• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese . İlk bildirim benden gelsin.
Gecennhafta: 56.4
Bu hafta: 55.1
Fark: -1.3 kg
Hedef: 54.9
Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1

Eklentiler

• 20210528_071730.webp
    20210528_071730.webp
    12 KB · Görüntüleme: 27
Maşallah canım çok iyisin tebrik ederim
Günaydın kızlar💓💓💓 gece sürekli kabuslarla uğraştım önce gittim dondurma yedim🤣 sonra köfte yedim hem de ekmekle😅en son da ayı saldırısından kurtuldum🤣🤣psikolojim ne alemde siz tahmin edin😅
Günaydın canım tartı psikolojisi böyle bişey işte 😊
Kahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek

Ara
10 fındık, activia yoğurt

Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa

1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su
Yeşil çay, kiraz saplı çay

Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Ohh perşembe menünde güzelmiş bugün gelsin eksikler

Maşallah canım çok iyisin tebrik ederim

Günaydın canım tartı psikolojisi böyle bişey işte 😊

Ohh perşembe menünde güzelmiş bugün gelsin eksikler
İnşallah canım bekliyorum tartılmak için biraz vakit geçsin diye 🥰 sen zaten dün kuş kadar yemişsin nasılsın iyi misin

İnşallah canım bekliyorum tartılmak için biraz vakit geçsin diye 🥰 sen zaten dün kuş kadar yemişsin nasılsın iyi misin
Dün zorla yedirdi onları da arkadaşım bugün daha iyiyim şükür çok üzüldüm abiye ben bu tarz olaylardan çok çabuk etkileniyorum dün annemlerde panik oldular beni bildikleri için. Dün cenazeyi köyüne yolcu ettik hayat devam ediyor bizim için. Sana da dün yazamadım yalnız bıraktım sen nasılsın dün eksiyi gördün mü? Ben de bekliyorum birazdan tartılırım sabah ödemim gitsin

Dün zorla yedirdi onları da arkadaşım bugün daha iyiyim şükür çok üzüldüm abiye ben bu tarz olaylardan çok çabuk etkileniyorum dün annemlerde panik oldular beni bildikleri için. Dün cenazeyi köyüne yolcu ettik hayat devam ediyor bizim için. Sana da dün yazamadım yalnız bıraktım sen nasılsın dün eksiyi gördün mü? Ben de bekliyorum birazdan tartılırım sabah ödemim gitsin
Tekrar başınız sağ olsun canım çok üzücü bir olay Allah sizlere sevdiklerine sabır versin kendini de koy vermemeye çalış canım😔 dün eksiyi gördüm ama bugün daha tartılmadım sabah ödemi gitsin diye bekliyorum ben de inşallah tartı ikimizin de yüzünü güldürür🥰

Günaydın kızlar

Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldım 🥺 Hedefi tutturamadım moralim çok bozuk

21 Mayıs : 56,9
28 Mayıs : 56,6
Hedef : 56,2
Fark 0.3 (%0.527)

Cherry Mom Cherry Mom melita09 melita09
muhursuzpusula muhursuzpusula

Eklentiler

• 7438AA7F-714E-473D-8D4E-FC8E17D6F3DF.webp
    7438AA7F-714E-473D-8D4E-FC8E17D6F3DF.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 38
Herkese iyi geceleeerr :)

pacman pacman hiç olmuş mu sen ve artı aaa :KK1::KK1: (psikolojik baskı is coming.....)

Bakalım yarın kimlere şeytan yapıştırıyorruuzzzzz :kahve:

Anka Anka tarafını seç hangi emoji ?

😈 👼
Şöyle şeyler isterim
😍 🤩🥳😎 boru değil o kadar zehirlenme tehlikesi geçirdim dün midem hala bulanıyor :D :D :D

Günaydın kızlar

Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldım 🥺 Hedefi tutturamadım çok moralim bozuk

Fark 0.3 (%0.527)

Canım eksi eksidir bu hafta böyle olacakmış demek ki üzme tatlı canını😍😘haftaya daha güzel geleceğine eminim ben moral bozmak yok yola devam👍🏻😘😘

Çok iyi canım onca koşturmaca işe yaramış😍
Geçen cuma : 57.8
Bu cuma : 56.7
Fark : -1.1kg
Yüzde : %1.903
Haftaya hedef 56.2
Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman
Harikasın canım çok güzel gitmiş🤩🤩
Günaydın kızlar

Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldım 🥺 Hedefi tutturamadım moralim çok bozuk

Fark 0.3 (%0.527)

Olsun canım senin kilolarında böyle olması çok doğal hiç dert etme sana az da gelse kilo vermişsin önemli olan verebilmek 🥰🥰
Şöyle şeyler isterim
😍 🤩🥳😎 boru değil o kadar zehirlenme tehlikesi geçirdim dün midem hala bulanıyor :KK70: :KK70: :KK70:
Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin inşallah 😔

Günaydın Cherry Mom Cherry Mom yine zayıflayamadım annemlere gidicem diye birde yol stresi yaptım kilomu yazıyorum fotoya üşendim listede olmadığım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
63.7 :( bir haftada üstüne koyarak ilerlemişim
Herkesten ve ortağımdan çok özür diliyorum M monarosaa

Geçen cuma : 57.8
Bu cuma : 56.7
Fark : -1.1kg
Yüzde : %1.903
Haftaya hedef 56.2
Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman
Harika bir eksi canım 😍
Günaydın kızlar

Fark 0.3 (%0.527)

Eksidesin yine sıkma canını damlaya damlaya göl olur 😊 bende bi artı bi eksi oldugu icin artık hedefi düsürdüm😅 moralim bozulmuyor ondan

Back
X