıkıntı var kilomu bugün tartılıp göndericem şu an doğru yere yazıp yazmadığımla ilgilide şüphelerim yok değil:)
Amin kuzuminşallah canım sana da hayırlı ramazanlar
ben her sene kilo alırdım ramazanda bu sene bilinçli olacağım için vereceğim inşallah![]()
İnşallah güzel olur canım. Bakalım ben sahursuz başlayacağım. Duruma göre de düzenlemeler yaparız artık. Eskiden gittiğim diyetisyen ramazan menüsü vermişti. Eve dönünce paylaşırım. Fikir olur bize deİnşallah bende çok merak ediyorum ramazanda nasıl olacak
Benim sabah yaotığım bacak videosu pilatese mi giriyor ya
Evet cnm bölgeselBenim sabah yaotığım bacak videosu pilatese mi giriyor ya![]()
Ay süper listeden 2 sporu tiklemişimEvet cnm bölgesel![]()
Oooh yandanAy süper listeden 2 sporu tiklemişimve şimdi dışarıdayım 10bin adım da yaparım oh
![]()
İzin dönüşü gibi olacak canım kaç etap varsa ayrı kaldığın ona bölünecek maalesefCherry Mom canım aklıma takılan bişey daha var ben mezun oldum ya 79.1 kiloyla listeye girerken mezun olduğum hafta ile girdiğim hafta mı bölünecek yani izinden dönenler gibi yoksa atıyorum bu cuma paylaştım 79.5 bi sonraki cuma gircem 78.5 o 1 kilo ile girip mezuniyet kilosunun altında mı denicek canım?
Kuzum kuzum çok özledik beeeKuzum sen de benim aklımdasın, kalbimdesin. Hiç uğrayamadım yanınıza. Bütün vaktimi büyük kızım alıyor sağolsun. Biliyorsun ilkokula başlamıştı bu sene. Uzaktan eğitimde zaten hepimiz öğretmen olduk çıktık. Gerçekten çok zorladı bu dönem bizi...
Çook özledim herkesi. Sen nasılsın. Yakışıklı ne yapıyo.
❤❤❤❤
doğru canım bi gün bi gündürzaten 2 hafta falan öyle denk gelecek sonra zaten ramazan bitiyor. inşallah çok kişi o saate kalmaz da sana da zorluk olsun istemem canım
![]()
Acaba en doğru saat kaçta tartılmak olur kaptim? Kaç saat yemeden içmeden doğru çıkar? 12 mi acaba
İftardan 3 saat öncesi diye biliyorum canımAcaba en doğru saat kaçta tartılmak olur kaptim? Kaç saat yemeden içmeden doğru çıkar? 12 mi acaba![]()
ayy gireceğim hafta inşallah kızlar yüksek yüzde yaparlar araya kaynarım :/İzin dönüşü gibi olacak canım kaç etap varsa ayrı kaldığın ona bölünecek maalesef![]()
Sağol canımİftardan 3 saat öncesi diye biliyorum canım![]()
Birazcık daha iyiyim, ufak tefek belirtileri hala duruyo bugün test olucam eve çağırdım dışarı çıkmamak için ama hala gelmediler :/Sen nasıl oldun canım kovit sonrası iyi misin
Acaba en doğru saat kaçta tartılmak olur kaptim? Kaç saat yemeden içmeden doğru çıkar? 12 mi acaba![]()
Kızlar benim cuma günü listeleri en en geç 20.00 de paylaşmış olmam lazımİftardan 3 saat öncesi diye biliyorum canım![]()
A geliyor mu öyle ne güzelBirazcık daha iyiyim, ufak tefek belirtileri hala duruyo bugün test olucam eve çağırdım dışarı çıkmamak için ama hala gelmediler :/
Evet geliyolar ama inşallah gelirlerseA geliyor mu öyle ne güzel