• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4

Eklentiler

• IMG_20210513_220858.webp
    IMG_20210513_220858.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 27
Bebiş sen ne ettin?? 😂😂😂😂
Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım😂😂
Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1 🎉💃🏻
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum. 🎉💐
Ya bak sen benim hemşehrime😍😍bebiş asıl sen ne ettinnnmmmm😍😍😍
Ohh yarasın ortime, vitamin olsun kilo yapmasın😂 Akşam yemeği yememişsin bugün de dikkat edersin oldu bitti sefan olsun 🤩☺️

İnşallah ortim çok korkuyorum😂
Bugün yulaf yiyecektim ama protein kaynaklı besleneyim diyorum sıfır karbon olsun hatta onu bir şekilde ayarlarım zaten😂

Ben şimdi bildirimimi yapayım sonra çıkıp yokuşlu yollarda tempolu yürüyüş yapayım yollar beni bekliyor😂😂

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr :KK68:

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum :rolleyes::halay:

Eki Görüntüle 2848866
Off müthiş müthiş. 🥰🥰 Böyle sizlerinkini görünce ben de çok gaza geliyorum ama bu kadarı olmuyor hiç bende. 😂 Spor harici çok hareketsizim genelde ondan sanırım. 🤓 Aman sakın - yazma yüzdenin başına, - olunca kilo almış demek kadkskkdskd Gerçi yanlış hesaplamaz kaptanım ama öyle görüncü çarpıntım oldu. Kilo almak istemiyoruz! 🤪💕
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Karabiberiiim çok iyisin. 🥰 Bir hafta salsam beni geçeceksin he. 😂 Seninle tatlı bir mücadele içindeyiz hahahaha ♥️
Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım😂😂

Ya bak sen benim hemşehrime😍😍bebiş asıl sen ne ettinnnmmmm😍😍😍
Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın? 😂

02767849-87A0-48FF-8E1A-56F8B5696346.webp

Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip. 🤪🤪

Sabah kalkış
1 bardak limonlu ballı ılık su
Kahvaltı
5 zeytin
3 küp kaşar peyniri
Öğle
5 yk bezelye yemeği
Akşam
2 kepçe çorba 1 kase yoğurt
Ara 1 kupa kiraz sapı çayı
Su 2 lt su 30 dk Leslie 2 mil
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa @hedef54kg
Canım menün çok güzel sporda yapmışsın ben dün yapamadım spor telefonla konuşmaktan 🤭

Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun😂😂
Cherry Mom Cherry Mom matteroftime matteroftime muhursuzpusula muhursuzpusula
Ve tartı yalan söylemedi. 😂 Helal olsun hemşehrimm. 🥰🥰 Şimdi bi de bu ödemli halidir aslında. Haftaya kadar abartmazsak yine eksi geliriz eminim. 😅 Benim 22’sinde arkadaşlarımla planım var. Çok uzun zaman sonra ilk kez yemekli plan yaptık. O günden çok korkuyorumm. Help. 😂🥲

Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın? 😂

Eki Görüntüle 2848878
Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip. 🤪🤪
Ay diyorum ya keşke üst listede olsaydım bu kadar cozutmazdım😂😂

Olsun olsun böyle küçük oyunlar yapılabilir😂😂

Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1 🎉💃🏻
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum. 🎉💐
Ooo süpersin canım
Günaydın kızlarrr :KK68:

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum :rolleyes::halay:

Eki Görüntüle 2848866
Senin kilonda bu kadar vermek süper ötesi canım
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Ohh ne güzel eksi var ramazan da bitti eski düzene dönüces artık
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun😂😂
Cherry Mom Cherry Mom matteroftime matteroftime muhursuzpusula muhursuzpusula
Zeynep cim az kaldı takıma girmene yavaş yavaş eksiliyorsun ne güzel

Ve tartı yalan söylemedi. 😂 Helal olsun hemşehrimm. 🥰🥰 Şimdi bi de bu ödemli halidir aslında. Haftaya kadar abartmazsak yine eksi geliriz eminim. 😅 Benim 22’sinde arkadaşlarımla planım var. Çok uzun zaman sonra ilk kez yemekli plan yaptık. O günden çok korkuyorumm. Help. 😂🥲
Bu dünün tartısı bugünün değill😂😂😂bugün allah bilir kaç çıkarım ama tartılmayacağım😂😂😂haftaua kadar minimum düzeyde beslenmem lazım dünden eksiye geçmek için diyorum ya hedefim aslında dünle sabit gelebilmek😂😂
Bak sakın korkma,korkmak olarak düşünme adını. Tadını çıkar anın o an ne yapmak istiyorsan onu yap sonra bir yere gidecekken kırk kere düşünürsün of şunlar falan olacak gidip nasıl yemeden dururum gitmese miydimlere dönüşür olay sakın sakın ben yaşadım biliyorum🤗🤗

Bu dünün tartısı bugünün değill😂😂😂bugün allah bilir kaç çıkarım ama tartılmayacağım😂😂😂haftaua kadar minimum düzeyde beslenmem lazım dünden eksiye geçmek için diyorum ya hedefim aslında dünle sabit gelebilmek😂😂
Bak sakın korkma,korkmak olarak düşünme adını. Tadını çıkar anın o an ne yapmak istiyorsan onu yap sonra bir yere gidecekken kırk kere düşünürsün of şunlar falan olacak gidip nasıl yemeden dururum gitmese miydimlere dönüşür olay sakın sakın ben yaşadım biliyorum🤗🤗
Canım 1 günde kilo alınmaz merak etme cumaya kadar atarsın ödemleri yaptıysa eger 😊 Bayramda bu kadar kafaya takmayın gerek yok bence

Back
X