- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.921
Tamam canım bende nane değilde yaptığımda limon maden suyu koyuyordum içine.uuuuuu
cnm yeşil çayı demliyorum 4 dk 3 tatlı kaşığı, soğuyunca 1 limon sıkıyorum ve taze nane yaprağı atıyorum
teşekkürleer
aaynen yememek hata
Sağol canım insAllahHarika kardescanim. Cumaya 7lerdesin
Canım instagramda tuğba yüksel diye bir kadının başlattığı 5 günlük yağ yakımına başladım bugün ama ekstradan her gün ip atlamaya ve stepper yapmaya çalışıyorum. Genelde cardio ve bölgesel yapıyorumspor olarak ne yapiyosun canimm
ADINIZ: ayse
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:69.5
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 kizim var 7 yasinda
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 9.takim
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
63 kg gecince kendimi cok rahatsiz hissediyorum
zayif olmak daha cok mutlu ediyo:
daha cok bekliyodum ama cok sukur korktugum gibi olmadi
69.5 le
bismillah diyorum
Pnrrr-12
sormustun kilo durumumu:)
Yaa bu defa ikimizde koruruz insallah cnm hadi baslangicin hayirli olsunsubat gibi felandi galiba
bende 57 lemi olmustum hatirlamiyorum
be de 12 kesin aldim
Burdan üstüme alınmam lazım sanırımBana demediğin kalmamış bir de 1 paket cipse verdiğin tepkiye bakpazartesi tartı sonucun ne bakim söyle ben de söylicem
Ya senin fuffffunu sevsinlerr fluffy lovely thing im beniim üzülmeeeçak bir instagram detoksu 4 gün eksiye geç
Yaa çok tatlısın
hoşgeldin canımcımADINIZ: ayse
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:69.5
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 kizim var 7 yasinda
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 9.takim
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
63 kg gecince kendimi cok rahatsiz hissediyorum
zayif olmak daha cok mutlu ediyo:)
Oo ekşi sahaneKilo bildirimi olduğunu unuttumburaya alışamadım daha
Cuma:74.7
Şuan:74.1
Fark: -600 dün fazla kaçırmama rağmen + ya dönüşmediği için mutluyum
Eksine bakınca evet cips kaçamak olabilir. Ama bir. Paket çok sanki canim. Ama pazartesi eksin böyleyse cumayı düşünemedimBurdan üstüme alınmam lazım sanırım1 paket cips evet fazla biliyorum ama arada sizinde kaçamak yaptığınızı görünce bende 1 kerelik yapsam sorun olmaz diye düşünmüştüm
Kuzum tebriklerBurdan üstüme alınmam lazım sanırım1 paket cips evet fazla biliyorum ama arada sizinde kaçamak yaptığınızı görünce bende 1 kerelik yapsam sorun olmaz diye düşünmüştüm
anladim canimCanım instagramda tuğba yüksel diye bir kadının başlattığı 5 günlük yağ yakımına başladım bugün ama ekstradan her gün ip atlamaya ve stepper yapmaya çalışıyorum. Genelde cardio ve bölgesel yapıyorum
insalalh canim yaaYaa bu defa ikimizde koruruz insallah cnm hadi baslangicin hayirli olsun
hosbulduk canim:)hoşgeldin canımcım
Çok güzel eksi tebrikler canımKilo bildirimi olduğunu unuttumburaya alışamadım daha
Cok guzel eksi cnm cumaya ucar insallahKilo bildirimi olduğunu unuttumburaya alışamadım daha
Evet cnm ilki dogumdan onceydi zaten onu koruyodum normalde, dogumdan sonra 2 kez istedigim kiloya dusup aninda geri aldim emziriyodm hep cok istahliydim. Bu defa oyle olmiycak insallah verip korucam kararliyim :)anladim canim
bende bugun yorgunluk var
1 kere kalkip yapsam devami gelicek sporun da
insalalh canim yaa
sen 3 kez mezun olmustun dimi
hosbulduk canim:)
kuru naneyi yeşil çayla demleTamam canım bende nane değilde yaptığımda limon maden suyu koyuyordum içine.
Taze nane yaprağı bulamazsak kuru nanede olur o zama. Heralde
nasılsın cnm balık yediniz mi merak ettimSağol canım insAllah
Teşekkür ederimSağ ol canım,bak tabi ama ben cuma arti gelmistim ya muhtemelen ödem atiyorum
Aynı olması bile çok güzel canım tebrik ederim
Çok sağ ol canım
İnşallah cumaya daha güzel gelirim
Ay ne güzel geç tartiliyorsun ben sabahın köründe tartiliyorum
Ooo harikasın canım
Çok güzel canım tebrik ederim
Bende nöbetçiydim bugün 5 saat hiç oturmadım inan teli cebime koysaydım kesin on bin adım gösterirdiBen de okulda kaç adım atacağım merak ediyorum bir de nöbetim var bugün okulun ilk günü al sana hediye demişlerSablt olman güzel canım inşallah cumaya biraz gider
üye adı | 3 Eylül | 4 Eylül | 5 Eylül |
@Sonsuz umut | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
@Breeze96 | |||
| |||
G Goklerce | |||
K Kubraaaccc | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
|
Yok kız nerde pazar günü yemeye gideriz büyük ihtimal sürekli gittiğimiz alabalık yapan yer var oraya gideriz muhtemelen canım istiyonasılsın cnm balık yediniz mi merak ettim
ooo tamamdır beybiiYok kız nerde pazar günü yemeye gideriz büyük ihtimal sürekli gittiğimiz alabalık yapan yer var oraya gideriz muhtemelen canım istiyo
Hahahhah bu fikrimden eşimin haberi yok tabi ama götüreceğini düşünüyorum bklmooo tamamdır beybiiharikaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?