- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #52.081
kızlar ece yok nolacak ?
evet yaa:26::26::26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ece yok nolacak ?
aayyy sankı bız kılo alma grubu gıbı oldukaslıcm nedn kızaym be cnm olablır walla cnku sasırdm kaldım ben bugn kızlar yılmayalım aslı sende dahl rejıme dewam mecbr gtck kılolar
sanırım tek weren sensın![]()
evet bu üstün performansı nasıl sergiledim :) yarım kilo çok vermişim yine
msj 7
Nurcancım tebrik ederim , her hafta 500 g versen ne kadar güzel ayda 2 kilo yapar . keşke hepimiz yarım kilo versek .
msj 6
mavay 76 / 75.5 / 0.5 / + % 0.66
tgdg 68.9 / 68.7 / 0.2 / + % 0.30
hasrett 71.7 / 71.7 / 0 / % 0
chosen1234 69.5 / 74 / -4.5 /- %6.47
şirine 69.5 / 70.5 / -1 / - % 1.4
kontrol edersiniz , diğerlerine ne yazacağımızı bilemedim .
zaten ben artık sağlıklı beslenmeye karar verdim böyle olmuyor canım..msj 3
kızlar neden böyle oldu anlamadım . herkes kilo almış .bence biz yanlış diyetler yapıyoruz. hemen tek besin diyetlerini bırakın ve düzenli beslenin . herkesin elinde diyetisyenlerin listelerinden var sanırım . size uygun olan birini uygulayalım . böyle olunca bir hafta kilo verip diğer haftalar verdiklerimizin katını geri alıyoruz.ben de diyetisyenin bana önerdiği listeyi uygulayacağım.
ne olacak 2 hafta denerim. yanında sporda yapacağım .bol su ile bakalım neler değişecek .
olsun 500 gram düzenli versen 5 ayda 10 kilo eder...evet bu üstün performansı nasıl sergiledim :) yarım kilo çok vermişim yine
rezzan öbür topiğe yazmış ama buraya yazmamış isterseniz onuda ekleyin derim ama siz bilirsiniz rezzan geçen hafta:71.5 bu hafta:71msj 5
kızlar şu an listede 5 kişi gözüküyor. ece yi sayarsak 6 , takımın gerisi hiç yok . iklimadan ses çıkmadı , zaten taşınma sonrası çok uzun sürecek int işi. diğer arkadaşlar nerede , bizim takıma yeni gelenlerde 1 hafta sonra bırakıyor. bir türlü anlamadım .
benim nick maway yanlış yazmışın sen versene listeyi bişiler yapın ece gelirdi ama bişi olduki giremedi kız demek.. karne günü ya bugun belki arkadaslarıyla takıldılar yada zayıf filan getirdi..teşekkürler canımda her hafta benden de gitmiyordikkatedicem artık arkadaslarım 2 haftada 2 kilo bir diğeri 3 günde 2 kilo verdi ben çok az verebiliorum
msj 10
geçen hafta iklimam ve aslı için birşey yazılmamış . onun için ben de yazmadım ve öyle hesapladım .
msj 12
kızlar listeyi verdim , bu halimizle sonuncuyuz , bravo bize , Aslıcım senin için çok üzgünüm canım . öylece yazdım , izinli yazılmamış onun için kilon bölünecekmiydi , anlamadım ,
bu kadar inişli çıkışlı bir takım olmaz heralde , he he
bir hafta 1. sonra sonuncu![]()