• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım anlayamadım gece 5 gibi niye su içtin o kadar Kendi durumunu bile bile 🙈
Saat kaçta bildirim yapacaksın tüm gün aç durumazsın sonuçta
Kaptanım biliyorsunuz hiç su içemiyorum. Mayıs ayını her gün 3 lt su içerek geçirecektim. Gün boyu unutunca gece kalkıp içtim çoğunu. Siz kaç derseniZ o saate kadar beklerim. Akşama kadarda aç kalırım yeterki takıma zararım en az dokunsun. 250 gr artıyım

Günaydın kızlarrr :KK68:

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum :rolleyes::halay:

Eki Görüntüle 2848866
Bu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakın 👏
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun😂😂
Cherry Mom Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula muhursuzpusula
Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimi😜Ben şimdi gidem de başımı nerelere vuram.. Tebrikler exorticanım💕
Geçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @pacman davşanım 😘🐰
Eki Görüntüle 2848891
Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım 🌸
Geçen hafta 56.7
Bu hafta. 55.9
Fark 0.8
Yüzde 1.41
Hedef 55.6
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Azdan az çoktan çok gider seyrülcüm diyerek tebrik ediyorum seni. 50 kilolarda bu performans gayet iyi🧡
Gecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula hzlsel hzlsel
Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayım:sinirli: Mathildacım tebrik ederim🧡🧡🧡 -800 gram için hangi tatlılardan, karbonhidratlardan fedakarlık ederdim ben kimbilir.

Kaptanım biliyorsunuz hiç su içemiyorum. Mayıs ayını her gün 3 lt su içerek geçirecektim. Gün boyu unutunca gece kalkıp içtim çoğunu. Siz kaç derseniZ o saate kadar beklerim. Akşama kadarda aç kalırım yeterki takıma zararım en az dokunsun. 250 gr artıyım
Yok canım akşama kadar aç kalma tabi ama tartı öncesi vücudu öyle suyla doldurmasaydın keşke sıvı alımı bile belli bir saaten sonra kısılmalı kötü olmuş üzüldüm şimdi.
Liste bitti sayılır hzlsel hzlsel 1 gibi yapacak dün konuşmuştuk muhursuzpusula muhursuzpusula henüz yok o geç yatıyor ama 2 ye kadar gelmiş olur sende 2 giib bildirim yap tatlım ondan sonra da aç kalma zaten yazık günah imkanın varsa spor yapmaya çalış terle birlikte vücuttan su atımı sağlamış olursun

Bu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakın 👏

Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimi😜Ben şimdi gidem de başımı nerelere vuram.. Tebrikler exorticanım💕

Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım 🌸

Azdan az çoktan çok gider seyrülcüm diyerek tebrik ediyorum seni. 50 kilolarda bu performans gayet iyi🧡

Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayım:sinirli: Mathildacım tebrik ederim🧡🧡🧡 -800 gram için hangi tatlılardan, karbonhidratlardan fedakarlık ederdim ben kimbilir.
Canımcım ben dün böyleydim bugün tartılmadım pazartesi tartısında anlayacaksın ne demek istediğimi😂😂😂

Geçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78

Cherry Mom Cherry Mom @olvidos

IMG_2486.webp

Tebrik ederim ortim ben iyi değildim bu hafta ama sen süpersin

Aynen valla ramazan da bittiğine göre diyete tam gaz devam artık bugün ye canım benim de küçük Bi buluşmamız var orda abartmadan yiyeceğim

Oooo süpersin tatlım tebrik ederim

Super ya tebrikler 👏👏😍

Harikasin tebrik ederim😍👏👏

Cok iyi ortim tebrik ederim sen ne guzel 68 leri gormussun ben bu hafta cakildim ne olduysa 😍👏👏

Tebrik ederim harikasin 😍👏👏

Cok iyi ya tebrik ederim haftalardir ayni performansla ilerliyorsun harikasin darisi basimiza 😍👏👏

Tebrik ederim hic yoktan iyidir 😍👏👏

Bu olmasi muhtemel biseydi benim de yemek duzeni degisince kilom oynuyor sen toparlarsin hemen sıkıntı yok 😍👏👏

Tebrik ederim cok iyi 😍👏👏

Tebrik ederim bu kilolarda bu eksiler cok iyi 😍👏👏

Hepinizi tebrik ederim 50 li kilodaki arkadaslar fark yaratmis resmen 😍😍👏👏

Ooooo pacommm :halay: harika🌷

Tüh ya liste yalan mı oldu 🤭 tmmdır canım önümüzdeki cuma listelere bomba gibi başlarız 🤩

Oooo harikaaaa eksiii bravoo canımm 😍😍

Tebriklerr canım çok güzel eksi 💕

Çok iyi Zeynepcim ☺️☺️🤩 bugün sen yinede ipin uucunu kaçırma amaaaa 🤭

Ne diyorsuuuunnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::sampiyon::sampiyon::sampiyon: tebrikler burcummm

Haftaya güzel bir eksi borcun olsun kuzum 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ hedefin altı bekliyoruz

🤣🤣🤣 Nazara mı geldinnn

:KK71: helal olsun ne yaptın ettin güzel bir eksi buldun canım

Ooooo harikasın💃💃💃💃 kötüyü çağırma canım ne güzel gidiyor işte 🤣 tebrikler

Tebrikler hilalcım 😘

Teşekkür ederim kızlar 😊 redsonja87 redsonja87 yok kız nerde ye ye kilo alma🤣 2 gün önce yemiştim dün yemedim açlıktan zor uyudum gece Aksam yemeğinden sonra ara öğün hic bisi yapmadım 😁 öyle toparladı sanırım . Birde ben her günüme kalori aşmadan tatlı bisi ekliyorum ondan artı çıkmamış olabilir. Tesekkür ederim sonjajım😊

Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1 🎉💃🏻
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum. 🎉💐
Tebrikler canım ❤️
Ben artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım. Cherry Mom Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.

Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler 👏
Ortim sen her halinle eksisin tartı yönünü şaşırmıştır üzülme 💕🐣🌻
Günaydın kızlarrr :KK68:

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum :rolleyes::halay:

Eki Görüntüle 2848866
🌻maşallah canım
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Tebrikler ❤️
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun😂😂
Cherry Mom Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula muhursuzpusula
Yine eksidesin sıkma canını bi günlük kaçamakla hiçbişi olmaz 😍
Geçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @pacman davşanım 😘🐰
Eki Görüntüle 2848891
Kocaman bi nazar değmesin ❤️
Geçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom Cherry Mom @seyrulseferEki Görüntüle 2848910
Tebrikler ❤️
Geçen hafta 56.7
Bu hafta. 55.9
Fark 0.8
Yüzde 1.41
Hedef 55.6
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Tebrikler❤️
Gecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula hzlsel hzlsel
Düşük kiloda bu kayıplar süper valla ❤️
Gunaydin kizlar
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @karabiber01
Eki Görüntüle 2848939
Tebrikler ❤️
Hayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var 😘😘
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
Tebrikler ❤️
Geçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78

Cherry Mom Cherry Mom @olvidos