Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu görmen ve göze alman çok güzel👏👏 Kolay iş değil ne yazık ki😔
Hayranım böyle insanlara🤩😍

Ya çok tatlısın😂😂😂 koltuk da ayarlayalım mi🤭🤭
Evet şöyle en afilisinden olsa iyi olur. 🙈🌸 Bi de pro üyelik istiyorum sitemizden. 🤪🤪🤪
:-) :-) ol ol koltuğun hazır
Önce bizim ekip listeleri yapılacak
Doğru yanlış kontrol etmeyi unutma
Sonra diğer tüm takımların bildirimleri kontrol edilecek
Sonra bahar kaptana rapor verilecek
Sonra akşam 20 de sonuçlar açıklacak bu hafta sıra bizde 🤗
O kadaaaaa ne iyi oldu yaaaa 🤩🤩🤩🤩🤩 :KK71:
Şey... Kaptancım ben yapardım tabii ama bi işim çıktı. 🤪🤪 Biz bunu diğer 23 Nisan’da konuşalım. En kötü 19 Mayıs’ta da konuşabiliriz. 😂🌸

Kaptanım ben de kararsız kaldım bildirip bildirmeme konusunda kahvaltımı 1.30 gibi ediyorum daha 2 saat var acaba biraz daha gider mi🤣 Cherry Mom Cherry Mom
Canım kahvaltı geç yapıyorsan biraz daha bekleyebilirsin ama 1 30 a kadar uzatma susuz kalma en azından o saate kadar imkanın varsa aç karına spor güzel etki eder :))

Canım kahvaltı geç yapıyorsan biraz daha bekleyebilirsin ama 1 30 a kadar uzatma susuz kalma en azından o saate kadar imkanın varsa aç karına spor güzel etki eder :))
Tamam kaptanım Enerjimi toplayabilirsem deneyim ama hiç sabah sporu insanı değilim🤣

Tebrik ederim canım ne güzel zor bir haftaya rağmen hedefine ulaştın haftaya çok daha güzel verirsin😍🤩
Sağol canım benim 😍😍
Ay haftaya dedin de annemler gelecek salı günü 😥😥😥😥😥😥 Cherry Mom Cherry Mom kaptanım korkuyorum gelirken sarma dolma yapcm börek yapcm dedi

Evet şöyle en afilisinden olsa iyi olur. 🙈🌸 Bi de pro üyelik istiyorum sitemizden. 🤪🤪🤪

Şey... Kaptancım ben yapardım tabii ama bi işim çıktı. 🤪🤪 Biz bunu diğer 23 Nisan’da konuşalım. En kötü 19 Mayıs’ta da konuşabiliriz. 😂🌸
Hahah pek fikri çok iyiymiş bak, bı an yaş kucultsem mi dedim😂😂

Ben de tartı sonucumu söyleyip kahvaltı-ders ikilisindeki deryada kaybolayım artık. 🤓 Son 2 gün bir atak yaptım ve hedefime kılpayı ulaştım efenim. 🥰💃🏻

Geçen hafta: 68.8
Güncel: 68.2
Fark: 600 gr
Yüzde: %0.872

Hedef: 67.5 🌝 muhursuzpusula muhursuzpusula Cherry Mom Cherry Mom

Eklentiler

• CA08BE95-CDD4-4E36-B104-572A3F42382B.webp
    CA08BE95-CDD4-4E36-B104-572A3F42382B.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 23
Ben de tartı sonucumu söyleyip kahvaltı-ders ikilisindeki deryada kaybolayım artık. 🤓 Son 2 gün bir atak yaptım ve hedefime kılpayı ulaştım efenim. 🥰💃🏻

Geçen hafta: 68.8
Güncel: 68.2
Fark: 600 gr
Yüzde: %0.872

Hedef: 67.5 🌝 muhursuzpusula muhursuzpusula Cherry Mom Cherry Mom
Tebrikler 👍👍👏👏 sen bi şekilde yakalarsin eksiyi zaten 😍😍

Back
X