Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim baş dönmem bir haftadır var ara ara, annem hemen yapıştırdı sen biraz bırak diyeti çok kilo verdin ondan oluyor:) annelik işte:)))

tereyağ dışında kötü olmamış menün bence akşamıda atlatırsan süper:)))

canım bir ara bende de olmuştu o ilk okul açıldığı zamanlarda yürürken birden dengem kayboluyordu.sonra 1-2 gün ortaladım diyetimi...kendime geldim.

ben aslında öyle kitapları çok severim ama şu an hiç kafam götürmüyor:(
ama ''aşk'' ı bikaç kere daha okuyabilirim:))

aşk kitabını bende çok içten okuyamamıştım doğrusu...Galiba başladığımda kendi kendime bir psikolojik etki yarattım ondandır ...tekrar okumayı düşünüyorum bir ara :)

bu arada bol su içmek lazım tamamda çalışıyorken bu tuvalet meselesi çok zor:)
sabahtan beri tuvalate girip çıkmaktan helak oldum resmen:(((
zaten sırf bu yüzden az su içiyorum ben:(
sen yine çalışıyon diye içmiyon ben evde olduğum halde üşengeçlikten bıkkınlıktan içmiyorum :)
pinhan ve iskender canım,

"Aşk"ı da daha önce okumuş ve çok sevmiştim.
en sevdiğim şey hafif yağmur yağarken ben içeride pencere önünde oturup sıcak bir şeyler içerken kitap okumaktır:) ama maalesef koşuşturmacadan o kadar az zaman bulabiliyorum ki bunu ypamaya:( zaten bu mevsimde de karpuz eşliğinde olur:P
ben daha çok o yağmur sahnesini izlemeyi tercih ederim :)
Tek kaçamak dondurma ay neler yerdım tatlılar pastalar hele hele çikolatalar :1:
söylemeyiiiiiiin krizlerim tutuyor :D
pardoon yedim diye okumuşum yeni yedin sandım gözüm döndü birdenn:)))

eheheh :27:

ben her zaman hoşlanmam su içmekten karnım şişer hemn hele ki tuvalet konusunu hiç sorma :) ama bugün suyu bildiğin döküyorum mideye...Terlemekte bugün takıldı peşime kuyruk gibi klavyede yazı yazarken bile terliyorum ... ayrıca bugün hiç wc sorunu yaşamadım...:24::24:

işte ececim terlediğin için atıyorsun zaten suyu, tuvalete gerek kalmıyor:)
ama klimalarında olduğu buz gibi yerde terlemeyince sürekli tuvalet yolu görünüyor:))

off off benim de karnım davul gibi:(

akşam lor peyniri süt ve ymurta ile bir omlet yapmayı düşünüyorum, sonra da zaten hemen spora gideceğim ama walla nasıl hareket edeceğim bilmiyorum:(

bugun neler yemısım
sabah:kepeklı sandıvınc,elma suyu
arada :kbar 90 kalorı dıyordu onu
öglen:bamya yemegı,salata
arada 1 paket içinde 6 tane bisküvi var form kaysılı
aksama Allah kerım
arada limonlu maden suyu süt tozlu sekersız cafe baska bu kadar

GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI AGZIM HIÇ BOS DURMAMIS :26:
SÖYLEYIN KIZLAR ÇOK YEMISIM DEMİ

selam kızlar ben tatile çıkmış durumdayım o yüzden fazla giremiyorum beni bu hafta izinli sayarmısınız lütfen

günaydın kızlaaar
bakıyorumda dün gündüzkü yoğunluktan sonra akşam gelen olmamış:)

dünkü menumu yazayım
sabah simit peynir zeytin
ara 3 hurma 5 badem biraz kuru üzüm
öğle ton balıklı salata 2 dilim tam bugday ekmeği
ara kiraz ( şu çekirdekleri ir avuç etti dediğim:)))
diğer ara 3 kaşık nesfit bir bardak süt
akşam 4 5 kaşık tavuk sote 2 dilim bugday ekmeği
ara 7 kayısı

gördüğünüz gibi baya baya yemişim dolu dolu
yazınca farkediyor insan
halbuki dünün çok güzel geçtiğini düşüüyordum yazınca hüsrana uğradım iyide geçmemiş yani
ama çok şükürki artı olan kilom bugün normale dönmüş çok şükür
dünkü o sık sık tuvalete gittiğimin varmış bi sebebişişliğimi atmışım çok şükür
demekki neymiş şişkinlik durumundada bol bol su içmek gerekmiş

ee siz neler yaptınız bakalım:?

dün neler yedıgımı yazmak bile istemıyorum :50::50: kendime o kadar çok kızıyorum kı :47:hıç yapmadıgım sey saat 9,30 da aksam bamya yemegı bıraz da kepek ekmegı
ondan once 7,30 da sade dondurma
8,30 da kepeklı sandıvınc
9,30 da da bamya yemegı kendımden nefret edıyorum:14::14::14:

dün neler yedıgımı yazmak bile istemıyorum :50::50: kendime o kadar çok kızıyorum kı :47:hıç yapmadıgım sey saat 9,30 da aksam bamya yemegı bıraz da kepek ekmegı
ondan once 7,30 da sade dondurma
8,30 da kepeklı sandıvınc
9,30 da da bamya yemegı kendımden nefret edıyorum:14::14::14:

canım bu aralar hepimiz biraz yoldan saptık sanırım, dün akşamımı ben de anlatmak istemiyorum, dondurma yedim hem de magnum:D
ama öncesinde 1 saat yoğun spor yapmıştım. yahu insanın o kadar yorulduğuna saygısı olur yaa:DD

canım bu aralar hepimiz biraz yoldan saptık sanırım, dün akşamımı ben de anlatmak istemiyorum, dondurma yedim hem de magnum:D
ama öncesinde 1 saat yoğun spor yapmıştım. yahu insanın o kadar yorulduğuna saygısı olur yaa:DD

ah ah kardeş sorma kendıme acayıp kızıyorum ya o kadar dıyet yap aksam yedıklerıme bak

Back
X