Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kuzum ben mezun oldum 2016 da :KK66:
O İstanbulda galiba ben Ankaradayım
Ama Adanaya da gelmiştim çok özledim 😍😍😍
merhabalar bugün ilk günüm malesef tartımla ilgili bir sıkıntı var kilomu bugün tartılıp göndericem şu an doğru yere yazıp yazmadığımla ilgilide şüphelerim yok değil:)

inşallah canım sana da hayırlı ramazanlar :KK19:
ben her sene kilo alırdım ramazanda bu sene bilinçli olacağım için vereceğim inşallah :KK36:
Amin kuzum 😘
Ben de hayatımda ilk defa geçen ramazan kilo almadım 🤭
Bu ramazan vermek de nasip olur inşallah.🤗
İnşallah bende çok merak ediyorum ramazanda nasıl olacak
İnşallah güzel olur canım. Bakalım ben sahursuz başlayacağım. Duruma göre de düzenlemeler yaparız artık. Eskiden gittiğim diyetisyen ramazan menüsü vermişti. Eve dönünce paylaşırım. Fikir olur bize de 😘

Cherry Mom Cherry Mom canım aklıma takılan bişey daha var ben mezun oldum ya 79.1 kiloyla listeye girerken mezun olduğum hafta ile girdiğim hafta mı bölünecek yani izinden dönenler gibi yoksa atıyorum bu cuma paylaştım 79.5 bi sonraki cuma gircem 78.5 o 1 kilo ile girip mezuniyet kilosunun altında mı denicek canım?
İzin dönüşü gibi olacak canım kaç etap varsa ayrı kaldığın ona bölünecek maalesef :(

Kuzum sen de benim aklımdasın, kalbimdesin. Hiç uğrayamadım yanınıza. Bütün vaktimi büyük kızım alıyor sağolsun. Biliyorsun ilkokula başlamıştı bu sene. Uzaktan eğitimde zaten hepimiz öğretmen olduk çıktık 😆. Gerçekten çok zorladı bu dönem bizi...
Çook özledim herkesi. Sen nasılsın. Yakışıklı ne yapıyo.
❤❤❤❤
Kuzum kuzum çok özledik beee :KK60:
Arada uğra lütfen ismini bile Şuralarda görmek huzur verir bana 💕ama bir yandan da anlıyorum eşime hep söylüyorum emre iyiki okula falan gitmiyor şu dönemde diye hele 1.sınıf tam üzüldüğüm yavrular oluyor :KK43: ne 1.sınıf heyecanı yaşayabildi yavrular nede birşy anladılar kaynayan bir yıl.. sağlık olsun geçsin gitsinde...
Bende iyiyim emrede iyi çok şükür geçtiğimiz ay yine İstanbuldaydık gittik geldik :)

Acaba en doğru saat kaçta tartılmak olur kaptim? Kaç saat yemeden içmeden doğru çıkar? 12 mi acaba 🤔

İftardan 3 saat öncesi diye biliyorum canım🥰
Kızlar benim cuma günü listeleri en en geç 20.00 de paylaşmış olmam lazım

Hesaplama kontrol vs için tabi son dakikaya bırakmayız orada sayfayı düzenlemek bile belli bir zaman alıyor saat 20.01 de listeyi girmiş olsam tüm takım bildirimsiz sayılıyor..

Evde olanlar çalışmayanlar saat en geç 16.00 gibi paylaşır sahur şişkinliği kalmayacaktır

Çalışanlar 18.00 gibi paylaşabilir

❤️

Back
X