- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #53.321
Eyüp Can 1 Yaşındabugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)
mutlu yaşlar canım.Oğlunun doğum gününü kutlarım.Sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Rabbim o güzellikleri bizlerede yaşatsın
buarada arkadaşlar benim adetim 10 gün oldu gelmedi ve karnımda ağrım var hergün sanıorum adet olucam olamıyorum hamile filan değilim aklınıza gelmesin napsam bilemedim doktoramı gitsem 1 hafta daha gelmese gitsemmi napsam ağrım olmasa sorun yokta ağrım var tartıldım bugun 77 çıktım :)2 kilo fazlayım anlıcagınız atın kovun beni burdan of alam şu doğumgunu pastasından hüpletim sonra sahalara dönüom :)
Bitkisel yöntemleri uyguluyormusun bilmem ama bu durum için civan perçemi çok yararlıdır.İstersen netten araştır.ben adetime yaklaştıkça içerim.sökmesinde çok faydalı.bende kendimde bu yararı gördüm.Troid rahatsızlığımdan dolayı sıks ık adet düzensizliği yaşıyorum.İstersen bir kan tahlili yaptırıp tsh ve t3 t4 hormonlarına da baktırabilirsin