Muhabbetiniz bol olsun kızlar,oku oku bitiremedim
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmaz
Arzucum moralini bozma ,inş iyi çıkar sonuçlar , bazen bir doktorun dediğine güvenemiyor insan . iyi bir hastaneye götür. güvenilir olsun . sen iyi olacaksın ki koşturasın , sen ailenin herşeyisin canım .Rabbim hepimize öncelikle sağlıklı bir hayat versin inş.
Ablam içini ferah tut bak Allah'ın izniyle hiç bir rahatsızlığı çıkmayacak oğlunun. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcınız olsun... [/COLOR][/FONT][/B]
Canlarım hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim,bugün sabah 9 dan akşam 5 e kadar hastanedeydik,tahliller tekrarlandı,doktor oğlumun çok sağlıklı olduğunu söyledi,bana da çok iyi bakmışsınız demez mi çok mutlu oldum doğrusu,emeklerim boşa gitmemiş,hala peşlerinde meyve ,süt koşturuyorumda

Son tahlilde sindirim sisteminde bakteriye rastlandı,o değerleri bakterinin yükselttiğini düşünüyor dr,pazartesiye kadar diyet ve ilaç verdi,sonra sanırım tahliller yenilenecek.dr %98 sebebi bakteri dedi,inşaallah öyledir,tahliller normal çıkınca içim rahat edecek...Orada lösemi hastası çocuklar vardı,çok üzüldüm,Rabbim hepsine şifa versin,bizlere de göstermesin inşaallah...
ASLICIM
Patoloji sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim...
BETÜLÜMÇok geçmiş olsun,bu grip nasıl bir şeyse resmen süründürüyor insanı,mümkün olduğunca dinlen canım yoksa kolay kolay gitmiyor...
...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Selam kızlar takıma geri dönmek için yazdım paylaşıma,eğer münkünse aynı takımda tekrar başlamak isterim?
Hoşgeldin canım aramıza
hemen çıkıcam diye geçmişe bile dönemiyorum

barim ben de derslerimi tamamlayım 6 günde hem zaman geçer hem de bilgisayarqa dadanmamış olurum :) içim çoook sıkılıyor çok kötüyüm ben yaa.Dün gece gittim banyoda sessizce ağladım ağladım ağladım hiçbir neden yok.Aslınad var da neyş nasıl anlatıcam kime anlatıcam.
Tatlım neden üzgünsün,anlat bize yardımcı olmaya çalışalım,anlatmak istersen buradayız,yanındayız biliyorsun..öf yaa yine kota mı doldu...
e hoş geldim o zaman bennnnn.ben forumda yeni değilim ama diyet grublarında yeniyim.biz ne yapacağız diğer gruplardan daha mı çok zayıflamamaız gerekiyor bana kısaca anlatırmısınız.
bu arada kendşiden de biraz bahsedeyim izmirliyim 33 yaşında evliyim çocuğum yok .170 boyundayım .102,5 kg yım ve 70 olmak istiyorum
Canım hoşgeldin
özledim seni yaaaa. zamn çabuk geçsede çok çok muhabbet edelim listeye ne zaman giriyorum canım.
kızlar EŞİM ŞİMDİ DEDİKİ SÜZÜLDÜN VALLA YÜZDEN DE GİTTİ BASENLERDENDE çok mutlu oldummmm. kızlar iyi sonuçlar alacağım inşallah
Ne güzel haber bahar,eşin de sana destek oluyor çok sevindim,bu arada kulaklarım çınladı,beni arıyorsun galiba
Kızlar ben namazımı kılayım, kızları uyutayım. Açık sayfa, arada bakarım yine. Bu arada kendime mekik aletiyle, plates lastiği alıcam. Hepsi buradadan buldum. Alayım da yapayım bari.
Canım Allah kabul etsin...