Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canım bende şimdi gördüm inşallah ikimiz içinde uğurlu bi hafta olur. Ben evde aileden ve gelen gidenden tamamen uzak olacağım, o nedenle kaçamak ihtimalim yok pek elimden geldiğince sana destek olurum bende. 😍 cuma 56.3 idim bu hafta hedefim 55 umarım. Sende durumlar ne? Takımda yeniyim kusuruma bakma pek bilgim yok kimseyle ilgili
Estağfurullah ne kusuru. Öncelikle hoşgeldin🌸 Kilolarımız yakın birbirine. Ben de takıma geçen hafta dahil oldum. Hem yeni üye sayılırım, hem de eski. Zira ilk geçen sene 59 kilo ile takıma gelmiştim. Yaklaşık 1.5-2 ayda 52 kiloya inerek mezun oldum. Ancak görüldüğü üzere 1 yıl sonunda verdiğim kiloları alarak geçen hafta takıma yeniden dahil oldum. 58.5 kilo ile başladım. Haftayı 1.1 kilo vererek 57.4 ile bitirdim. Bu hafta hedefim 57 kiloya inmek. 56 kilolara düşebilir miyim bilmiyorum, ama inşallah düşer ve sana destek olurum. Haftayı güzel kapatırız umarım🌺

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(7 Mayıs-14 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
eline sağlık canım 😘

Estağfurullah ne kusuru. Öncelikle hoşgeldin🌸 Kilolarımız yakın birbirine. Ben de takıma geçen hafta dahil oldum. Hem yeni üye sayılırım, hem de eski. Zira ilk geçen sene 59 kilo ile takıma gelmiştim. Yaklaşık 1.5-2 ayda 52 kiloya inerek mezun oldum. Ancak görüldüğü üzere 1 yıl sonunda verdiğim kiloları alarak geçen hafta takıma yeniden dahil oldum. 58.5 kilo ile başladım. Haftayı 1.1 kilo vererek 57.4 ile bitirdim. Bu hafta hedefim 57 kiloya inmek. 56 kilolara düşebilir miyim bilmiyorum, ama inşallah düşer ve sana destek olurum. Haftayı güzel kapatırız umarım🌺
Süper bmi düşük görünüyor senin. Boyun uzun sanırım :) sağlıklı bi beslenme düzeni oturtamıyoruz heralde ondan hep bu al ver işleri :/ bende 5 yıl önce geldim ilk kez takıma 71.6 idim 2 sene falan sürdü sanırım mezun olmam 50.4 ile mezun oldum. Haziranda Meksika’dan Türkiye’ye corona yüzünden zorunlu dönüş yaptım. 47 kilo idim, evde oturmaktan 58 e çıkınca soluğu burada aldım. Takımda olduğum ilk zamanlardan alışkanlık edindiğim tek şey düzenli spor son 4/5 aydık biraz salladım ama şimdi düzene oturtuyorum elimden geldiğince spor ve vejeteryan beslenme konusunda destek olurum 😍😍 yapcaz biz bu işi bak gör fit fit olucaz hep ❤️

olsun bir kere verdiysen yine verirsin bence ☺️ aynen yazın bir yerlere gidebilme umudum var benim de bakalım😂 en azından gardrobu yenilemek zorunda kalmayayım, biraz da kendimi iyi hissedeyim dedim 😂
Aynen vereyim eksileyim de zamanı önemli değil kafaya çok takınca da zorlanıyor insan düşüncesi yiyip bitiriyor iyice zorlaştırıyor süreci😂
eline sağlık canım 😘
Sağ ol canım güle güle konuşun😂😘

Mathildablue Mathildablue merhaba canım bu hafta ortakmışız🥰 güzel güzel kilolar vermeye devam edelim inşallah ortim bu arada birinciliğiniz de hayırlı uğurlu olsun darısı bu haftaya:confused::KK39:
Selam yeni ortimm 🥰 inşallah bu hafta beraber güzel eksiler görürüz😊 tesekkür ederim canım:KK36: insallah bu hafta da birinci biz oluruz😄

8 mayıs

Kahvaltı:
1 servis kaşığı sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 1 kaşık kahvaltılık salça, 1 kuru incirö, 1 çay bardağı şekersiz çay

Ara öğün: 2 kuru kayısı

Öğle: Izgara et 2 dilim, 1 servis kaşığı patlıcan salatası, az domates salatalık

Ara öğün: 1 az şekerli türk kahvesi, 2 çay bardağı şekersiz çay

Akşam yemeği yemedim

Spor: 3 mil leslie
Su: Yatana kadar 1.5- 2 litre olur, bol içmeye çalışıyorum

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @ummhnisa
Gayet güzel bi menü olmuş canım benim afiyet olsun sporun da var oh oh maşallah🤗🤗😘

8 mayıs
Sahur : 1 yumurtadan omlet, 4yk lor, 7 fındık,salatalık domates, 1.5dilim tb ekmek
İftar : 5yk yoğurt içine yarım kabak ve 100gr haşlanmış tavuk, salata, 1 dilim tb ekmek
Ara : 1 küçük elma ve 1 kahve fincanı beyaz leblebi
Su : 2.5lt
Spor : 10.000 adım (1 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak matteroftime matteroftime

Çok güzel ve dengeli bir menü, özellikle yoğurt içine kabak tavuk lezzetli olmuştur deneyeyim bende :kk77:. Kabağı pişirdin mi çiğ mi koydun? Su ve spor da çok çok iyi canım tebrikler:KK9:

Olsun canım benim de bu hafta hedefim 600 gram😂😂
Belki kendimizi de şaşırtırız haftanın sonunda, belli olmaz bu işler :-)

Gayet güzel bi menü olmuş canım benim afiyet olsun sporun da var oh oh maşallah🤗🤗😘
Çok teşekkür ederim canım :KK68:

Çok güzel ve dengeli bir menü, özellikle yoğurt içine kabak tavuk lezzetli olmuştur deneyeyim bende :kk77:. Kabağı pişirdin mi çiğ mi koydun? Su ve spor da çok çok iyi canım tebrikler:KK9:

Belki kendimizi de şaşırtırız haftanın sonunda, belli olmaz bu işler :-)

Çok teşekkür ederim canım :KK68:
Ben çiğ koydum canım ama inan hiç kabak tadı yok gelmiyor yoksa ben de yiyemezdim😂

Ayy şaşırtalım vallahi neden olmasın bugün vücudum şişmişti hissettim dünden fazla geldim ama şimdi bir yeşil çay sahurda da yeşil çay içerim bol limonlu gider inşallah🤗🤗

Back
X