- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #422.841

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım hallederiz biz hep beraber aklın kalmasın hiçCanımsın ya cuma diye Allah'tan fındığa geç giderler ama yinede çekmiyor donuyor sıkıntı olacak gibi toparlayabilirsenn sevinirim yiine ara aara bakarrrm
Nikinik girecek canım .. çıkacak yok benim bildiğim ama son günlerde değişen bir şey yoksa
Yaaa nasil unutmusum tühhNikinik fotoda nick yazmıyor canım
Wuu masallah , yaris ati gibi kosuyosun 6 Lara vallaGeçen Hafta:73,3
Bu Hafta:71,2
Fark:2,1
Yüzde:2,864
Hedef:70,5
Cherry Mom
Anka
SonsuzUmut
kardelelen321
Akşam eve gidince tartılsan. Az ye içYaaa nasil unutmusum tühhevde degilim isteyim bu hafta listeye giremiyorum o zman
![]()
Hb cnm inşallahHosgeldin canim. Gel bi sen aldiklarini kisa surede verirsin![]()
Gerçekten öyleeVerirsin sen canim. Ne yazik ki kiloyu korumak vermekten zor
Hb kaptim![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın kızlar
Köydeyiz benim internetim çekmiyor eşimden bağlandım ondan giriyor yine ama o tarlada olduğu için devamlı yanımda değil :)
Bugün listeyi yapacağım bir şekildepazartesi günü dönüş o zamana kadar beni özleyin
Nikinik gördüm canım seni yüzde 5 üstü kg aldıysan
alırız listeye canım
Hedef60kgolmak hoşgeldin canım
![]()
Aynıyız çaak ben de 8+8 kabul mu kaptanim![]()
Canim 24 saat calisiyorum ben yarin 10da ancak evde olurumAkşam eve gidince tartılsan. Az ye iç![]()
Olsun canım eksi gelmişsin sonuçta haftaya daha çok dikkat edersinEki Görüntüle 2907191
-400
Yüzde 0,053
DeryaOnDiet
avutsunbahaneler
Cherry Mom
Kizlar kusura bakmayin son 2 günü güzel geciremedim malesef
Sağ ol canım ya geçen hafta reglden dolayı ödemim vardı bu hafta hem çok dikkat ettim hem de dukan birası üzerine eklenince şu ana kadarki en iyi yüzdemi yaptım haftaya senden de bekliyoruzWuu masallah , yaris ati gibi kosuyosun 6 Lara valla![]()
Yaa superiz canim yaHb cnm inşallah
Gerçekten öylee
Hb kaptimpazartesi başlıcam inş
Aynıyız çaak ben de 8![]()
Müthiş bir eksi tebri ederimGeçen Hafta:73,3
Cherry Mom
Anka
SonsuzUmut
kardelelen321
Insallah canim ya, geldim geleli kamplumbaga hiziyla ilerliyorum tam adapte oldum motiveyim hoop bisey cikiyo, bahane mi ediyorum bilmiyorum ki ama gercekten kac gündür kendime gelemiyorum asi iyi sarsti beniOlsun canım eksi gelmişsin sonuçta haftaya daha çok dikkat edersin
Sağ ol canım ya geçen hafta reglden dolayı ödemim vardı bu hafta hem çok dikkat ettim hem de dukan birası üzerine eklenince şu ana kadarki en iyi yüzdemi yaptım haftaya senden de bekliyoruz![]()
Hosgeldin
Hosbuldum canimHosgeldin![]()
Maalesef bu hafta 100g gitmiş. Niye böyle oldu hiç anlamadım
Geçen cuma: 94,45
Bu cuma: 94,35
(94,45 /94,35/0,1/%0,105)
Hedef: 93
Eki Görüntüle 2907091
Geçen hafta: 69,55
Bu hafta:68,80
Fark : - 750 gram
Yüzde : % 1.078
Hedef: 68.40
Cherry Mom
hzlsel
Azimliiii
Herkese selam günaydın
27 Ağustos Cuma
Geçen hafta 80.4
Güncel 79.8
Fark 0.6
Oran %0,746
Haftaya hedef 1 kilo
Cherry Mom kaptanım yine zor bir hafta geçirdim elimden geleni yapmaya çalıştım.
@sss35 orti olmuşuz canım evde sağlık durumları baya karışık hiç giremedim çok üzgünüm gerçekten![]()
Geçen Hafta:73,3
Cherry Mom
Anka
SonsuzUmut
kardelelen321
Eki Görüntüle 2907191
-400
Yüzde 0,053