- Konu Sahibi Cherry Mom
- #49.221
evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende bu takıma eylül sonu girdim dedimki hedefim 64 10 aralıkta 64 olacağım ama olabilecek bi hedef değildi 2 ay da 10 kilo vermek ve arada bayram var tabiki olmadı yavaş olsun kalıcı olsun sonrasında yiyeceklere saldırmayacağım bir diyet olsun. şimdi aralık 31 diyorum 67 olacam diyorum 4 kilo vereceim diyorum herkes duysun :)evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak
daha yaza düğüne çok var fulyacığım sen 53 de31 aralık 53 kilo
az mı oldu ya 52 mi deseydim acaba.
evet profilime yan tarafada yazdım 31 aralıkta 67 kilo
31 aralık 53 kilo
az mı oldu ya 52 mi deseydim acaba.
daha yaza düğüne çok var fulyacığım sen 53 de![]()
aynen tatlım bende tekrar kilo verme isteğine girdim bikaç kilo alınca tekrar başaladım.motive olsun diyede bi bakıyım neler var diye girdim.
Ama takımımız yine çok revaşta değil galiba .
Ne diyosun?
Aynen benim de kafam karışık bu konuda,bu aralar ara öğünü bıraktım gibi,deneme yanılma yöntemini uyguluyorum bu ara,sadece akşam 8 den sonra birşey yememeye çalışıyorum:)Bu ara öğün hususunda herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi ara öğün yapmamak gerektiğini savunuyor (Bu kişiler ara öğüm yapıldığında vücudun yağ yakma hormonu leptini durdrrduğunu söylüyor.)
Kimisi de muhakkak ara öğün yapın diyor. Bunlar bir karar üzerinde birleşseler de biz de ona uysak değil mi ama?![]()
Afiyet şeker olsun kaptanım arasıra yicez hep diyet olmuyor ki...Ben mantı yedim ya kendimi rahrşambaya kaatlatıyorum sayende....:)Çadar sana hasret mi kalıcaz,bak olmadı şimdi....Özleriz biz seni....kızlar ben dün akşam batırdım durumu
evde 3 kişi 4 küçük tava patates kızartması yedik(2 si yağsız biri az yağlı biri de normal yağlı)
:)
ama toparladım çok şükür :)
neyse kızlar çıkmalıyım ben kota malumgelicem yeniden ...Buralar size emanet cuma gününün aynısını istiyorum sizden
![]()
Kızlar yarın benim için çok güzel bir başlangıç olacak yani bu gün.
Rabbimden bir engel çıkmazsa ''amerikan kalp vakfı diyeti-2'' ye başlayacağım.
Gerekirse bunlara uymak için yemin edeceğim.(Allahım ne olur bu planlarımı neticesiz bırakma ve birebir uymayı nasip eyle)
Bol bol eğlen hasret gider nişanlınla,iyi yolculuklar arkadaşım...yarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma![]()
İYİ akşamlar arkadaşlar,dün hiç girmeye vaktim olmadı ,çok işim vardı.Bu sabah spora gittim,sonra pazara,yemek falan derken akşamı ettim.Başımın ağrısından çıldırdım gün boyunca,şimdi biraz azaldı neyse,iki tane ilaç içtim fayda etmedi,az yemek bana yaramıyor galiba
Menümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
ARA şekersiz neskafe,hurma
ÖĞLEN yumurtalı kabak ,yoğurt
AKŞAM çorba,balık,1 dilim ekmek
ARA elma
bol su içtim,30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik yaptım....![]()
inş tatlım :) bekle bizi 2012:)Ben de 67 kilo olarak belirliyorum. 1 ocak 2012deki kilomu.
Hatta Aslıcığım gibi de rütbeme yazayım hemen motive olayım oraya baktıkça.
sende yazmışsın fulyacığım ne güzel baktıkça hatırlarız ve motive oluruzbencede ya.şimdi birden kilo verirsem yine alırım ben o kiloları.sakin sakin vermem lazım.
Şimdilik 53 *31 aralık*
bende yaziyim bari fotomun yanına![]()
menün güzel ama spor yapıyorsun bana az gibi geldiİYİ akşamlar arkadaşlar,dün hiç girmeye vaktim olmadı ,çok işim vardı.Bu sabah spora gittim,sonra pazara,yemek falan derken akşamı ettim.Başımın ağrısından çıldırdım gün boyunca,şimdi biraz azaldı neyse,iki tane ilaç içtim fayda etmedi,az yemek bana yaramıyor galiba
Menümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
ARA şekersiz neskafe,hurma
ÖĞLEN yumurtalı kabak ,yoğurt
AKŞAM çorba,balık,1 dilim ekmek
ARA elma
bol su içtim,30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik yaptım....![]()
günaydın tatlım erkencisin :)Hepinize günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar olsun efenim![]()
kızlar ben kalori hasabı yapmaya karar verdim dünkü yediklerim 1300 kalori yapıyor
hergün yediklerimin kalorisini yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak :)
daha öncede kalori hesaplamasıyla 13 kilo vermiştim şimdide kalori hsaplamaya balayayım bakalım :)