Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben güral’ınkini almıştım. İlla hario marka olması gerekmiyor bence. 😂 Hario pahalı biraz, plastiği var o daha uygun ama bence porselen daha iyi.
Yaa evet oruç kafasıyla cümleyi iyi tahlil edememişim 😂😂

Eveeet, bizi artık kimse tutamaz hahahahah

Hahahahahhah cidden yapan var. Ama ben kendimi o yetkinlikte göremiyorum. 🙈😂 Çok zor. Ben kendimi yanlış ifade ettim ama bi daha tövbe unutmazsın benim evli olmadığımı jajdksdkos

Oh süper!! 🥰💕

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak varken bana laf düşmez. 🙈😂 Bizde hiyerarşi her şeydir!! 🤪

Psikolojiktir diyip sıyrılayım mı? 😂😂

Aaa malzemeler farklı ama amaç aynı. Sen makine tamir ediyorsun biz insan. 😂 Çok fark etmez. 🤪🤪
Ay ismim de pasta doktoru gibi duruyorr :D
Kekim kabarmadı doktorum ne yapmalı ya da çizkekim fırından alınca sönüyo hocam fırına bi el at :KK61:

😄😄😄😄

Hımm cam cezveye devam o zmn :D :D

Ah cnm beniim iyi ki döndün uyuşuruz tabisii :KK60:

Menun cok iyi olmus canim. Sebze protein herseyden var. allah kabul etsin.
Adimlar yine tam sinirda kalmis.

Yiyememeyi pek yasamadigimdan anlamak zir geliyir 🤪
Menun tam kilo verdirecek menu deee huc degilse bi 8 dk tabata veya 15dk leslie veya 1000 zip yapsaydin o zaman tam super olurdu canim.

Masallah bu menu ve sporlarla sen cook yakinda ilk hedefini gorursun canim 🧿

Iyi yemissin vitamin mineral almissin hep canim. Tam kararinda olmus bence be cok ne az. Ama hani spor? Uyumadan bi 100 mekik 100zip birseyler olsa iyi olur.
Evet canım çok su içtim çalkalanmalar bitsin bi cardio yapıp yazacağım ❤️❤️

bu arada ben 9 da komşumla sitede tam 1 saat yürüyüş yaptık iftardan sonra iyi oldu tam 10. 000 adım yürüdük
Hayalimi yasamissin😭😭😂😂🥰
Yeni covid geçirdim ya peşine bi gün sokağa çıktım 15-20 dk yürüdüm göğsümde biraz ağrı falan oldu. Covid sonrası spor konusunda çok dikkat edilmesi gerekiyormuş özellikle akciğerlere zarar ve hasar verdiği için :KK43:
Canım ne ara geçirdin ben görmemişim😔 çok geçmiş olsun,evet merdiven çıkmakta dahi zorlanıyorum dedi arkadaşlarım.bi süre dikkat et canim
görmeden hastayı reçete yazın bakalım
Hastalıkları orda be ya😂😂
Yaa pacman ve sansebastianı etiketlemeni de anlarımda ben bilgisayar öğretmeniyim en fazla tornavidayla açıp donanımını vs değiştirebilirim o da işine yaramaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ayy bide eğitimler uzaktan oluyo ya doktor muayenesini de uzaktan yapıyosun ama onu yanlış anlamışsın sen :KK70: :KK70: uzaktan tahlil yapılmıyoo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahah hani herkes seni etietliyo ya ondan etiketledim😂😂😂 ama söylediklerin bı an çok mantıklı geldi, uzaktan acabiliyon mu içimi😂😂😂😂
Aaa olmaz iz eğitimi uzaktan yapıyorsak her uzaktan yapılabilmesi😂😂

İlk soru ters hareket mi yaptın ağır mı kaldırdın :)
Ağır kaldırmak bizim işimiz🙈 evin hem anası hem babasiyim malum.ters hareketten ziyade geçen hafta erken saatte çocukları arabaya taşıyıp eve döndüm ya ondan sonra oldu.Acaba etkiler mi?
Komşuya söyledim pazar günü, "Gizim, sana kupa vurayım "dedi.Vurdu, ömrümde ilk kez kupa vurdurdum ve bardak sırtında kırıldı🙈kadın ilk kez görüyorum diye diye bir kaldı, nazar varmış.
Toktorum sebebi nazar olabilir mi ağrının😂😂

Hario marka dediğinin adı tam ne oluyodu ya filtre kahve neyi :KK70:
94_1453646682_GML.webp
Böyle bi şey. İçine filtre kağıdını koyup kahve su koyuyorsun demliyor. Baya basit bir mantığı var ama kahveleri lezzetli oluyor. ;)
Ay ismim de pasta doktoru gibi duruyorr :KK70:
Kekim kabarmadı doktorum ne yapmalı ya da çizkekim fırından alınca sönüyo hocam fırına bi el at :KK61:

😄😄😄😄

Hımm cam cezveye devam o zmn :KK70: :KK70:

Ah cnm beniim iyi ki döndün uyuşuruz tabisii :KK60:
Hahahahahaha keşke pasta doktoru da olsan. ;)
Cam cezveyle hiç denemedimm. O nasıl oluyor? :KK76:
:KK60:

Menülere bakınca ben ne çok yemişim dedim 😅😅🤦🏼‍♀️ ama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor :(
Sahur
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir

iftar
2 dilim ince lavaş ekmek
4 yemek kaşığı patlican kebabı
1 kase çorba
3 yemek kaşığı kereviz salatası
10.00 adım yürüyüş yapıldı

bilgisayardan yazdığım için etiketleme yapamadım kendinin en iyi hali ol canım
Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun ❤️
Sahur yok

İftar
Yarım kase Mercimek çorbası
4 kanat
3 minik incik
Fırında Patates
Salata
Ayran
1 Hurma

Yeşil çay

Su 2 lt içtim yatana kadar 1 lt daha içerim inşaAllah

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var 🧿

Hayalimi yasamissin😭😭😂😂🥰

Canım ne ara geçirdin ben görmemişim😔 çok geçmiş olsun,evet merdiven çıkmakta dahi zorlanıyorum dedi arkadaşlarım.bi süre dikkat et canim

Hastalıkları orda be ya😂😂

Hahah hani herkes seni etietliyo ya ondan etiketledim😂😂😂 ama söylediklerin bı an çok mantıklı geldi, uzaktan acabiliyon mu içimi😂😂😂😂

Ağır kaldırmak bizim işimiz🙈 evin hem anası hem babasiyim malum.ters hareketten ziyade geçen hafta erken saatte çocukları arabaya taşıyıp eve döndüm ya ondan sonra oldu.Acaba etkiler mi?
Komşuya söyledim pazar günü, "Gizim, sana kupa vurayım "dedi.Vurdu, ömrümde ilk kez kupa vurdurdum ve bardak sırtında kırıldı🙈kadın ilk kez görüyorum diye diye bir kaldı, nazar varmış.
O da doğru valla, herkes herşeyi uzaktan yapsın artık :)) gerçi ben işe gidiyorum mecburen ne biçim yöneticilik bu anlamadım :KK70:

Evet canım covid geçirdim ama nasıl geçirdim bilmiyorum nezle gibiydi ama boğazım ve göğsüme öküz oturmuş gibi bişi var gitmiyo :rolleyes:

Reçete yazdım sana :KK200:
bu-fotograflar-tik-rekoru-kiriyor_688a.jpg

Kızlar selam. Bugün hiç yazamadım. Orucun ilk günü başım çok ağrıyor benim. Kahvesizlikten sanırım.
Sahursuz tuttum bugün. İftar da hafif sayılırdı. İnşallah böyle devam ettirebilirim🙏 yürüyüş dışında spor yapamıyorum maalesef. Eve dönünce tekrar eklemeler yaparım inşallah.

Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var 🧿
Rahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün 😢

Rahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün 😢
Ay benimde çok yakın :( ne zaman gelecegini de bilmiyorum hemen olsa bitse keşke ya

Ben de tatlı yiyince etiketliyorum 😂😂😂
Bardak mı kırıldı :o oyy canım yaa :( acımıştır da
Çocukları neden taşıyorsun cnm? Uyuyolar mıydı etkiler aynen ;)
Yoga tarzı esnemeler yapabilirsin cnm kas gevşetici krem de sürebilirsin ;)
Mmm nazar değdiğinde ayak el göz etkileniyo daha çok 😂 gözlemlemiştm

Eki Görüntüle 2824708
Böyle bi şey. İçine filtre kağıdını koyup kahve su koyuyorsun demliyor. Baya basit bir mantığı var ama kahveleri lezzetli oluyor. :KK66:

Hahahahahaha keşke pasta doktoru da olsan. :KK66:
Cam cezveyle hiç denemedimm. O nasıl oluyor? :KK76:
:KK60:
Hııı filtre kağıdı satıolar cnm ben sevmiorum ama cam demlikte 5 dk filan kaynatıp çay süzgecinden geçirip bardağa alıyorum cnm
Onu da olucam sanırım :KK68:

Sahur: Bir taneden biraz fazla haşlanmış yumurta, 2 tane form etimek, 3 tane büyük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 parmak kadar süzme peynir

İftar: 1.5 kepçe yoğurt çorbası, 4 yk mantarlı tavuk sote, patlıcan salatası, yarım dilim pastırma (bunu minicik bir ekmeğin arasına koyup yedim :KK66:

Su: Sahur 800 ml, iftar 1800 ml (Daha içerim sanırım sahura kadar)
Spor: 10000 adım :KK66:

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mehfam Mehfam @whitetea

menülerin hep çok güzel ve özenli :nazar::21:

Yaa pacman ve sansebastianı etiketlemeni de anlarımda ben bilgisayar öğretmeniyim en fazla tornavidayla açıp donanımını vs değiştirebilirim o da işine yaramaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ayy bide eğitimler uzaktan oluyo ya doktor muayenesini de uzaktan yapıyosun ama onu yanlış anlamışsın sen :KK70: :KK70: uzaktan tahlil yapılmıyoo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben benim kıza diyorum kızım ben sana ilerde muayeneye nasıl geleceğim sen hep uzaktan eğitim aldın senin senendeki mezunlara muhayene olmam diyorum :KK70:

Back
X