- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.940
- 598
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.981
Aynen öyle yönetmelik bilmez müdürüm 4. Kata kat nöbeti yazmış Üstelik haftaya izne ayrılacak olan bana 24 sonrası nöbet çocuk 1 yaşına girene dek nöbet görevi yok ki dedim tabi ki tutmadımSenin için daha da zor ama o maske gerçekten benim fırlatıp atasım geliyor çocuklar da sürekli çaktırmadan aşağıya indirme modunda sürekli maskeyi düzgün tak uyarılarıyla günü bitirdim
Ah canım bulunduğumuz ilde kimsemiz yok bilerek çalışabilir raporu aldım en azından Şubat tatiliyle birleşsin ikinci dönem okula başlarsam çocuk biraz olsun büyümüş olsun ama büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım galiba zaten haftaya cuma zorunlu iznim başlıyor bi aksilik çıkmaz da merdivenlerde doğurmazsamOyy canim ya 36 haftalik hamolesin ve hala iste misin? Alsana rapor kuzum. Hele ki maskeyle. Benim 2 cocuk da erken dogum. Ben 4. Aydan sonra hep rapor aldim. Dinlen kuzum. Gebelik bana kalirsa hastalik gibi, hep sorunlu gebelik, sorunlu dogum gecirdgimden mi bilmem ama bana kalirsa gebeligin belli bir ayindan sonra dinlenilmeli.
Cümlemize inşallah canım bitsin şu illet gerçektenYaa kiyamam ben 10dk markette bunaliyorm maskeden Allah kolaylik versin hepinize
aynen alt listeden başla canımYerleştim kaptancım, başlasam iyi olacak cuma günü menü, yazmalı, başlasam alt listeden nasıl olur en azından yürüyüşlerede başlarım , biraz fazla gibi sanki ama cuma tartılıp yazarım kaptanım
Aslında çalışmıyordum 35. Haftaya kadar evdeydimyavru sen ne yapıyorsun hala çalışıyor musun
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin insAllahCherry Mom kaptanım kızım yine ateşlendş bugün şimdi yine acile gidiyoruz. Yolda yazabildim . Katılım sağlayamıyorum kusura bakmayın
Biliyorum canım ama şu sıra tavuk falan hiç yiyesim gelmiyor ama bı türlü yemeye çalışırımcanım afiyet olsun yarım bazlama dışında hafif olmuş ama protein kilona göre bayağı az :) kilomuz kadar protein yediğimizde daha iyi doyarız aklında bulunsuntavuk haşlama olabilir, füme jambon alabilirsin kahvaltıya mesela
Ay canım Allah yardımcın olsun kaçıncı hayata kadar çalışacaksınPandemiden sonra yani 1 buçuk seneden sonra ilk defa yüzyüze ders yaptım maskeyle ders anlatmak ne zormuş gebeliğin 36. Haftasında 4. Kata derse çıkmak hele
Amanın yapamam beceremem de bariYaaa benm koca beni diyetten cikaracak bugun pizza istedi hadi ince hamur 2 dilmcik yedim idare ettim smdi de diyorki yarn soguk baklava yap(masterchef de yapiyorlar suanda)
Sağol canımGuzel menu cnm afyt olsun
Haftaya cuma ayrılıyorum nasipse canım yoruldum bugün valla neyse ki yarın evdeyim dersim yok şükürAy canım Allah yardımcın olsun kaçıncı hayata kadar çalışacaksın
Uçan süpürge kaptanmı canım yada nickmi değiştirdi,ben hiç duymadım bile birsürü program çıktı vallahi sağlıklı yaşam için kaptanım
açılacağı belli olunca alsaydın keşkeAslında çalışmıyordum 35. Haftaya kadar evdeydimyaz tatili pandemi vs durumları durdum durdum geçen hafta başladım haftaya ayrılıyorum nasipse
Bizim, biraz buruk oğlum adanadaki arkadaşlarından ayrıldığı için biraz üzgündüKızlar çocuklarınızın ve sizin nasıl geçti okulun ilk günü
Anladım sen balığı beklicenBiliyorum canım ama şu sıra tavuk falan hiç yiyesim gelmiyor ama bı türlü yemeye çalışırım
cnm 9. takımdaki son kaptan oymuş,geçici olarak yapıyormuş ama hamileliğin son haftalarında ve esas kaptan da sorunlarından dolayı bir daha dönemeyeceği için takımları kapandı birçok üye de bize geldiUçan süpürge kaptanmı canım yada nickmi değiştirdi,
Aynen canım daha iyi olacak benim içinde yalnız başına olmuyor diyetaynen alt listeden başla canımen azından ne yediğinin farkında olmaya başlarsın
Benim de ilk bebeğim 5. Ayda düştü bundan sonraki hamileliğimde 4. Aydan sonra evde yatarak geçireceğim hamileliği bana da hamilelik çok stresli bir şey olarak geliyorOyy canim ya 36 haftalik hamolesin ve hala iste misin? Alsana rapor kuzum. Hele ki maskeyle. Benim 2 cocuk da erken dogum. Ben 4. Aydan sonra hep rapor aldim. Dinlen kuzum. Gebelik bana kalirsa hastalik gibi, hep sorunlu gebelik, sorunlu dogum gecirdgimden mi bilmem ama bana kalirsa gebeligin belli bir ayindan sonra dinlenilmeli.
Ben de mi eşime alsam neBizde oyun oynamayi seven benimdur. Biaz hem kendime hem esime hediye oldu
Ay kız soğuk baklava hiç yemedim ama çok lezzetli blr şey gibi duruyor yapma bence gitsin dışarda yesin sen görmedenYaaa benm koca beni diyetten cikaracak bugun pizza istedi hadi ince hamur 2 dilmcik yedim idare ettim smdi de diyorki yarn soguk baklava yap(masterchef de yapiyorlar suanda)
Değil mi ama canım da zaten nasıl sütlü çikolata çekiyorGuzel menu cnm afyt olsun
Sagol cnm
Gecmis olsun acil Șifalar
Haklısın cnmkahve yaninda 2 kare cikolata yedm malesefff :/
Ayy ne guzel olrdu oyle bisey olsa cikolata zaafımmm
Yaa kiyamam ben 10dk markette bunaliyorm maskeden Allah kolaylik versin hepinize
Aldinmi cnm kacirdm sanrm playstation mu aldin
Bende bizim grubunsa dedim bileyim kaptanlarımızıAnladım sen balığı beklicen
cnm 9. takımdaki son kaptan oymuş,geçici olarak yapıyormuş ama hamileliğin son haftalarında ve esas kaptan da sorunlarından dolayı bir daha dönemeyeceği için takımları kapandı birçok üye de bize gelditavsiye üzerine hem de
Oyy canim ya dikkat et. 36. Hafta yani heran dogurabilirsjn. Dogum izni de ulkemizdecok kisa tabiki. Anlamiyirum yani bebek ilk 6 ay anne sutu icsin diyorlar. Ee anneye sen 6 ay bile dogum izni vermiyirsun bu nasil olacak.Aynen öyle yönetmelik bilmez müdürüm 4. Kata kat nöbeti yazmış Üstelik haftaya izne ayrılacak olan bana 24 sonrası nöbet çocuk 1 yaşına girene dek nöbet görevi yok ki dedim tabi ki tutmadım
Ah canım bulunduğumuz ilde kimsemiz yok bilerek çalışabilir raporu aldım en azından Şubat tatiliyle birleşsin ikinci dönem okula başlarsam çocuk biraz olsun büyümüş olsun ama büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım galiba zaten haftaya cuma zorunlu iznim başlıyor bi aksilik çıkmaz da merdivenlerde doğurmazsam
Cümlemize inşallah canım bitsin şu illet gerçekten
6. Sınıflar meğer azmış diğerleri en az 40 kişi geçen sene okula gitmediğim için sınıf kaç kişi onu bile bilmiyormuşumOoo sen mi bulduun
oooh cnm süper
sağol cnm bakayım ben de
sonra da serum filan zaten
yavru sen ne yapıyorsun hala çalışıyor musun
tabi cnm değişik bir his olmuştur ilk günkü gibi45 kişi mi olur diyordun cnm
tamam canım ben de daha az yemeye çalışacağım bugün de abarttım eccükama artı gelmiyorum o kesin
İnşallah canım
o seni çok iyi tanıyor bence
çabuk tvyi kapat çabuukama geç kaldık galiba
çikolata yumurtadan tatlı tabiisen de haklısın ne diim
Hey Allahım nasıl bir işgüzarlık bu sanki bilmiyor bir hafta sonra gideceksin diye gıcık oldu bence sanaAynen öyle yönetmelik bilmez müdürüm 4. Kata kat nöbeti yazmış Üstelik haftaya izne ayrılacak olan bana 24 sonrası nöbet çocuk 1 yaşına girene dek nöbet görevi yok ki dedim tabi ki tutmadım
Ah canım bulunduğumuz ilde kimsemiz yok bilerek çalışabilir raporu aldım en azından Şubat tatiliyle birleşsin ikinci dönem okula başlarsam çocuk biraz olsun büyümüş olsun ama büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım galiba zaten haftaya cuma zorunlu iznim başlıyor bi aksilik çıkmaz da merdivenlerde doğurmazsam
Cümlemize inşallah canım bitsin şu illet gerçekten
tabii cnm ben de o yüzden geldimAynen canım daha iyi olacak benim içinde yalnız başına olmuyor diyet
samimi olduğunda istersen söylersin kuzum ama zorunluluk yok tabiiBende bizim grubunsa dedim bileyim kaptanlarımızı
Yok canım değilim 9. Takımda kaptan yardımcılığı yaptım bi müddet sadeceUçan süpürge kaptanmı canım yada nickmi değiştirdi,
Evet hem son zamanlar hem covid riski tedirgin olmuyor değilim de dediğim gibi doğum sonrası biraz daha fazla bebekle kalabilmek için katlanıyorumaçılacağı belli olunca alsaydın keşkeçok riskli olmuş ya inşallah sağ salim atlatırsın bu kısa süreci kuzum,çok dikkat et, sakin kalmaya çalış yavaş hareket et canım
oyy mesajı okuyunca bağırsaklarım hareketlendi6. Sınıflar meğer azmış diğerleri en az 40 kişi geçen sene okula gitmediğim için sınıf kaç kişi onu bile bilmiyormuşumaman aman artı filan yok 1.5 kilo gidecek senden bu hafta
Hey Allahım nasıl bir işgüzarlık bu sanki bilmiyor bir hafta sonra gideceksin diye gıcık oldu bence sana
Cok gecmis olsun canim. Burda hamile oldugunu bildigin andan itibaren rapor alabiliyirsub. Yasakar geregi hamile ben kendimi iyi hissetmiyirum calisam derse doktor rapor yazmaliyok yazmazsa sorumlulugu onakaliyir. Bu sorumlulugu da kimse almak istedigunden burdacik yaygin 3 en gec 4 aydan sibra herkes rapor aliyor. Dogum izni zaten 1 yil. Yani gercekten ulkemi ailemi ozluyorum. Ama ulkemde calisan kadin icin hicbirkolaylik yok, maaslar dusuk. Cogu calisan gubde 10-12 saat calisiyor. Insanlar hafta sinu bile calisiyir. Yillik izin desen sadecd 2 hafta. Hele ki su kadinlara olan taciz, siddetten huc bahsetmeyelim bile. Bunlari dusununce diyorum dur yerinde Derya rahatsin, isin iyi, iki kizin var donme. Yoksa kim istemz kendi ulkesinde kalmayi.Benim de ilk bebeğim 5. Ayda düştü bundan sonraki hamileliğimde 4. Aydan sonra evde yatarak geçireceğim hamileliği bana da hamilelik çok stresli bir şey olarak geliyor
Ben de mi eşime alsam neaynen çok iyi yapmışsın canım
Ay kız soğuk baklava hiç yemedim ama çok lezzetli blr şey gibi duruyor yapma bence gitsin dışarda yesin sen görmedenbenimki Allahtan istemiyor içim giderdi yoksa
Değil mi ama canım da zaten nasıl sütlü çikolata çekiyor
İş bilmiyor iş geçen ders programı yapmayı bilen var mı dedi ben şokHey Allahım nasıl bir işgüzarlık bu sanki bilmiyor bir hafta sonra gideceksin diye gıcık oldu bence sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?