Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun cok iyi olmus canim. Sebze protein herseyden var. allah kabul etsin.
Adimlar yine tam sinirda kalmis.

Yiyememeyi pek yasamadigimdan anlamak zir geliyir 🤪
Menun tam kilo verdirecek menu deee huc degilse bi 8 dk tabata veya 15dk leslie veya 1000 zip yapsaydin o zaman tam super olurdu canim.

Masallah bu menu ve sporlarla sen cook yakinda ilk hedefini gorursun canim 🧿

Iyi yemissin vitamin mineral almissin hep canim. Tam kararinda olmus bence be cok ne az. Ama hani spor? Uyumadan bi 100 mekik 100zip birseyler olsa iyi olur.
Ben şuan korkudan sporu zerre yapamıyorum :KK70: Ama yarın itibariyle işe başlıyorum o yüzden yürüyüş mutlaka olacak :)

Ben şuan korkudan sporu zerre yapamıyorum :KK70: Ama yarın itibariyle işe başlıyorum o yüzden yürüyüş mutlaka olacak :)
Birsey mi atladim canim, rahatsiZligin filan varsa tabi dikkat et her spor herkese uygun olmayabilir. Yuruyus candir, ayaklari olan yuruyebilen herkes bolca yurusun bence de 👍

Artik hergun tartilcam oyle ise yariyir demekki baksana 😁😁
akşam yemöekten sonra tartıldığımda kendimi tutmama yardımcı oluyor bana göre sabaha çokmu azmı çıkacağım onu anlıyabiliyorum benim kız sürekli bana kızıyor ama dinlemiyorum

Birsey mi atladim canim, rahatsiZligin filan varsa tabi dikkat et her spor herkese uygun olmayabilir. Yuruyus candir, ayaklari olan yuruyebilen herkes bolca yurusun bence de 👍
Yeni covid geçirdim ya peşine bi gün sokağa çıktım 15-20 dk yürüdüm göğsümde biraz ağrı falan oldu. Covid sonrası spor konusunda çok dikkat edilmesi gerekiyormuş özellikle akciğerlere zarar ve hasar verdiği için :(

Ayy ne guzel annenlerle vakit gecirnek suoer 👍
Benim kizim da aylardir bekliyir bir gidelim anneneyi dedeyi gorelim diye. Ne cok sevinmustir kizin.
çok sevindik ilaç gibi geldi🙈zorlanmaya başlamıştım, diyetti okuldu evdi derken🙈
Bu arada benim bı haftadır sırtım ağrıyor kızlar, iki kuregimin ortası derler ya işte orası🙈 pacman pacman Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula napmam lazım😂

çok sevindik ilaç gibi geldi🙈zorlanmaya başlamıştım, diyetti okuldu evdi derken🙈
Bu arada benim bı haftadır sırtım ağrıyor kızlar, iki kuregimin ortası derler ya işte orası🙈 pacman pacman Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula napmam lazım😂
Yaa pacman ve sansebastianı etiketlemeni de anlarımda ben bilgisayar öğretmeniyim en fazla tornavidayla açıp donanımını vs değiştirebilirim o da işine yaramaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ayy bide eğitimler uzaktan oluyo ya doktor muayenesini de uzaktan yapıyosun ama onu yanlış anlamışsın sen :KK70: :KK70: uzaktan tahlil yapılmıyoo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yaa pacman ve sansebastianı etiketlemeni de anlarımda ben bilgisayar öğretmeniyim en fazla tornavidayla açıp donanımını vs değiştirebilirim o da işine yaramaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ayy bide eğitimler uzaktan oluyo ya doktor muayenesini de uzaktan yapıyosun ama onu yanlış anlamışsın sen :KK70: :KK70: uzaktan tahlil yapılmıyoo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:

Hiç duymadım cnm pahalı mı 😂

Eee hamilelik öncesi kıyafetlerime giremiyorum diyene ben de öyleyim dersen haha 😅😅
Ben güral’ınkini almıştım. İlla hario marka olması gerekmiyor bence. 😂 Hario pahalı biraz, plastiği var o daha uygun ama bence porselen daha iyi.
Yaa evet oruç kafasıyla cümleyi iyi tahlil edememişim 😂😂
pacmanla enerjiniz çok güzel tutmuştu hemşeride çıktınız ohh
Eveeet, bizi artık kimse tutamaz hahahahah
Ben de diyorum ogrenci gibi okudum ama sonra da dedim igrenci olmak anne olmaya engel degil. O arada ikisini de yapti galiba 😁😁.
Hahahahahhah cidden yapan var. Ama ben kendimi o yetkinlikte göremiyorum. 🙈😂 Çok zor. Ben kendimi yanlış ifade ettim ama bi daha tövbe unutmazsın benim evli olmadığımı jajdksdkos
bu arada ben 9 da komşumla sitede tam 1 saat yürüyüş yaptık iftardan sonra iyi oldu tam 10. 000 adım yürüdük
Oh süper!! 🥰💕
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak varken bana laf düşmez. 🙈😂 Bizde hiyerarşi her şeydir!! 🤪
görmeden hastayı reçete yazın bakalım
Psikolojiktir diyip sıyrılayım mı? 😂😂
Aaa malzemeler farklı ama amaç aynı. Sen makine tamir ediyorsun biz insan. 😂 Çok fark etmez. 🤪🤪

Ben güral’ınkini almıştım. İlla hario marka olması gerekmiyor bence. 😂 Hario pahalı biraz, plastiği var o daha uygun ama bence porselen daha iyi.
Yaa evet oruç kafasıyla cümleyi iyi tahlil edememişim 😂😂

Eveeet, bizi artık kimse tutamaz hahahahah

Hahahahahhah cidden yapan var. Ama ben kendimi o yetkinlikte göremiyorum. 🙈😂 Çok zor. Ben kendimi yanlış ifade ettim ama bi daha tövbe unutmazsın benim evli olmadığımı jajdksdkos

Oh süper!! 🥰💕

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak varken bana laf düşmez. 🙈😂 Bizde hiyerarşi her şeydir!! 🤪

Psikolojiktir diyip sıyrılayım mı? 😂😂

Aaa malzemeler farklı ama amaç aynı. Sen makine tamir ediyorsun biz insan. 😂 Çok fark etmez. 🤪🤪
Hario marka dediğinin adı tam ne oluyodu ya filtre kahve neyi :KK70:

Back
X