Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende anlamiyorum suyu falanda az icmiyorum bi anlam veremedim bende 🤔🤔
Benim suyum az biliyorum ama şimdiye kadar böyle olmamıştı hiç oruç tuttuğum içinde sıkı Bi diyet yapamıyorum. Ne olacak bu halim 😥
Bnde ödemli hissediyorum kaç gündür uykum yok :KK43: bu gün erken yatıcam inşaAllah çocuklar uyanmazsa deliksiz bi uyku nasip eder inşaAllah Rabbim
Sabah tüm ödemler fıs diye iner inşaAllah
Ayy inşallah bebelerde uyurda sen rahat edersin canım sabaha bişey kalmaz
Canım bende senin gibiyim dün 4te yattım sabah 9 da uyandım kendimi şiş hissediyordum zaten ve düne göre daha çok çıktı kilom sonra yattım 1 gibi kalktım bu sefer dün göre -200 düm😅 zaten tuvalete çıkmak neydi unuttum şiş bir karınla dolaşıyorum sürekli😥
Uyku düzeni de kötü etkiliyor tabi ben gün içinde eğer çok hasta değilsem hiç uyuyamam malesef i. Tuvalet olayı 2 gündür bende de sıkıntı şimdi Kirazsaplı çay yaptım onu içicem inşallah sabaha rahatlar bağırsaklarda

Orticim S seyrulsefer sen de yogunsun galiba ben de is yerinde biraz sıkıntılar oldu cok giremedim yarin icin tartida bol eksiler canim 💞
Çocuklar canıma okudu🙄 spordu annemin temizliği alışverişi iftar hazırlığı derken gün bitiyo. Şimdi bile bu msjı yazarken ufaklığı uyuttum büyükle beraber yazıyoruz anne ne yazıyorsun diyo 5 yaşındaki velet uyu da annen rahat etsin lütfen🥺 sana da bol eksiler ortim hayırlı sahurlar❤️😘😁😁

Çocuklar canıma okudu🙄 spordu annemin temizliği alışverişi iftar hazırlığı derken gün bitiyo. Şimdi bile bu msjı yazarken ufaklığı uyuttum büyükle beraber yazıyoruz anne ne yazıyorsun diyo 5 yaşındaki velet uyu da annen rahat etsin lütfen🥺 sana da bol eksiler ortim hayırlı sahurlar❤️😘😁😁
Hayirli sahurlar canim sana da 😘💞

Iftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor 🙈🙈
Ben de hem sahurda hem aksama dogru tartilicam canim hangisi dusuk gelirse 🙈🤷🏻

Hahahahhaahhaah ben titanikteki jack değilim. Beni öyle yerde bırakamazsın. Çıkarım tekrar. :KK70: :KK70:

Canım ortim dün giremedim, çok özür dilerim. Menün akşama kadar gayet güzel. Lahmacun da çorba karbonhidrat olduğu için bi düşündüm sadece. İnşallah lahmacunun porsiyonu minnaktır ve az yağlıdır. :KK70:

Ayyy çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Yine de derslerimle birlikte sporu da yapmaya çalışıcam ama. Mecburen ikisini bir arada götürmek zorundayım. :KK66:
Küllerimden yeniden doğarım diyosun yaniii :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ay ben biliyorsunuz takığım kilo durumlarına baya hatta anlatmıştım size de zor günler geçirdim falan diye😑dün manavda bi tanıdıkla karşılaştık benim canım karpuz çekiyordu o tanıdık alın demiş o sırada annem yok zeynep diyette bu hafta yemeyecek demiş. Ben o sırada içerde ödeme yapıyorum. Çıktım dışarıya adam beni gördü ve bana kilo ver çok kilolusun dedi ve o sırada adamı boğazlayasım geldi cidden nevrim döndü ve adama dönüp teşekkür ederim dedim😡ama cidden içim içimi yedi ve giderken anneme ne kadar patavatsız bi adam bu ya dedim. Annem de bana sen içerideyken o neyine diyet yapıyor dal gibi kız ne gerek var diyete dedi de seni görünce kinaye yaptı dedi. Ama ben bunu dediğini öğrenmemiş olsaydım şu anda fena halde buna takılmıl durumda olurdum😑😑
Oyy kuzum
Adam komiklik yapmaya çalışmış güya sanki karşısında 5 yaşında cocuk var 🙈🤭
@Kendinin en iyi hali ol merhaba ortim ben eksiye gectim son gunleri cok iyi gecirdim kac gundur ekmek falan yemedim tatli diye kivraniyorum ama çok şükür bugunu de kazasiz belasiz atlattim yarin hedefim tutarsa yiyecegim insallah 🙈🙈 sen naptin nasil durumlar
Ahhh şükür takımda biri eksiye geçtim dedi
Bu nedir yahu herkes mi artı herkes mi ödemli kızlar :KK14:
Bu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedim😅 şeytan bugün aklıma girmeye çalıştı boşver yapma otur diye ama dinlemedim🤣🤣
Dinleme annem dinleme kuzummm :anne:
İnşallah. Bu hafta istediğim eksi gelmeyecek sanırım. Bu yüzden biraz üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıcaz. :KK14:
🙈🙈🙈🙈Sende mi brütüs
Orticim S seyrulsefer sen de yogunsun galiba ben de is yerinde biraz sıkıntılar oldu cok giremedim yarin icin tartida bol eksiler canim 💞
Canım ikidir iş yerinde sıkıntı var diyorsun :( umarım hallolur ne ise problem ♥️
Iftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor 🙈🙈
Yok artık yA ben iftara doğru kendimi Somalili gibi hissediyorum 🤭🤭

Oyy kuzum

🙈🙈🙈🙈Sende mi brütüs

Canım ikidir iş yerinde sıkıntı var diyorsun :KK43: umarım hallolur ne ise problem ♥️

Ben de eksiyiim :KK76:

Küllerimden yeniden doğarım diyosun yaniii :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Her zaman. 😂😂😂 Biraz da arsız otlar gibiyim. Ne kadar sökersen sök, bi yerlerden fırtlıyorum ben. 🤪🤪
Oyy kuzum

🙈🙈🙈🙈Sende mi brütüs

Canım ikidir iş yerinde sıkıntı var diyorsun :KK43: umarım hallolur ne ise problem ♥️

Kaptanım sanırım pms olduğum için. 😢 Ama halledicem. 😂

Sagol canim benim 💞 can sıkıcı problemler haksizliklar vs yeni basladim diye sorunlu bir isi bana devretmeye calistilar arkadaslar altindan kalkamiyor vs sen yaparsin becerirsin bi de emirvaki yaparak tabi ki kabul etmedim haksizliga adaletsizlige gelemiyorum gormedigim bilmedigim bitmek uzere olan sorunlu bi is neden alayim altina imza atayim teklif bile hos degil diye tepkimi koyunca da iste ben kötü oluyorum.
Bir cizgi belirledim canim gereksiz samimiyetlere yalandan ovgulere vs gelcek yasta değilim artik. Böyle seyler canim

Back
X