Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar giremedm kaç gndr,bildirim de yapamadı çnkü acilen şehir dışına çıkmam gerekti yükseklisansm yüzünden,hocam tez konumu değiştrmeye karar vermiş çağırdı,apar topar gttm haber de veremedm ya kusuruma bakmayın,anck girebiliorm ama artıkın döndm evimeee.

yanlz tez konum değişti ve ben btn yaz bu tezle uğraşmak zorundayımmmm... bi de çocukla napcm bakalım...

günaydın takımcım hadi atalaım üstümüzden haftasonu rehavetini
herkes araziydi zaten hafta sonu
güzel bi başlangıç yapalım bu hafta

gunaydın sevgılı takımım
nasılsınız hepınıze bol enerjık bol kılo vermelı bır hafta dılıyorum ben carsambaya kadar ne yazıkkı sehır dısındayım bayılerı gezecegız yıne carsamba aksamı gorusuruz bu arada ben tekrar baslayabıldım duzenlı beslenmeye ıyısallah sehır dısında bozmam hepınızı opuyorum muckkkk

ya kızlar giremedm kaç gndr,bildirim de yapamadı çnkü acilen şehir dışına çıkmam gerekti yükseklisansm yüzünden,hocam tez konumu değiştrmeye karar vermiş çağırdı,apar topar gttm haber de veremedm ya kusuruma bakmayın,anck girebiliorm ama artıkın döndm evimeee.

yanlz tez konum değişti ve ben btn yaz bu tezle uğraşmak zorundayımmmm... bi de çocukla napcm bakalım...

sen tezine yoğunlaş canım
arada nefes almaya gel buraya biz burdayız
idare ederiz seni takma kafana

gunaydın sevgılı takımım
nasılsınız hepınıze bol enerjık bol kılo vermelı bır hafta dılıyorum ben carsambaya kadar ne yazıkkı sehır dısındayım bayılerı gezecegız yıne carsamba aksamı gorusuruz bu arada ben tekrar baslayabıldım duzenlı beslenmeye ıyısallah sehır dısında bozmam hepınızı opuyorum muckkkk

özletme kendini fazla canım
kendine de diyetine de dikkat et

hööö kimsecikler yok yee
ben menümü yazayım
sabah 1 çiçek ekmek içinde beyaz beynir ve yumurta yedim
yanında da açık çay
kızlar ben dukan diyeti kitabını aldım
belki ona başlarım
önce kitab okuyup anlamam lazım
size gelişmeleri yazarım

günaydın kızlarrr!!!!

elma sirkesine geri başladım bugün. hafta sonu baya bi saldım kendimi. bugün yiterrrrrr dedim yediklerimi düşündükçe midem bulanıyorrrrr:44::44:

İyi haftalar arkadaşlar...
Buralar çok boş kaldı 3 günde 1 sayfa bile ilerlememişiz valla benim motivasyonum düşüyor:(
Hafta sonu daha doğrusu babalar gününde öğlen yemeğinde pizza yedim ara ve akşam öğünlerimi atladım ona rağmen 200 gram almışım hemen..
Neyseki hafta sonu 600 gitmişti 200 gr mı geri geldi..
Bugün iki öğün sebze yicemki dünü kurtaralım..Ve de bol su...

İyi haftalar arkadaşlar...
Buralar çok boş kaldı 3 günde 1 sayfa bile ilerlememişiz valla benim motivasyonum düşüyor:(
Hafta sonu daha doğrusu babalar gününde öğlen yemeğinde pizza yedim ara ve akşam öğünlerimi atladım ona rağmen 200 gram almışım hemen..
Neyseki hafta sonu 600 gitmişti 200 gr mı geri geldi..
Bugün iki öğün sebze yicemki dünü kurtaralım..Ve de bol su...

evet canım ya haftasonu serdik iyice
toparlanalım bu hafta
ben aralarda tartılmıyorum
moralim bozuluyo tartıda 100 gr dahi fazla görsem

kızlarrr selam, ii haftalar...

sabah geldiğim gibi siteyi açtım ama daha yeni fırsat bulabiliyorumm size yazmaya.. cokkk ama cooook yogunum...
haftasonu şehirdışına ufak bi kaçamağım oldu bol bol güneşlendim denize girdim, bisiklet sürdüm gecenin bi yarısı aywalık tostu yedim filaaaan ama artıda diilim çok şükür abartmadım, tek kaçamağım arpa suyu dolu mideye tostu indirmek olduuu :D:D
şimdi tekrar işe geldim, heryerim hamlamış hem cok agrım war hemde ıstakoz gibi oldum kıpkırmızıyım 2 saatte bir aftersunlarla duruyorum :)
bu hafta son haftam cuma günü ailemin yanına gidiyorum... bu hafta naaptıysam yanıma kar kalıcaaak inşallah 62leri görebilceeem hedefime de ulaşmış olcam..
28 marttta başladığım bu maratonda 3 aylık hedef olarak 13 kilo werip 62 olmayı koymuştum kendime...
24 haziran cuma günü ilk çeyreğimi bitirmiş olucam... 62li rakamları görsem yeticek bana..

allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın inşallah, hepimize en kısa sürede hedeflerimizi gerçekleştirmeyi nassiiip ettsin inşallahhhh :nazar:

Son düzenleme:
o ben değildm cnm denizdi sanırım seanymph yani:)

burdayım kaptanım ya tşkr ederim aynı geçnişsnz.anlatıcm nie giremedimi:(

ayy karıştırdım canım desene.çook pardon

eğitim şart :))

günaydın takımcım hadi atalaım üstümüzden haftasonu rehavetini
herkes araziydi zaten hafta sonu
güzel bi başlangıç yapalım bu hafta

ayy valla öle yapalım tatlım
ben o kadar yorgumun ki anlatamam
şimdiden pazar gelsin diye iple çekiyorum o kadar yanii

gunaydın sevgılı takımım

sana kolayu gelsin tatlım

hööö kimsecikler yok yee
ben menümü yazayım
sabah 1 çiçek ekmek içinde beyaz beynir ve yumurta yedim
yanında da açık çay
kızlar ben dukan diyeti kitabını aldım
belki ona başlarım
önce kitab okuyup anlamam lazım
size gelişmeleri yazarım

afiyet olsun tatlım bende kahvaltıda 1 tane süt simit yedim

canım takımdasın de mi
çıkışını bildirmedik biz bu cuma
belki kararın değişir diye

şimdilik takımdayım kaptanım ama bu cuma son olacak herhalde. çünkü ayın 29unda çarşamba günü 2 aylık bir tatile çıkacaz. gittiğimiz yerlerde internet bulursam ara ara yazarım ama kendi isteğiyle ayrıldı derseniz bu cumadan sonra sevinirim. eylülde geri gelirim. bu cuma bildirim yaparım ama haftaya cumadan itibaren yazamam.

sabah geldiğim gibi siteyi açtım ama daha yeni fırsat bulabiliyorumm size yazmaya.. cokkk ama cooook yogunum...
haftasonu şehirdışına ufak bi kaçamağım oldu bol bol güneşlendim denize girdim, bisiklet sürdüm gecenin bi yarısı aywalık tostu yedim filaaaan ama artıda diilim çok şükür abartmadım, tek kaçamağım arpa suyu dolu mideye tostu indirmek olduuu :D:D
şimdi tekrar işe geldim, heryerim hamlamış hem cok agrım war hemde ıstakoz gibi oldum kıpkırmızıyım 2 saatte bir aftersunlarla duruyorum :)
bu hafta son haftam cuma günü ailemin yanına gidiyorum... bu hafta naaptıysam yanıma kar kalıcaaak inşallah 62leri görebilceeem hedefime de ulaşmış olcam..
28 marttta başladığım bu maratonda 3 aylık hedef olarak 13 kilo werip 62 olmayı koymuştum kendime...
24 haziran cuma günü ilk çeyreğimi bitirmiş olucam... 62li rakamları görsem yeticek bana..

allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın inşallah, hepimize en kısa sürede hedeflerimizi gerçekleştirmeyi nassiiip ettsin inşallahhhh :nazar:

ne güzel yaaaaa ben de hafta sonu kaçamaklarımdan sonra perişanım....
bende ayın 29una kadar 62-61 hatta 60 görmek istiyorum:84::84::84::84::84:

şimdilik takımdayım kaptanım ama bu cuma son olacak herhalde. çünkü ayın 29unda çarşamba günü 2 aylık bir tatile çıkacaz. gittiğimiz yerlerde internet bulursam ara ara yazarım ama kendi isteğiyle ayrıldı derseniz bu cumadan sonra sevinirim. eylülde geri gelirim. bu cuma bildirim yaparım ama haftaya cumadan itibaren yazamam.

tamam canım anladım öyle yaparız
eylülde dönüş yaparsın

ay ne güzel deniz güneş kum
ben de izne çıkıcam temmuz ortasında:52:

Back
X