Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar,Umarım bu hafta hepimiz için iyi geçer,ben birazdan çıkıcam
BU gün tartı beni sev,ndirdi,çünkü reglim yarın ve ben kilo vermişim:21:Artık daha hırslandım....Annem beni öldürmeden gideyim...Öğleden sonra görüşürüz...:3:

SAMANYOLU 69/68,2/0,8/%1,16

tebrk ederm ablacım
daha da fazla werırız ıns:nazar::nazar::nazar:

BU gün tartı beni sev,ndirdi,çünkü reglim yarın ve ben kilo vermişim:21:Artık daha hırslandım....Annem beni öldürmeden gideyim...Öğleden sonra görüşürüz...:3:

tebrk ederm arzu ablacm
ıns dahada gıder

yazıorum yazıorum cıkmıo
ıns bu cıkar
arzu ablacm tebrk ederm ıns herhafta - leri gorrurz:nazar:

gecen hafta:74
bu hafta:75:(
gelen:1 kgr

msj sayım 44 morelim bozuldu yaw şiştimmi neoldu bölede olmazki yaw

Günaydııın herkese. Hayırlı cumalar arkadaşlar.
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 68.3
Gelen: 500 gr.

Msj sayım 16 oldu sanırım.

Kilo veren herkesi tebrik ederim. Ben regl haftası kurbanıyım. Motive 0, tatlı krizlerim boldu. Doğal sonuç.
Ececiğim ne kendime faydam var ne takıma. Bende ayrılmak istiyorum. Kurallara bile uyamıyorum. Listelerimi yazamıyorum. Bildirim yaptım ama listeye koymayabilirsin cnm. Bahardan sanırım hiç istek yok içimde. Zaten nete de giremiyorum. Kimseye haksızlık olmasın cnm.

Bu konuyu diğer takım arkadaşlarımıza devrediyorum.sağlıklı düşünebileceğimi sanmıyorum.rezzancım seni sevdiğimi biliyorsun...

msj 1

Ah kızlar çok kötüyüm ya ..moral sıfırlandı , inanın Aslı gibi bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi ...sabah çevredeki 6 ilin elektrikleri yoktu ...

dün heralde ayaklarımı üşüttüm , karnım çok şişti ...sabah tartıda rakamları görünce şok oldum ya ...

başlangıç : 69.6

geçen hafta : 66.9

bu hafta : 68.2

gelen : - 1.3

msj : 40

tgdg / 66.9 / 68.2 / -1.3 / % -1.94

tam bir felaket .....:50::50::50:

msj 2

Hasret ve Arzucum ikinizi de tebrik ediyorum ....

en kısa sürede hedeflerinize ulaşacaksınız eminim ...

Nurcan sen ve ben , ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız ...:52:

gelsin kilolar , kalsın kilolar .....

msj 3

Hasretcim msj yazınca gelmemiş gibi gözüküyor ama yazın çıkıyor , aynı msj 4 kez gelmiş ..kapatıp tekrar aç ...o zaman düzeliyor ....

msj 1

Ah kızlar çok kötüyüm ya ..moral sıfırlandı , inanın Aslı gibi bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi ...sabah çevredeki 6 ilin elektrikleri yoktu ...

dün heralde ayaklarımı üşüttüm , karnım çok şişti ...sabah tartıda rakamları görünce şok oldum ya ...

başlangıç : 69.6

geçen hafta : 66.9

bu hafta : 68.2

gelen : - 1.3

msj : 40

tgdg / 66.9 / 68.2 / -1.3 / % -1.94

tam bir felaket .....:50::50::50:

msj 2

Hasret ve Arzucum ikinizi de tebrik ediyorum ....

en kısa sürede hedeflerinize ulaşacaksınız eminim ...

Nurcan sen ve ben , ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız ...:52:

gelsin kilolar , kalsın kilolar .....

aynen tam bir felaket valla motive bozuldu pls ece yeni arkadaslar çağır takım beni ve dier arkadaslarıda cok motive etmior artık doğru düzgün kimse kimsenin yemek listesine cvp bile yazmıor yeni kanlar lazım

toplamda 8 kişiyiz ben izindeyim özlem izne çıkıyor onun paylaşımı iyiydi ve ben bir şans daha vermek istiyorum telefon numaram kayıtlı değilmişti cenazesi varmış şu an istanbulda...5 kişi bildirim yapmış bi kişi mi kalıyor bi bakayım..

rezzancım umarım pişman olmazsın isteğin üzerine listeden çıkarılmılş bulunuyorsun ama bizden kpmamanı umuyoruz...

ececım ben dıorum kı yenı uyeler alalım
ılk sartımız calısıo olsun we pc bası ıs yapsın
ne dersın:18::18::18:

ececım ben dıorum kı yenı uyeler alalım
ılk sartımız calısıo olsun we pc bası ıs yapsın
ne dersın:18::18::18:

Nacizane fikrimi belirtmek istedim.
Yeni üyeler bence de çağırın ama 2 hafta deneme süresi verin ve ( kuralınız haftada 50 mesaj mıydı ? ) 50 mesajı geçemezlerse 1 haftada listede olmayacaklarını söyleyin.

rezzancım umarım pişman olmazsın isteğin üzerine listeden çıkarılmılş bulunuyorsun ama bizden kpmamanı umuyoruz...

Ben de hepinizi çok seviyorum. Gerçi kimse gitme demedi senden başka. Demek gerçekten bi yararım olmuyormuş. Doğru karar o zaman. Muhabbete gelirim ara ara. Saol cnm. Haklarınızı helal edin canlar. Öptümmm. :54:

Back
X