• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım sorun değil canım 🙂 evet sporu artık duzenli hale getirmeliyim..
Benim onerim de bu telasli donemde gündüz yediklerini biraz abartirsan aksam saat 17.30 gibi katı gıdayı kesip sadece su, soda icmen yatana kadar. En azindan telafi eder.
Güzel düşünmüşsün:) dedigin gibi denerim

Merhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?💓
Yaa çok zor bi durum Allah şifa versin biran önce iyileşir inşallah
Ay ben yine ilaçsız regl oldum çok mutluyum çok😊bu aşırı yeme isteğimin olmasını şimdi anladım😂
Çok sevindim canım senin adına ne güzel herşey yavaş yavaş yoluna giriyor

Darısı başıma😄 ben de sanırım stresten kaynaklı ama iştahım açık değil en azindan
Canım ben çok sıkıntılar çektim kilo verdikten sonra regl olamadım düzenim şaştı falan 6 ay ilaç kullandım ondan sonra 2.ilaçsız oluşum o yüzden çok mutluyum. Ve benim cidden iştahım açılıyor ya😂

24-30 Mayıs Tablo Spor Listesi :)
UYE24 Mayıs26 Mayıs29 Mayıs
kollontai kollontai ------------------
yarimuhendis yarimuhendis 21+6------
@olvidos------11
@karabiber011+61------
M monarosaa ------1------
Mathildablue Mathildablue 11------
ummhnisa ummhnisa 1+7------2
C Cagrihilal1 2+61+2+63+6
hzlsel hzlsel 1+212
S seyrulsefer 1+61------
pacman pacman ------1------
redsonja87 redsonja87 ------------------
matteroftime matteroftime 442+4
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 11+5------
melita09 melita09 ------------------

Haftanın üç günü de spor yapan C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel matteroftime matteroftime tebrik ediyorum:KK200::KK60:

Kızlar bu hafta biraz daha arttıralım sporları hiç spor yapmamış olanlar ve menülerini yazmanyanlar var hadi bir gayret siz yaparsınız:KK39:

Merhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?💓
merak ederim amacayı bilgi verirmisisniz :(

24-30 Mayıs Tablo Spor Listesi :)
UYE24 Mayıs26 Mayıs29 Mayıs
kollontai kollontai ------------------
yarimuhendis yarimuhendis 21+6------
@olvidos------11
@karabiber011+61------
M monarosaa ------1------
Mathildablue Mathildablue 11------
ummhnisa ummhnisa 1+7------2
C Cagrihilal1 2+61+2+63+6
hzlsel hzlsel 1+212
S seyrulsefer 1+61------
pacman pacman ------1------
redsonja87 redsonja87 ------------------
matteroftime matteroftime 442+4
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 11+5------
melita09 melita09 ------------------

Haftanın üç günü de spor yapan C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel matteroftime matteroftime tebrik ediyorum:KK200::KK60:

Kızlar bu hafta biraz daha arttıralım sporları hiç spor yapmamış olanlar ve menülerini yazmanyanlar var hadi bir gayret siz yaparsınız:KK39:
ben yarın başlıyorum , yazı işlerine . sporum bbeeeli zaten 10000 adım

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel

Sabah:

10:00-12:00=2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, çok az süzme peynir,3 zeytin, çok çok az helva

Öğle 13.00= 4 yemek kaşığı yoğurt, yarım çay bardağı kuru üzüm, 2 adet ceviz

15:00-16:00= 8 yk etli nohut 2 kaşık fazla oldu, 3 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim ekmek, 1 adet halley yedim bu halley kaçamak oluyor 😞

Akşam:

18:00-19:30= 15 adet çiğ badem, bol yeşil salata, 4 kaşık makarna

Su:3 Lt

Spor:4524 adım
Evet canım biraz kaçamaklı olmuş ama daha fazlası olmadan bitirmişsin yarına olmasın ama😊

yarimuhendis yarimuhendis ortim bugün pek aktif olamadım benim oğluş bugün hiç durmadı sürekli onla uğraştık, menümü yazdım biraz fazla yemişim gibi ama dengelerim Cuma’ya kadar inşallah reglden olsa gerek bir de emzirme olunca bugün acayip acıktım
Olur canım olur herkesin başına gelir önünü alabilmek önemli olan😊

Back
X