- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.201
gunaydın kıscelewr nasılsınız
burada yıne yagmr war anlayamadım ben buranbn hawasını yahu
burada yıne yagmr war anlayamadım ben buranbn hawasını yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezgicim benim bildiğim ölünün hayattayken tutamadığı oruçları,namazları hesaplanıp bir bedel çıkar.Tabii ki kimse kimsenin namaz ,oruç bırcunu ödeyemez,ozaman hiç kılmayız,ölünce ödesinler deriz di mi* Bu hesaplanan borçlar para bedeline çevrilir fakirlere verilir ,ölünün sevap kazanacağı düşünülür yani borçlarını kapatmaz...Nurcancım teyzemin kaynı öldü ya. Hocalar demiş ki kardeşleri birleşip ıskat ödeyecekler.şöyle anlatılmış.2-3 hoca bi araya gelecek okuyacaklar falan ölen kişinin günahları mi ne(burayi ben de anlamadim en azından saçma geldi) onları ölçüyorlarmış bir miktar söylüyorlarmış o miktarı kardeşleri ödüyormuş.ben de anlamadim ki saçma geldi nereden bilecekler günahını namazini adamın.kafam karıştı size sorayım dedim duydunuz mu biliyor musunuz böyle birşey...
Canım allah selamete çıkarsın,inan hepimizin ayrı ayrı dertleri var,bak bende büyük oğlana kızdım yine,çok ağır konuşuyor,zaten baba yok bütün yük bende yoruldum artık...oğlumun bana cok ıhtıyacı var tek korkum oglum zaten.kı ameleıyat falan derse ablama falan bırakırım zaten sadece ablamda kalmak istıyor.annmelerde kalmaz.ayy vallla patlıcam .amelyattan sonra oğlum sorun cıkartırmı dıyorum.ayy nebıleyım.evde zzor tuttugum için.ayy bılmıyorum.ya oglumun bır sorunu oldugu ıcın burda paylaşmak ıstemıyorum .paylasırsam dagılıyorum.oyuzden lutfen neyı var demeyın.psikolojık.okul hayatının nasıl olcagıda bellı değil.okulda sorun yasayabılırım benı eylul ayında nelerın bekledığnı bılmıyorum.hersey muhallakta yanı
ben 10 dan sonra gelebiliorum canım bakarız benimde morel bozuk baya ya bakalım
benim canımı kimler üzmüş,boşver be Nurcan allaha havale et,sığın ona...bak göreceksin kötülük yapanlar ettiğini bulurlar...yok canım anlatmıcam içime atıcam ama intikamım çok acı olucak meyve veren ağaç taşlanıor anladım ben anlıcagımı kızdım yine birilerine
sen git oğlusu uyut öp ben içinde
bende yatıcam birazdan iyi geceler yoldaşlar
gunaydın kıscelewr nasılsınız
burada yıne yagmr war anlayamadım ben buranbn hawasını yahu![]()
Günaydın canlarım geçmişi okudum da kahvalti yapmaktayım sonra donecem size ınş.
Günaydın canlarım , nasılsınız , geçmişi okudum , bu hafta yerlerde sürünüyoruz. inş haftaya toparlarız. hava çok güzel , biraz evi toparlayıp dışarı çıkmayı düşünüyorum .
sabah , salatalık, biber , yumurta ve az ekmek yedim .
akşam spor var , çok su içemem , yoksa spor yapamıyorum ..
Canım geçmiş olsun,Allah şifa versin tüm hastalara...Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben dün kötü haberler aldım moralim bozuk. Eşimin 2 teyzesi, de maalesef kansermiş. durum kötü diyor eşim. Yapay mide yapılacakmış. Kimin varsa şifa bekleyeni rabbim cümlesine şifa versin inşallah.
Sizin de içinizi kararttım dimii. Paylaşmak istedim sizlerlede.
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben dün kötü haberler aldım moralim bozuk. Eşimin 2 teyzesi, de maalesef kansermiş. Biri mide, biride akciğer sanırım. Çooook üzüldüm yaa. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah. Birinin 4 oğlu var, birininde 3 kızı 1 oğlu. Allah evlatlarına bağışlasın inşallah iyileşirler. Ama durum kötü diyor eşim. Yapay mide yapılacakmış. Allahım ne hastalıklar türedi yaa. Kimin varsa şifa bekleyeni rabbim cümlesine şifa versin inşallah.
Sizin de içinizi kararttım dimii. Paylaşmak istedim sizlerlede.
Sorma canım ya Rabbim acılarını göstermesin de büyüdükçe lafları içina acıtıyor insanın...Seninkiler kaç yaşında...Arzucum yine koşturuyorsun , çocuklarla uğraşmak zor gerçekten , biraz büyüyünce bizi artık dinlemiyorlar ...benim de eşim istanbulda . çocuklar hep bilg başında , kalkın ders çalışın demekten bıktım artık ..