• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aminn canm:16::nazar: allah razı olsun ondan... haftalık yoğurdumuzu verir bize gelirken böreğini falan getirir..
aslında bizde çok sıkı fıkı değiliz haftada 1 görüşürüm k.validemlede, kendi annemlede böylesinin daha iyi olduğunu düşünüoyorum bide çalışıyoruz zamn yok
bazen eşime ben diyorum annenlere gidelim diye yoksa o haftada 1 bile zor gider yoruluyorum diyor ama annenler özlemiştir seni diyorum götürüyorum aslında karşılıklı birazda..
sen çok sıcağa benziyorsun betül yani yazışmada öylesinde yapı olarak soğukmusun şaşırdım açıkçası

karsılıklı mıı:26::26::26::26::26:

karsılıklı mıı:26::26::26::26::26:

pardon genelleme gibi olmuş
yani bnm k.validemle ilişkimde karşılıklı olarak birbirimize iyiyiz demek istedim
ne ben oğlunu ondan kıskanırım nede o oğlunu benden kıskanır.. etraftan böyle saçma şeyler duyuyorum kıskanmak ne acayip:26:
düğer durumlardada öyle hiç saygısızlık etmedim şimdiye kadar kendi annene yeri geliyor bağırıyorsunama k.valideye olmuyor

yani bnm k.validemle ilişkimde karşılıklı olarak birbirimize iyiyiz demek istedim
ne ben oğlunu ondan kıskanırım nede o oğlunu benden kıskanır.. etraftan böyle saçma şeyler duyuyorum kıskanmak ne acayip:26:
düğer durumlardada öyle hiç saygısızlık etmedim şimdiye kadar kendi annene yeri geliyor bağırıyorsunama k.valideye olmuyor

aynn aslıcm nese ben bu konulara hc gırmıım:1::1::1:

aynn aslıcm nese ben bu konulara hc gırmıım:1::1::1:

yani yaran tuz basmak gibi oldu pardon:17:
ama daha yenisiniz belki zamnla herşey daha iyi olur mesela k.validenii hiç arıyormusun hal hatır soruyormusun?
tlfda bülentle konuşup seni hiç istemiyor olabilir sen ara ertesi gün anne nasılsın vs de hoşuna gidecektir..

kız cocugum olursa ecrın melek koycam ısmını eer karr degstırmessem tabı :)))) bnde ewlenmedn cocuk konusmaya basladm:52::52::52:

teşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla

meyveli yoğurt nasıl? bir izahedermisin canım onlar çok kalorili markası ne

ikinizin menüsünüde beğendim güzel gidiyorsunuz kızlar

meyveli yoğurt tatlım bildğin 100 grlık dışarıda satılanlar varya ondan verdi doktor

i
Bu söz ilham verdi bana :) Tabi o anlık ilhamdan bu çıktı:
bugün yağmurla uyandı aşk şehri 'İSTANBUL'...Ne güzel şarkıdır o.
Senin sesini hatırlattı bana.Yine nefesime nefes kattı.

canım hala takımdasın elbette.Umarım aksilikler bir an önce hepimizin peşini bırakır...Geçmiş olsun.

canım onaylamamam için hiç bir durum yok.not düşüyorum.

Aslında bu takımımızın kuralları arasında.Dilersen hasretcim hazır bu konuyu açmışken menüsünü yazmayanın cezası için oylamayı sen başlat takımda...(O anda görev vermezsem birine kalıyor sonra)

bence gayet güze..De..O tavuk dürüm cıssssssssss olmuş:20::20:

canım psikolojinin çok etkisi oluyor kesinlikle.menüde gayet iyi.Tatlı için yeşilçay önerebilirim :)

bak ya...:20:

benimde annemin o güzel dolmalarında..

Tabi takımın kaptanı var amaaa nasıl olsa kızmam di mi :) Aşk olsun :)Ben kızamıyorsam birileri kızmak zorunda...Aslıya ödül vermem lazım :)

:1::1:

bence çok iyi canım.Ama sana özel listeyle ilgili bişey diyemem..

ayyyy canım istedi şimdi..

Amaaa senin böyle yazdığını okuyunca acıkasım tuttu.

hmm genel hatlarıyla çok iyi canım.

Doyuyormusun bari canım yaa...

Allah kolaylık versin canım.Menünde çok iyi...

iyi hem de çook iyi...

aslında yediğim gayet iyide işte listeme uymayınca huzursuz oluyorum tek sorun o .teşekkürler tatlım

menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su

mönün güzel tatlım.tabiki sabahları o accık çikulata ve salam olmasa daha süper olurmuş ama napalım arada olur öle şeyler
o aralarıda pazarlara sakla benden sana tavsiye :))
oldumu yorumum tatlımm :))

mönün güzel tatlım.tabiki sabahları o accık çikulata ve salam olmasa daha süper olurmuş ama napalım arada olur öle şeyler
o aralarıda pazarlara sakla benden sana tavsiye :))
oldumu yorumum tatlımm :))

kıkıkıkı :)))))) tamnm tskler araları yemessm olurum aclıktan olunce de bu sefer onume gelenı yerım ben:52::52::52: suan bu seklde yapark cumadan berı 2 kg gttı:21::21::21::21::21:

diyet listelerinde genelde ızgara balık ve salata oluyor diyetisyenn bişey diceğini sanmıyorum..
iyi sağolsun yapmış k.validen çalışn için ıspnk yapmk zor iş.. hergün rica et sen:1:
evet cnm meyve bugün biraz fazla gibi gözüküyor ama değil elmam küçücüktü 3 ısırıkta bitti:9:
sağol yinede 2 yi geçirmemeye çalışırım

ben yemek yapmayı çok seviyorum.misafir eksik olmaz benden.o yüzden hep yemeklerimi kendim yaparım.anca yetiştiremiycek gibi olduğumda rica ediyorum işte arada oda yapıyo sağolsun.

kayınvalidelerle iyi geçinmek lazım bence :))

yani yaran tuz basmak gibi oldu pardon:17:
ama daha yenisiniz belki zamnla herşey daha iyi olur mesela k.validenii hiç arıyormusun hal hatır soruyormusun?
tlfda bülentle konuşup seni hiç istemiyor olabilir sen ara ertesi gün anne nasılsın vs de hoşuna gidecektir..

nişanlımısınız hasret tatlım siz?

kıkıkıkı :)))))) tamnm tskler araları yemessm olurum aclıktan olunce de bu sefer onume gelenı yerım ben:52::52::52: suan bu seklde yapark cumadan berı 2 kg gttı:21::21::21::21::21:

ara yapma demedim kızzz arada yediğin çukuların araları pazar olsun dedim. :)):9::9::9:

ben daha ne koyacağımı düşümedim :52::52:
asya ismi nasıl peki?

güzelmiş.hamilelik varmı sende yoksa
mercan nasıl peki kız ismi olarak ?

ara yapma demedim kızzz arada yediğin çukuların araları pazar olsun dedim. :)):9::9::9:

:1::1::1::1: acıktm + uyku bastrdı = yanlıs anlamak:1::1::1::1::1:

güzelmiş.hamilelik varmı sende yoksa
mercan nasıl peki kız ismi olarak ?
guzl bnce
kız sana ara yapma dememiş ki:9:
demişki salam faaln arada ye o arada pazar olsun:34:
:1::1::1::1::1::1::1::1:
ben yemek yapmayı çok seviyorum.misafir eksik olmaz benden.o yüzden hep yemeklerimi kendim yaparım.anca yetiştiremiycek gibi olduğumda rica ediyorum işte arada oda yapıyo sağolsun.

bnde sewıorum ama ewe gdınce yorgn oluorm ya

kayınvalidelerle iyi geçinmek lazım bence :))

gelınlerlede ıı gecnmek lazm bnce:1::1:

nişanlımısınız hasret tatlım siz?
eet canm nısalıyım
ben daha ne koyacağımı düşümedim :52::52:
asya ismi nasıl peki?

asya mı hc aklıma gelmemıstı ama ck guzlmıs neden blmıorum taktm bn melek ısmıne sanırım bulentım bna hep melegım dedıgı ıcın kızımızada melegım dıe hıtap etmk ıstıorum:54::54::54::54:

yok cnm hasret isim sorunca ortaya bende sorayım dedim:9: yaz sonu düşünüyorum allah kısmet ederse..

mercan güzel eşimn kuzenn çocuğu oldu onlar koydular

bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah

guzl bnce

eet canm nısalıyım

asya mı hc aklıma gelmemıstı ama ck guzlmıs neden blmıorum taktm bn melek ısmıne sanırım bulentım bna hep melegım dedıgı ıcın kızımızada melegım dıe hıtap etmk ıstıorum:54::54::54::54:

nişanlıysan kaynananla aranı şimdiden güzel tut ki ileride herşey daha güzel olsun.başınız ağrımasın.evlilikte ailelerde çok önemli sakın azımsama tatlım.

melek ismide çok güzel
bende bir ara nazlı melek ismini düşünüyodum.nedenide senin dediğin gibiydi bende de :)

bende severim ama bol zamnda seviyorum.. h.içi yemek yapmayı sevmiyorum:19:

ama mecbur işte yapıyorum.. bide eşe ayrı kendime ayrı yapıyorum:17:

guzl bnce

eet canm nısalıyım

bana asya ismini koyacaklarmış doğduğumda o zamn asya yağları varmış babam demiş yağ ismimi koyacağız:9::9: sonuç olarak aslı olmuşum:1::1:
bnmde hoşuma gidiyor asya ismi
bi yandanda sıla diyorum (aslının harflerinden oluşuyor:1::1:)
melekte çok güzel

bende kilo vermem böle güzel giderse 70 e düşünce inşallah ramazan öncesi yada sonrası benimde niyetim var allah kısmet ederse inşallah

bende 60 ı görmeden istemiyorum inş 60 olurumda doğururum:9:

bende severim ama bol zamnda seviyorum.. h.içi yemek yapmayı sevmiyorum:19:

ama mecbur işte yapıyorum.. bide eşe ayrı kendime ayrı yapıyorum:17:

evet diyette öle oluyo bazen malesef
bizde de öle oluyo ama benim yediklerim yapması zor şeyler değil çok problem olmuyo

ben ciddi ciddi seviyorum mutfak işinin o yüzden sorun oluyo

bana asya ismini koyacaklarmış doğduğumda o zamn asya yağları varmış babam demiş yağ ismimi koyacağız:9::9: sonuç olarak aslı olmuşum:1::1:
bnmde hoşuma gidiyor asya ismi
bi yandanda sıla diyorum (aslının harflerinden oluşuyor:1::1:)
melekte çok güzel

bende 60 ı görmeden istemiyorum inş 60 olurumda doğururum:9:

inşallah tatlım inş
benim 60 inmeme için çokkk beklemem lazım :))

Back
X