- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.621
ececıgm sence bn fazla yermıyım
norml kahwltıda yıyecegm ekmegı gewretcm arasına peynır bu yanı
rejımm 2 gundr ıı gıderken hıc bozmaya merklı degılım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo muhabbet var. kaçırmayayım bunu bari. Menümü yazayım bari hemen.
Sabah: 2 dilim t.b.ekmeği, 1 yumurta, 2 siyah zeytin, yeşillik, biraz peynir, şekersiz çay
1 Türk
Öğlen: 1 dilim pırasalı börek, 1 tane mercimek köftesi, şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Akşam: 1 kase salatalıklı yoğurt
Ara: 1 7 otlu çay
1,5 lt su
Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.
Dün kursumu merak etmiştiniz ya kızlar. Ben tecvidli kuran kursuna gidiyorum. Artık evdeyim çalışmıyorum diye öğreneyim artık dedim. Pazartesi ve perşembe günü gidiyorum. Ayrıca Aöf son sınıf öğrencisiyim. Ayrılmıştım. Tek dersim vardı. Aftan yararlandım bu sene. Matematik çalışıyorum birde. Bakalım inşallah veririm de mezun olabilirim. Emeklerim boşa gitmez inşallah. Sizler nasılsınız kızçeler.![]()
Kesinlikle katılıyorum hasretim,kızlar daha düşkün ailelerine....bnce tam tersı kız cocugu kesınlkle anneye dha duskun erkek ewlendıgı zamn degısıo kım ne dese desın bn bunun kanısındayım erkek cocuklarınıda cok sewerm o apayrı bısı![]()
nurcan hatun şimdiden başlamış oğlan anasıyım demeye :) Tam tersi kızlar daha düşkün oluyor.Senin kızın olsa istemez misin damadın kızına düşkün olsun.Ortada bir anlaşmazlık oldu mu senin kızının tarafını tutsun?Onun gibi işte :)
ececıgm sence bn fazla yermıyımnorml kahwltıda yıyecegm ekmegı gewretcm arasına peynır bu yanı
rejımm 2 gundr ıı gıderken hıc bozmaya merklı degılım
![]()
biraz alaylı bir konuşma gibi geldi ama hadi inş :)
Bak acıktırdınız beni tost,zeytin falan....Susun bakem...
Kesinlikle katılıyorum hasretim,kızlar daha düşkün ailelerine....
![]()
Ooo muhabbet var. kaçırmayayım bunu bari. Menümü yazayım bari hemen.
Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.
Dün kursumu merak etmiştiniz ya kızlar. Ben tecvidli kuran kursuna gidiyorum. Artık evdeyim çalışmıyorum diye öğreneyim artık dedim. Pazartesi ve perşembe günü gidiyorum. Ayrıca Aöf son sınıf öğrencisiyim. Ayrılmıştım. Tek dersim vardı. Aftan yararlandım bu sene. Matematik çalışıyorum birde. Bakalım inşallah veririm de mezun olabilirim. Emeklerim boşa gitmez inşallah. Sizler nasılsınız kızçeler.![]()
Menün kötü değil ki Rezzancım,anneciğinin gönlü olmuş ne güzel....Bende tecvit öğreniyorum ne tesaadüf di mi
kızım olmadıgından bilemiyorum şuanda Allahtan hayırlısı diyelim fazlada derinlere inmeyelim bence kızmı erkekmi evlat daha hayırlı olur orası pek bilinmez bazen ummadık taş baş yarar
Çok doğru söyledin canım yakın çevrem de 2 örnek var,bir tanesi annesi ölene kadar altını alan bir erkek evlat,diğeri de evlenince diyaliz gören annesini yalnız bırakıp başka eve geçen bir erkek evlat....Rabbim herşeyin hayırlısını versin,acılarını göstermesin bizlere...kızım olmadıgından bilemiyorum şuanda Allahtan hayırlısı diyelim fazlada derinlere inmeyelim bence kızmı erkekmi evlat daha hayırlı olur orası pek bilinmez bazen ummadık taş baş yarar
Yaa sorma yedim işte bende. Biraz hayıflandım anneme rejimdeyiz niye yoruyosun kendini bir çorba yapardım ben diye. Ben kurstayken yapıvermiş hemen. Yarın bildirim günü bide. Kesin aldım kilo. Birde her ay gelen misafir var. Bakalım. Hakikaten doğru söylüyorsun ben artık utanıyordum kendimden kaç yaşına gelmişim bilmiyorum dedim ve başladım. Bakalım yavaş yavaş öğreneceğiz isteyen herkese rabbim nasip etsin.mercimek köftesi çok fenaa :))dayanılmaz
kuran kursuna gidiyorsun süper keşke zaman bulup herkez niyetedip öğrenmek için bişiler yapabilse aöf inş bitirirsin canım bizler iyi gibiyiz bakalım yarın belli olcak nasılız:))
Canım biraz büyüsün bebeğin. Daha bende yeni başladım rahatlamaya biraz biraz. Yaparsın biraz büyüsünde seninki. Buraya bile takılıyorum ikiside ay 3ü de laf atıyo. Ayyy yinemi kadınlar kulubü, bıktık artık diye.ohhhhhhhh beee öğle menüsü harika bende isterim çok ta severim pırasalı böreği ve mercimek köftesini :)))) sen neymişsin arkadaşım helal sana. tebrik ederim. evdesin ama benim gibi körelmedin ben anca koca gün kızımla ilgileniyorum. yapabilirsem ev işi birde yemek. kızım 1 aylik falandı yemeği yaktim acemiyim sanırım daha :)))
Aaaa ne güzelll beraber çalışsakmı ne? Biz kurana geçtik, siz nerdesiniz? Şimdi izili sayılırım ya ben okuyamadım bugün 1 hafta okuyamıycam.Menün kötü değil ki Rezzancım,anneciğinin gönlü olmuş ne güzel....Bende tecvit öğreniyorum ne tesaadüf di mi
Canım ben Kuran okumayı biliyorum da mahreç ve tecvitlerde hatam var,tekrar cüzden alıp hatalarımı da düzeltmeye çalışıyorum ..ama ayın gayın bir türlü çıkmıyor yapamıyorum,sen ne durumdasın...Aaaa ne güzelll beraber çalışsakmı ne? Biz kurana geçtik, siz nerdesiniz? Şimdi izili sayılırım ya ben okuyamadım bugün 1 hafta okuyamıycam.![]()
Çok doğru söyledin canım yakın çevrem de 2 örnek var,bir tanesi annesi ölene kadar altını alan bir erkek evlat,diğeri de evlenince diyaliz gören annesini yalnız bırakıp başka eve geçen bir erkek evlat....Rabbim herşeyin hayırlısını versin,acılarını göstermesin bizlere...![]()
kızıda aynı erkeğide Allah hayırlı merhametli evlat etsin hepimizinkini.