Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün karar veremedim yiyeyim var mi yok mu :) ufaktan ağrı başladı yarın önemli bi sınavım var umarım sıkıştırmaz :|

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:10 badem nescafe sekersız
öğle:4 köfte 1 dilim ekmek lıght yoğurt
ara:elma
akşam:1 karnıyarak 1 dilim ekmek 2 kasık kuru ayran salata
ara:süt

yesılcay ve su ıcıldı

yesılcay ve su ıcıldı

güzel olmuş menün canım.kofteler kızartma miydi yağ miktarı neydi?

Kızlar bugün bir ara saç oynatmaktan konu açıldı ya.bazen tenime uygun bir kerecik boyatsam falan dediğim oluyor ama sadece bir düşünce çünkü ben hem saçlarımdan hem doğallığından hoşlanıyorum.boya bence özelikle açık renk yaşı büyük gösteriyor.ben mutluyum anlayacağınız hem yıpratmama gerek yok.konu konuşulmuştu bugün ben de hakkında birşeyler yazayim dedim.ben daha çok cikolata ve karamel severim he birde kızıl ama bu renkler insanın tenine uygun tonda olmalı :D
Aman diyeyim canım ihtiyacın olana kadar hiç dokunma saçlarına,doğal kalsın...:16:
ay ya 1kk peynir 1 dilim ekmek olucaktı su bol ıcıorum 2 lıtreyı gecmıstır sekersız cay ıctım 2 fıncan sabah kahvede ıctım dietisyen sınırsız dedı onlara
Menün çok güzel canım,şişkinlik regl yakın diyedir...Sıkma canını...:34:
Aslında regl döneminde tutabilsek boğazımızı daha iyi kilo veriliyor...
.
işin sırrı zaten boğazı tutmak di mi...?:34:
buyrun ıgrenc menum
sabah 1 sımıt cay
ara yesıl elma
oglen k flaks
ara yesıl elma
aksam bol salata corba:18::18:
Bu mu kötü olan menün:19:Sen benimkini duysan dudağın uçuklar...:30:
Nerelerdesiniz yahu...tek kaldım.sanırım paylaşım kuralı öncesi son flrarınız :D aslının dediği mantikli geldi haftalık 50 mesaj daha iyi 70 biraz abartı olmuştu.he bi de bugün hepimiz çok dikkatli olmalıyız ...
Bence de 50 iyi Ececim...
gene efkarlandım:ssz:
bu kilolarla napıcaz biz:ssz::ssz:
ah tatil olmasa bende 68-67lerdeydim
off tatil batırdın beni:ssz:
Eğlendiğin güzel günleri düşün canım,nasıl olsa verirsin kilolarını...:16:

:
derkeeeeeeeeeeeeeeeeen baktk sewgılı olmusuz:16::16::16::16::16:
Çok güzel ya....:nazar:Film gibi....
Ay Hasret yarından çok korkuyorum ...hiç tartılmadım ...almasam da aynı yerimde kalsam bari ...artık vermeyi değil almamayı düşünüyorum ...

Arzu m geldi çok şükür anlat bakalım süper anne neler yaptın bugün :)

Evet geldim Ececim,süper anneyi beğendim doğrusu...Sabah burada elektrik kesikti,spora gittim geldim hala yok...:50:Saat 12 de arkadaşa gitmek için evden çıktım,yani bugün kendime çalıştım...:9::9::9:

Sanırım benim gözler daha fazla yollarda kalmayacak.bu hafta kaçamak yapmasam da hazır regl haftası daha iyi kilo versem.bacaııma vurdu ağrı valla.

Aynen öyleeee, benimki de öyle eli kulağında. Öyle bir yiyesim var ki anlatamam. Offfff offf.
aaa sen de mi,benim de yakın ...İştahım çok arttı yine....:44:
gidip bakmaktan birşey çıkmaz bence ilk fırsatta gitmeliyim.şu edebi donemlerin kitaplarını okumak istiyorum.en iyisi kütüphane bence :)
Ececim bence de kütüphanede istediğin kitapları bulabilirsin,ben de üyeyim...:34:

yesılcay ve su ıcıldı
Menün çok güzel Nurcanım...:nazar::nazar::nazar:

Aman diyeyim canım ihtiyacın olana kadar hiç dokunma saçlarına,doğal kalsın...:16:

işin sırrı zaten boğazı tutmak di mi..
Bence de 50 iyi Ececim...

Evet geldim Ececim,süper anneyi beğendim doğrusu...Sabah burada elektrik kesikti,spora gittim geldim hala yok...:50:Saat 12 de arkadaşa gitmek için evden çıktım,yani bugün kendime çalıştım...:9::9::9:

doğal halkı seviyorum :)
ama o boğaz durmuyor ki mübarek boğaz boğaz değil çöplük :):D

yarın mesaj saymaya başlıyoruz ınş.

Elektrik kesildiğinde kötü oluyor ya

Selam kardeş takımın çıtır hatunları :16:

Nasıl gidiyor ?

doğal halkı seviyorum :)
ama o boğaz durmuyor ki mübarek boğaz boğaz değil çöplük :):D

yarın mesaj saymaya başlıyoruz ınş.

Elektrik kesildiğinde kötü oluyor ya

Siz sohbet ededurun ben az kımıldayım yoksa şoka glrecem ağrıdan...

Herhalde dünkü fırtınadan dolayı kesilmiş,bugün arkadaşlarda aynı şeyden yakınıyordu....
Ececim artık doktora gitsen iyi olacak,çok ihmal ettin:20:...Bak kızdım sana....
Hımmm mesajlar yarın mı sayılmaya başlayacak...

İyi akşamlar kızlar, bugün dr. gidecektim ya. Gittim ve grev varmış geri döndüm, sinirlerim bozuldu çok. O kadar eziyet boşa. Kursum vardı annemdeydim bugün. Akşam geldim açtım sayfayı ama anca okudum yavaş yavaş. Benimkiler acıkmıştı onları yedir, bulaşık falan şimdide uyut bizi diyorlar. Ayrıca da ikiside grip oldular. Birazdan gelirim inşallah. :10::54:

İyi akşamlar kızlar, bugün dr. gidecektim ya. Gittim ve grev varmış geri döndüm, sinirlerim bozuldu çok. O kadar eziyet boşa. Kursum vardı annemdeydim bugün. Akşam geldim açtım sayfayı ama anca okudum yavaş yavaş. Benimkiler acıkmıştı onları yedir, bulaşık falan şimdide uyut bizi diyorlar. Ayrıca da ikiside grip oldular. Birazdan gelirim inşallah. :10::54:
Canım geçmiş olsun,evet bugün doktorlar grev yapmış,ölen doktor arkadaşlarına destek vermişler...Çok üzücü olaylar oluyor maalesef...:19:

güzel olmuş menün canım.kofteler kızartma miydi yağ miktarı neydi?

Sanırım benim gözler daha fazla yollarda kalmayacak.bu hafta kaçamak yapmasam da hazır regl haftası daha iyi kilo versem.bacaııma vurdu ağrı valla.

köfteler haşlama canım adet gelince dahamı fazla kilo gidior benim göbek cok kötü şişti gelsede inse

Ah canlarım fırsat mi kalıyor ki doktora...hem ayağımın şişi indi bayağı sanırım regl yaklaştığı için biraz da romatizma malum havalar.bir de geçen hafta arkadaşıma çok üzüldüm o kalbime vurdu.annem anlattı daha önce de kalbimden kaynaklı ödem olmuş vücudumda.ama tabi ki ilk fırsatta gideceğim.bu arada bazı arkadaşlar kurallar gereği uyarı alacak bazıları da ayrılacak.dolayısıyla biz son kalanlar olarak biraz toparlanınca yeni üye alımı yapacağız.bir miktar toparlanmak zorundayız önce çünkü yeni gelen arkadaşlar bizden etkileniyor.

Back
X