Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bazen spor yaparken ellerime 1er kiloluk ağırlık alıyorum o ağırlıkları bile bırakınca var ya kuş gibi hafifliyorum. 10 kiloyu düşün 5er litrelik iki tane su şişesi taşımak gibi onlardan kurtulunca hafiflemez mi insan ya walla canımıza yazık...

kızım sen sahursuz nasıl oruç tutyosun ya günde tek öğün iyi dayanıyosun walla..

evet canım ben de yavaş yavaş veririm diyorum çnkü bende şeker riski var ve hızlı kilo vermek diye bişeyi aklımdan çıkarmam lazım.. bi de öbür türlü saplantı haline getiriyorum sosyal hayatımı bile etkiliyor dışarda yemek istemiyorum arkadaşların doğum günü vs. oluyor gitmek istemiyorum.ders çalışırken bile diyet düşünüyorum olmuyor o psikoloji. ama şimdi içim rahat yavaş gitsin tam gitsin diyorum..

öyle düşününce ne ağırlık var cidden üzerimizde
benim oğlan 10 kilo
geçen düşünüyorum ben 16 kilo verdim
o kucağımdayken bi süre sonra mahvoluyorum bide onun 1.6 katını zaten üzerimde taşıyormusum:(((

Günaydın! :)

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 salatalık

Ara:
2 şeftali

Bu sabah tartıldım, takıma girdiğimden beri 300 gram vermişim. :) Bu kadar kısa zamanda iyi bence...
Tartıya nasıl giriyorum şimdi ben kızlar?
2. haftamın sonunda tartı listesine "yeni üye, kilosu= " yazılıyor, 3. hafta mı verdiğim kilolar takıma etki etmeye başlıyor?

Günaydın! :)

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 salatalık

Ara:
2 şeftali

Bu sabah tartıldım, takıma girdiğimden beri 300 gram vermişim. :) Bu kadar kısa zamanda iyi bence...
Tartıya nasıl giriyorum şimdi ben kızlar?
2. haftamın sonunda tartı listesine "yeni üye, kilosu= " yazılıyor, 3. hafta mı verdiğim kilolar takıma etki etmeye başlıyor?

bencede güzel
o 300grlar birleşip kilo yapıcak inşş:)))

listeye girme olayında şöyle haftayada denem süren daha sonraki hafta kilo bildiriminde bulunursun listeyede girersin paylaşımların böyle devam ederse:))

bencede güzel
o 300grlar birleşip kilo yapıcak inşş:)))

listeye girme olayında şöyle haftayada denem süren daha sonraki hafta kilo bildiriminde bulunursun listeyede girersin paylaşımların böyle devam ederse:))

300 gramlar birleşsin de 10 kilo yapsın :D Teşekkürler cevabın için... :) 3. haftada verdiklerim yazılmaya başlayacak yani o zaman, yaptığım hesaptaki gibi... Paylaşımlar tabi böyle devam edecek Tunicim, heveslenip devamını getirmeyenlerden sanmayın beni lütfen :P

15 yıldır kiloyum. Bu takıma bu işe komple bir son vermeye geldim. Size olan sorumluluğum beni bağlayacak ve bir daha "bu ay dinleneyim bari, azıcık yiyeyim." diyip de, ipin ucunu kaçırıp verilenleri geri almayacağım. Benim için fazla kiloları kendi başına vermek kolay ama bitirmek imkansız oldu bugüne kadar...

Hem daha yarışmadan mezun olup da fotoğraflı başarı hikayemi paylaşacağım KK'de :D

Kızlar iyi akşamlarrr!!

Yoğun ve evde geçmeyen bir haftasonundan sonra nihayet bilgisayar başındayım:)

iftarım:

yağsız ali nazik (1tabak)
2 salatalık

ardından biraz reçel yedim, tatlı niyetine:)

kavun karpuz yedim şimdi de bitki çayımı içiyorummm:)

Kızlar iyi akşamlarrr!!

Yoğun ve evde geçmeyen bir haftasonundan sonra nihayet bilgisayar başındayım:)

iftarım:

yağsız ali nazik (1tabak)
2 salatalık

ardından biraz reçel yedim, tatlı niyetine:)

kavun karpuz yedim şimdi de bitki çayımı içiyorummm:)

Afiyet olsun :) Pek suskun bir gündü, herhalde dışarda olmayan bir ben vardım. Bu sıcaklarda nasıl içebiliyorsun çay yahu, keşke ben de içebilsem. Sıcak yemek dahi yiyemiyorum desem yeridir. :D Yalnız kavun,karpuz, reçel hepsi bir arada şeker bombası yapma sakın, dikkat et :)

Afiyet olsun :) Pek suskun bir gündü, herhalde dışarda olmayan bir ben vardım. Bu sıcaklarda nasıl içebiliyorsun çay yahu, keşke ben de içebilsem. Sıcak yemek dahi yiyemiyorum desem yeridir. :D Yalnız kavun,karpuz, reçel hepsi bir arada şeker bombası yapma sakın, dikkat et :)

evet şeker konusunda haklısın, hepsi bir arada olmasa daha iyidi:)

kızlar yaa bugun çok mutluyum davetiyelri dağıttık ama kim görsek zayflamıssın bauya yorumunu almak çok hoşuma gitti
kaynanamlarda da iftarı az yedim braz moral bozukluğuylaa ve çok yavaş yedim ama herkesden tüm akrabalrım vs baya kilo vermişin dediler çok mutluyummm farkedilir çünki arkdaşlar bn 90lrdan 95lerden 84lere geldim ayy mutluyum yaaaaaaa:16::16::16::16:

kızlar yaa bugun çok mutluyum davetiyelri dağıttık ama kim görsek zayflamıssın bauya yorumunu almak çok hoşuma gitti
kaynanamlarda da iftarı az yedim braz moral bozukluğuylaa ve çok yavaş yedim ama herkesden tüm akrabalrım vs baya kilo vermişin dediler çok mutluyummm farkedilir çünki arkdaşlar bn 90lrdan 95lerden 84lere geldim ayy mutluyum yaaaaaaa:16::16::16::16:

veecegız verecegız canım
hiç merak etme

Kzlar ben perşembe günü burdayım cumadan iznim başlıyo 27 sinde buradayım anca giremeyecegım tel net falan yok kızlar şimdiden söyleyim canlarım nasılsınız bakalım :34:

Ne güzel sözler onlar, nazar değmesin :) :nazar: Vermeye devam ettikçe daha neler neler duyacaksın :D

Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar :43:

Rejimine bağlı kaldıysan şişlikten kaynaklanıyordur Berivancım, bende de o günlerde 1 kg kadar oynuyor genellikle...

günaydın kızlar,

yine bir süredir ekmek yemediğimden sahurda 2 dilim tam tahıllı ekmek ve light labne yedim:)

Ekmek yemiyorsun ama bir şekilde karbonhidrat alıyorsun ama, değil mi? Komple kesmek böbreklere çok zararlı diye biliyorum.

ne güzel sözler onlar, nazar değmesin :) :nazar: Vermeye devam ettikçe daha neler neler duyacaksın :d

rejimine bağlı kaldıysan şişlikten kaynaklanıyordur berivancım, bende de o günlerde 1 kg kadar oynuyor genellikle...

Ekmek yemiyorsun ama bir şekilde karbonhidrat alıyorsun ama, değil mi? Komple kesmek böbreklere çok zararlı diye biliyorum.

kesinlikle canım diyete baglı kaldım ama izne ayrılcagım da kılo alıp dönerım kesın ne yapacagım ya kılo almak istemesem de gelecek annanem lere gidecegiz 23 ünde düğün var 1 haftalık iznim konya da gececek eylül ortası da tatil düşünüyoruz bakalım ayyyyyyyyy kılo almıyam bari :18::18::18:

kesinlikle canım diyete baglı kaldım ama izne ayrılcagım da kılo alıp dönerım kesın ne yapacagım ya kılo almak istemesem de gelecek annanem lere gidecegiz 23 ünde düğün var 1 haftalık iznim konya da gececek eylül ortası da tatil düşünüyoruz bakalım ayyyyyyyyy kılo almıyam bari :18::18::18:

Bir şey soracağım sana... Ne kadar zamandır rejim yapıyorsun? Ve ilk defa mı bu kadar uzun süreli yapıyorsun yoksa daha önce de yaptın mı?

Son düzenleme:
bir şey soracağım sana... Ne kadar zamandır rejim yapıyorsun? Ve ilk defa mı bu kadar uzun süreli yapıyorsun yoksa daha önce de yaptın mı?

canım ben lise dönemlerinden beri diyet yapıyorum hiç zayıf olmadım hep normal oldum ünv sınavı nı kazandım ama uzak diye göndermedıler 2. Tercihlerde 78 kılolardayken 91 kilo oldum eylül gıbı basladım rejime akapuntura gittim staj yaptıgım yerde işe girene kadar 13 kılo verdim 8 ay içinde 70 oldum sonrada kendi çabamla 65 i gördüm tüm gardolabı degiştirdim ( şimdi hepsi bazanım altında ) sonrada kılo yu koruyamadım durum bu stres di tartılmadım bır baktım kı 86 olmusum buraya basladım arkadasların yardımı ıle 78 oldum yılbaşına kadar 65 olmak istiyorum hayırlısı ile

Kzlar ben perşembe günü burdayım cumadan iznim başlıyo 27 sinde buradayım anca giremeyecegım tel net falan yok kızlar şimdiden söyleyim canlarım nasılsınız bakalım :34:

ben de iznw ayrılıyorum canım fazla giremeyeceğim ben de, ama akşamları mutlaka paylaşım yaparım:)

afiyet olsun canım doydunmu peki :44:

güzelce doydum canım:)

karbonhidrat alyyrm canm ama ramazanda çok az; pilav makarna vs çok ama çok az yiyorum.

Back
X