E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #4.221
canım bu gün bende gelip gördüm seni ama çıkmam gerekti, kaç gündür seviniyordum diğer pc yaptık rahatladım diye dün ekran bozuldu kablodan sanırım cızcız ses geliyor ve bugün ufaklık wc ye gidince kaçak olarak gelip baktım buradan daha çok kızlarımızın başlığını kontrol ediyorum şu günlerde buraya pek gelip yazamıyorum..yazmaya utanıyorum valla.ama tartıldım bu sabah biraz hareket var moralim yerine geldi.
mehalim buseye iletmek üzere ben de bi mesaj yazayım:))busecim sana hitaben ben dahil arkadaşlar zaman zaman mesaj yazıyor ama cevap alamıyoruz canım:))
zenanım canım kötü bu bahar alerjisi benim kızdada var ortancada... o birde boğmaca olmuş gibi öksürür...selam ugradim yine cabuk cikacam ama kizlar bugun hava guzel illa bahcede yiyelim diye tutturdular tabi toplamadilar oralari simdide ruzgar cikti
hadi ciktim kizlar opuyom herkezi
doğru ve yerinde bir rütbe vermişiz size bayan -tatlicadiarzu- yahu kardeşim ne çok gezersin sen, yine nereye gidiyorsun...kaydirigubbakcemile bir akşam banada beklerim..
akşam yine gezi gözlem kolu olrak gezmeye gidecem:
Yarın okula gitmiceğim sevk aldım hastaneye gidip bütün kan hormon ne kadar test varsa yaptıracağım bakalım inşlh bişi çıkmaz sonrada çarşıda az işlerim olacak ayrıca yarın kanda gebelik testi yaptıracam off hala umutluyum ya ne garip:))
sağol umutcum geçenlerde bişey farkettim kendimle ilgili ben yasak bişey görürsem kesin yemeliyim ama görmezsem özelikle aramam
büroda pazar günden kalma poğaça varmış yarım poğaça ancak vardır ama öyle çok değil haftasonu avukat bey çalışmış büroda
pazartesi gördüm sabahtan bunu ama yemedim akşamüstüne kadar sabrettim ama aklım onda kaldı biliyorum başka bişey düşünemiyorum içimdeki kurt git onu ye diyor sürekli olarak
dayanamayıp yedim kendimi aç hissettiğim biranda ama farkettim ki midem dolu sıkıntı verdi ama yemiş bulundum bundan sonra açlık hissettiğim her an su içim 5 dk sabredicem faydası olacağını sanıyorum
kallisim bennu ile konustunmu hic sanki bir sikintisi var yada bana oyle geldi bilmiyom gelip bir merhaba deyip cikiyo ben cevap yazana kadar gitmis oluyo
neyse kizlar bende cikayim oglene bisiy hazirlayayim ne yapacagimida hic bilmiyom ya bakalim bu arada benimde reglim gecikti kizlar karnim davul :CüvCüv:gibi bide oyle bicimsiz bir halim varrki cok kotu bide komik bacaklar ince karnim firlamis gogusler yine oyle buyuk daginik bide bu govdenin en ustunde guccuk bir kafa hele saclari toplayinca guccucuk kaliyo cok cirkin bi durum iyiki adam gunduzleri evde yok sadece aksamlari goruyo kaydirigubbakcemile3 cok cirkin buluyom kendimi bugunlerde
ama hic degilse ödemden oldugunu bilirsin kilo veremesende. son iki gün az tuzlu yemeye calis tursuya falan bakma. birde gereginden fazla su ic birkac fincan isirgan otu cayi icersen ödemi atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?