Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 17

günaydın canlarım ....

aslında öğlen oldu ama neyse ..

sabah yumurta ve çay

arada çubuk kraker atıştırdım

2 su brd ılık su ve 1 s brd form çayı içtim , gerçekten benim karnım problem ....

öğlen

1 kase çorba

1 tbk patates yemeği

kızlar dişimi çektirdim bugun öldümm resmen 1 hafta rahat yemek yiyemem durum okadar vahim yani cerrahilik oldu dişimm ya çok canı acıyo şimdi de
kızımda mubarek hiç durmadı bugun neyse girebilirsem girirem gene kolay gelsin herkeze

kızlar dişimi çektirdim bugun öldümm resmen 1 hafta rahat yemek yiyemem durum okadar vahim yani cerrahilik oldu dişimm ya çok canı acıyo şimdi de
kızımda mubarek hiç durmadı bugun neyse girebilirsem girirem gene kolay gelsin herkeze

iklimacım böyle durumlarda az da olsa yakınız yine gelip elimden gelen yardımı yapabilrim :34: geçmiş olsun :34:

oyhh kızlar az önce leslienin 8 dklık olanını yaptım diğerine geçtim ki dayanamadım dinleniyorum biraz ay çok yoruldum valla :d ben burdan gopa anca bu kadar yoruluyorum :D:D:D

bugün sabah okulda canım birşey istemedi :D çok istedim armudumu yemek ama içimden gelmedi ...
gelince 1 tb. havuçlu falan sulu köfte gibi ama yağsız çorba yedim.1 küçük dl. de kepekli ekmek..
az önce de hazır annem evde yok hani deneme olsun diye kendime yoğurtlu çorba yaptım. yarım kase.

çok yorulmuşum devam edeyim dedim ama olmadı :D
10 dkda olsa yeter bence şimdilik birazdan oryantel yaparım :D
akşamda biraz yaparım tamamdır :Dbacaklarım koptuuu :D

amma nazlandım hee :D

kızlar dün 6,30dan önce misafir var diye annemle babam döktürmüş salam vs. tutamadım kendimi hele ki üzümlü kekte :D
ama sonra 7den önce 2 dilim meyve yedim(armut) sonra az da olsa su içtim sadece :D başardım sonunda :D
kızlar karar verdim benim en fazla 2 ay içinde fit olmam lazım bundan sonra sırf yürümek için gopa gidip gelicem :D
hatta acaba nurcana iklimaya falan mı gitsem arada dinlenmiş olurum eheheh :D

kızlar yaa çok şükür ben cuma akşamından beri gayet mutluyum kendimi hiç böyle görmemiştim ama bazen korkuyorum bunun kısa sürmesinden.Hani dertlerde olmasa hayatın pek anlamı olmaz tamam aa ben şimdiye kadar mutlu oluğta moralim bir bozuldu mu bir daha önceki halimin 1000 de 5ini gördüğümü hatırlamıyorum :D
neyse yaa bu konuyu kapatmalıyım :D eee hatunlar neler yapıyorsunuz?

$haftanın üyesi.webp
Keşke bir çoğunuz katılmış olsaydınız.Ben mecburen tek bir oyla idare ettim ve o kişiye teşekkür açısından bende deryaya oy kullandım :34:Tebrikler canım..
$üyeler temel bilgi.webp
Kaçıranlar için üyelerimizin temel bilgileri :34:
$teselli fotosu.webp
Bu hafta olmadı ama inş. önümüzdeki cuma :34:

Slm hanımlar... Nasılsınız bakalım? Ben çok iyiyim elhamdülillah hiç bu kadar azimli ve iradeli hissetmemiştim kendimi... Siz de durumlar nasıl? Bu cuma için çoookkk umutluyum.

Samanyolu Arzucum umarım bu mesajı görürsün.Püsküüt paylaşım alanında şöyle bir bilgilendirme yaptı:
5. Takım
Yeni üye olarak takımınızda yer verdiğiniz samanyolu eski üyedir.
4 Temmuz 2008 yılında 65 kilo ile yarışmaya katılmış ve 213. etapta 62.9 kilo ile geri dönmek üzere izne ayrılmıştır.
Dolayısı ile kilo almıştır ve bu da yüzde oranlarını etkileyecektir. Lütfen kontrol ediniz.

Bana iznin ve hangi takımda olduğun konusunda vs. bir bilgi verirsen sevinirim :34:

uyumaya gidiyorum bugun yoruldum istinyepark filan emirgana gittik sütişe gitmemize rağmen pasta filan yemedim süper oldu diete sadık kaldım birde ece tablo yayınlamıs ona baktım baslangıc kiloma buraya uzun zaman oldu takılıorum 3 kılo gitmiş ama sıkı diet yapmamıstım acıkcası şimdi sıkı bir diete girdim bakalım neler olucak neyse kaçtım ben bye
(: Evet hepimiz gezmişiz (:
Eki Görüntüle 305873
Keşke bir çoğunuz katılmış olsaydınız.Ben mecburen tek bir oyla idare ettim ve o kişiye teşekkür açısından bende deryaya oy kullandım :34:Tebrikler canım..
Eki Görüntüle 305874
Kaçıranlar için üyelerimizin temel bilgileri :34:
Eki Görüntüle 305875
Bu hafta olmadı ama inş. önümüzdeki cuma :34:

Burda neden ben eksiğimm :( :(

selam kızlar bugün 12 de uyandım 3 kaşık mantar 3 aşık yogurt yedim
4 gibi bi kase yogurt 1 meyve
akşamda 1 kepçe çorba içtim spor salonundan geldim şimdi 25dk bisiklete bindim 45 dk plates yaptım ölüyorum

Back
X