- 19 Ağustos 2021
- 544
- 1.261
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.641
Maalesef ama benim bünye 1 kiloya kadar tek oturuşta yiyebilir[
Afiyet olsun kuzu tek seferde nasıl yedin 4 baklavayı ben 2 sen sonra tıkanıyorum
Şuna da da aşırı canım çektiama ölçülü yemek gerek tabi
Hahahaaa yap eksi gel bideBen diyince inanmadınız bakın haftaya ben bu detoksu yapıyorum
Yok benimde kiyilmaz neden arada ekmek ,ekşi ,acı yer geri yiyebilirim 1 kiloCanım sabah bişey yemek istemedim annemler bende geç kalkıyorlar, onların kahvaltı benim öğle yemeği oldu, aksamada canım bişey istemedi ısrarla yedim derken öyle yedim gittibaklava ile içim kiyilmiyor maalesef benim
Seni çok iyi anlıyorum önüme bir tepsi özellikle fıstıklı baklava koysunlar biter yaniCanım sabah bişey yemek istemedim annemler bende geç kalkıyorlar, onların kahvaltı benim öğle yemeği oldu, aksamada canım bişey istemedi ısrarla yedim derken öyle yedim gittibaklava ile içim kiyilmiyor maalesef benim
Ay yok benim böyle konuştuğuma bakma ben diyete kıyıp da çikolata yiyememHahahaaa yap eksi gel bideparti kur oy verelim baskannnn
Yok benimde kiyilmaz neden arada ekmek ,ekşi ,acı yer geri yiyebilirim 1 kilo
Arada kaçamak hepimizde olur canim olacakta başka yolu yok. Burda kaçamak yaparken ölçü önemli. Ve sonrası aman yedim diyip bırakmamak telafi etmek gerek. Basardigimiz günleri görmek ümidiyleAy yok benim böyle konuştuğuma bakma ben diyete kıyıp da çikolata yiyememkaçamak bile doğru dürüst yapmıyorum kilo gelecek diye
Aynen canım bundan önce hep bıraktım bu yüzden o hatayı artık yapmak istemiyorum inşallah biz de başaracağızArada kaçamak hepimizde olur canim olacakta başka yolu yok. Burda kaçamak yaparken ölçü önemli. Ve sonrası aman yedim diyip bırakmamak telafi etmek gerek. Basardigimiz günleri görmek ümidiyle
Yok yok hiç merak etme yarın ananas detoksu vaktiOfff ya bı gidin ya rüyamda kesin baklava yiycem
Öpüldünüz gece uyurken erişin yaglariniz gerçi onun vaktini kaçırdık sanırım
Yarın güzel güzel yeşil çay,elma,tarçın vb gibi detokslar yapıyok akıllı olun
Yani diyosun ki evlenmeyinOff sabahtan beri dolan dolan yoruldum yine. Az önce çamaşır topladım tekrar serdim. Katladim kaldırdım. Mutfağı topladım. Ama sabah yine savaş alanı bir eve uyanıyoruz nasıl oluyor bu yaaaagulsemmi aglasammi
Aynen cnm senin için çok önemliydiHaftaya gecikmezse zaten regl olacağım kaçınılmaz sonneyse öyle böyle 6lara geldim ya önemli değil sonraki hafta veririm yine
Geçen hafta yediğim künefe yüzünden tüm hafta artı 1,5 kiloyu vermeye çalışarak geçirdim bilmiyorum nasıl hem yiyip hem de dengeleyeceğim sanki tüm hayatım böyle aç ve her şeyde gözüm kalarak geçecek gibi geliyor
Bazen öyle oluyor gerçekten yedikçe yiyesin geliyor o zaman eve sakız depola sen canım kötü günler için
Ben donut detoksu yapıcam planladım kafamda hem sabah yürüyüşü olur gider alırımBen haftaya reglim zaten çikolata detoksunun tam vaktiama baklava detoksu da hiç fena durmuyor
İyi geceler cnmİyi geceler canlar savak 7 mesaisine ne kaldı surda
Kız Google a çikolata detoksu yazdım varmış hakikaten öyle bir detoks
Amin canım öyle tabi
iyi geceler kuzum yarına bol eksilerle uyan inşallah
HahahaŞaka şaka olmalıbak uykum kaçtı bide ben bakiyim malumm yarın perşembe detoks gunu
Ayol reflü olur insan mide bulanır bi de7 günde 7 kilo gidiyormuş bir de
Eğitimciler böyleyse kime neyi anlatabiliriz.Yolluyoruz okula Allah a emanet.Benim küçüğüm öğretmeni de asi karşıtı
Korona ya oda çok inanmıyor. Hastalığı o kadar ağır geçirmenin sebebini de verilen ilaçlara bagliyor. Sınıfta da maskesini sık sık ondiriyormus. Ben çocuğumu tembihleyil gönderiyorum ama işte napacaksin
Haklsın canımCanım ,bugün 3 fincan yeşil çay içtim, hergun iki icemye çalışıyorum,baharat çok kullanmıyorum, bu ara spor yok hayatımdahem çok yoğunum, kv kızıma köyde bakıyor ise burdan gidip geliyorum, rahatım burda ama spor yapamiyorum,hoş burda yapabilsem bile şu ara bel ve boyun ağrılarım çok fazla birşey yapamıyorum
Memnun oldum canım hoş geldin
Bence ihmal etme,destek al bak daha mutlu olacaksın, canım benim keşke olmasa böyle ama maalesef kaçınılmaz olan bueşin ve çocukların maske takıyor ve el hijyenine dikkat ediyotsa bulaşmaz içini rahat tut
Okumuş cahil böyle oluyor demek ki, geçenlerde ABD de sanırım coronanin yalan olduğunu iddia eden bir devlet bakanı mi neydi , kovitten öldü :/ hatta burda da bir üni hocası inanmıyordu , o da kovitten öldü
Bugün 3öğün deneyim o zaman canımBugün bende o haldeydim. Hele çikolata isteği 3 kare yuttum
Ara ogunlu 3 ana ogunlu beslen canim. Bide bunu dene. Az az atistirisan çok açlık cekmezsin.
Zorunlu spor günlerini unutuyorum hep
Bugün Leslie yapmıştım Allah'tan denkgeldi
Klasik deniz menüsü
Ama olmaz simit 1 tane mi
Bacım bu kadar zaman böyle beslendiysen vallahi aldığın kilo birşey değil
Ya aslında herkes maskesini taksa bir yere dokununca elini dezenfekte etse tamam. Ama özellikle kalabalığa girme çabası boş beleş is yaa.
Rabbim akıl fikir versin
Afiyet şifa olsun. Pasama süt olsun.
Ben de simdi onu yazıyordum konyalım
Evlen evlen sanki evlenmeyince bu iş güç yokmuYani diyosun ki evlenmeyin
Aynen cnm senin için çok önemliydi
Hayır yaa öyle düşünme
Ben donut detoksu yapıcam planladım kafamda hem sabah yürüyüşü olur gider alırım
İyi geceler cnm
başkaları da hayal etmiş
Hahaha
Ayol reflü olur insan mide bulanır bi deinsan öğlene çizkek akşama waffle koyar
Evet olabillr cnm piskolojik belki deÇok sıktığın için olabilir cnm suçluluk duyunca aslında daha çok yemek istiyoruz yani dışardan birinin yeme demesiyle aynı şeyi hissediyor beyin ve tepki veriyor
Anaam ama az kiz 30gr bitter cikolata ogun olark bana yetmezzKız Google a çikolata detoksu yazdım varmış hakikaten öyle bir detoks
Amin canım öyle tabi
iyi geceler kuzum yarına bol eksilerle uyan inşallah
Bu hafta saldım ben yoğum aslında
Ben ne yapsam ya ben ayrım yapamıyorum hepsi bebeklerim gibi komple karbon detoksu yapayımFit mutlu anne baklava detoksu çok iyiymiş ben de donut detoksu yapabilirim pazartesiden itibaren 1 hafta
Anammm biz varya tam yerinde bir takıma gelmişiz. Baklava detoksu, çikolata detoksu
Yok vala ya yakmadı kız önceden 1 tane yiyordum sonra 2 derken şimdi her gittiğimizde 3 tane anca kesiyorAkşam ekmek, sabah ekmek öğlen miktarlar az olsadaanladın tatlisim. Balık yakmadimi 3 tane maşallah şifa olsun . Düzelir nasılsa menuler
Gece cevap yazacaktım güya ama şu an ne yazacağımı hatirlamiyomOff sabahtan beri dolan dolan yoruldum yine. Az önce çamaşır topladım tekrar serdim. Katladim kaldırdım. Mutfağı topladım. Ama sabah yine savaş alanı bir eve uyanıyoruz nasıl oluyor bu yaaaagulsemmi aglasammi
Afiyet olsun canım güzel bence08.09.2021
Sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
Öğle yok
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasulye +5 kaşık bulgur pilavı 1 lokma ekmek
21.00
Az şekerli bir Türk kahvesi
10 bin adım+2 litre su
@avutsunbahaneler
Afiyet olsun canım güzel bence8 Eylül menüm
Kahvaltı:7.30
1yumurta
Çeyrek peynir
2dilim tt ekmek
Ara:12.00
1yerli minik muz
4çiğ fındık
4kavrulmuş fındık
Aksam:16.00
1kepçe tarhana çorbası
8 yk nohut yemeği
Cacık
Ara:20.00
1dilim ekmek 4 zeytin(cok acıktım)
Su:2litre
Spor Eki Görüntüle 2913455
@UcanSupurgeCherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım güzel bence8 eylül
10.00 : peynirli domatesli tb tost,salatalık
14.00 : 1 kupa sade nescafe 1 avuç leblebi,küçük boy nektari
17.00 : 1 kepçe çorba,1 tabak patlıcan yemeği 1 dilim ekmek, 2 züber lokum
Su : 3lt
Spor : yok
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Yetmez tabi canım ya şöyle helalinden 300 gr olacak o zaman düşünebilirimEvet olabillr cnm piskolojik belki de
Anaam ama az kiz 30gr bitter cikolata ogun olark bana yetmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?