• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canlar :KK36:
Sabah 6 da güya yürüyüşe gidecektim hazırlandım çıkarken 4 yaşındaki oğlana yakalandım. Neyse onu yatırdım saar 6:30 oldu yine kalktım bu sefer en küçük uyandı onu uyutayım derken uyumuş kalmışım :olamaz: yarına artık kısmetse
O kadar iyi anlıyorum ki seni

Ay umarım öyle olur. İster istemez morali bozuluyor insanın dikkat etmesine rağmen kilo vermeyince. Gerçi yarın diyetisyene de gideceğim zaten, orada da kilo ve yağ, kas değerlerim ölçülecek. Tartım yanlış mı tartıyor doğru mu göreceğiz, ak koyun kara koyun çıksın ortaya artık.

Sende durumlar nasıl? Geçen hafta çok iyiydin maşallah, bu haftada gider herhalde bir o kadar. Şeytanın bacağını kırdık mı sanki? Ben mezun olmadan seni 7 li sayılarda göreceğim gibi :)
Ben şu an artıdayım canım ama regl oldum bugün o yüzden doğal karşılıyorum zaten yarın yazlığa gideceğim perşembe akşamı döneceğim yarın tartılırım bir de ancak cuma tartılırım tartıyı bilerek yanımda götürmeyeceğim sürpriz olacak bana da🤣 inşallah görürüm 7 Li kiloları ya yıllar oldu🤣🤣

Merhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa ummhnisa daveti uzerine geldim
Hoşgeldinizz aramıza

Yaaa kaptanım iyi değilim pek 2 gündür sonuçta ben paylaşınca hemen yazanları düzeltemiyoruz hak gibi geldi bide listeyi paylaşıp çıktım hemen evde 2 küçük köpüşümüz var etti mi bana 4 çocuk onlarla uğraşıyorum yarında veterinere götürücem yavrucakları😊
Oyyy yavru mu

Ay canım sana hoş geldin dememişim ben ya🙈 Anka Anka hoş geldin💓ben de 1.5 aydır buradayım çok kilo almamışsın zaten verirsin hemencecik😍
Teşekkür ederim canımmm 🤗🤗 inşallah yaa bakalım zaten o kilolar da hastalıkla gitmişti ondan çabuk geldi giderler inşllah yine :))

Ayy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates :KK43:
Geçmiş olsun canım😔daha bugün annem de aynı şeyleri yaşamış vertigo olmasından şüphelendik inşallah değildir ama eğer yine olursa ihmal etme mutlaka doktora git

Ayy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates :KK43:
Çok geçmiş olsun yarına daha iyi olursun inşallah

Teşekkür ederim canımmm 🤗🤗 inşallah yaa bakalım zaten o kilolar da hastalıkla gitmişti ondan çabuk geldi giderler inşllah yine :))
Gider gider canım ben bile kilo verebiliyorsam herkes verir diyorum hep sen o moda gir bak ne güzel gidecek🥰🥰

Ortim sen de çok güzel kilo vermişsin
Çok güzel kilo alabildiğim gibi çok güzel de veriyorum orticim 🤣 ama koruyamıyorum işte😔geçen yazdan beri uğraşıyorum canım hoş arada dört ay boşluğum var ama çok kilo almadan yine sizle başladım 6lı rakamları görmeden bırakmayacağım inşallah🥰

pacman pacman ortim nasılsın dün bakamadım hiç. Yarın hastane günündü demi şimdiden kolaylıklar dilerim
Neredesin sen yahu 😂😂 Dün menü de yazmadın... :( Neyse bugün yazmışsın. Birazdan bakıcam. ♥️ Yarın gidecektim aslında ama hocanın covid servisine gitmesi gerekiyormuş. Salıya erteledi. 😂 Daha iyi oldu benim için de. Bir iki konuyu bitirememiştim. Onu çalışıcam yarın. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor? 🌸💕 Motivasyonun iyidir umarımm. ♥️🥰

Ben de başta tam çözememiştim sistemi, pazartesi çarşamba cumartesi günleri belirli sporları yapmalıymışız. Menüleri yazdığımız sayfanın ilk sayfasında var detayları. Artık ona göre ayarlıyorum kendimi :rolleyes:
Ben biliyorum artık ama nedense listeye 😁😁bir bakıyorum hep o gün yapmamışım

Sabah
2 dilim ekmek le peynirli tost. 1 domates 1 salatalık ve 3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen1 kase tarhana çorbası

Akşam
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
2 süsbiberi
1 kase yoğurt
2 litre su
Çok güzel menü ortim , su da güzel içmişsin tek eksik spor onu da spor günü değil diye yapmadın herhalde🥰

16 mayıs
2dlm tb ekmek
1 tane yumurta
1kk süzme peynir
Domates maydanoz
1çk tereyağ
1çk ajvar

Ara
Sade Türk kahvesi 1 tane minik lokum

Akşam
2küçük kabaktan tarator yaptım
1 tane çiğ köfte

Su: 1.5 lt
1lt de dukan birası

Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman
Çok güzel olmuş. Bayıldım! 1 tanecik çiğ köfte de nazar boncuğu olsun. 😂🥲

Olsun canım ben senin menü yazdığını görünce yorumlarım 🤣 ismimi mi değiştirsem acaba🤣🤣

gider herhalde ödem atıcı su filan da yapacağım bakalım Cuma’ya bana da sürpriz olacak😅
İsmini seviyorsan değiştirme canım ben kağıda yazar öyle etiketlerim seni canım benim

Back
X