• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun maalesef mercimek koftesi komasına girdim, cok şişkin hissediyorum :KK43: midem genislemis baya onu anladım, agzima bir sey atmadan duramadım.
Ah ben de bayılırım mercimek köftesine gerçekten en iyisi böyle sevilesi şeyleri yapmamak lazım çünkü insan kendini tutmakta zorlanıyor

Çok iyi canım detoks içecekleri de içilmiş😍😍 spor da gayet iyi daha ne olsun🤩🤩
Ay inşallah sonuçta güzel olur canım değsin yani yaptığıma
Amanın sıcacık poğaça ve sen yemedin, tebrik ediyorum, elimin altında gözümün önünde olunca ben batiriyorum mesela, sanki hiç tatmadım yani, anlık bir şey bak yemedin ve gecti gitti.

Gecmis olsun canım, rahatlamissindir tabi.
Çok zor oldu ama oldu çok şükür yemeden atlattım bu hafta hep böyle iradem sınanıyor. Şimdi kızımın okuluna gidicem tam deniz kenarında arkadaşlarla biraz oturalım orda dedik hemen ne alalım ne yapalım diyorlar valla dedim siz naparsanız yapın benim ki belli dedim inşallah da öyle olur

Selam kizlar
Mathildablue Mathildablue merhaba ortjm dun +2.3 gelmistim bugun 500 gr gitmis. Bugun if sistemime tekrar dönüyorum insallah aksamlari gecirmek 1 2 gun zor olacak ama olsun alisiriz. Insallah cumaya kadar artilari toparlayip eksiye gecerim.
Çok sevindim canım tebrik ederim 💖 beni da aksam az da olsa hic bisi yememek zorluyordu If de ama alısınca kolaylaşıyor tabi:) Bende yarım kilo eksi cıktım dünden

Back
X