Berivancım bence senin için daha erken... Gerçi tabi nişan evresi falan da var bu işin... Ben 2 yıldan önce düşünme derim. Çalıştığın işteki durumunu falan da iyi düşünmelisin. Evlilik 2 kişilik ve karşındakinin ne kadar parası olsa da yarın ne olacağı belli değil; ayrılık olur, hastalık olur...
Baban belki görücü olayına karşıdır, ne dersin? Geçmişte olanları bilemiyorum tabi... Üstelik o kişi seni görmemiş, ailesi gelip beğenmiş. Yani uyuşacağınız da belli değil.
Kader mantığı... Bu konuda benim de kafam karışık :) Aslında ben kaderci biri değildim. Ama son 2 yılda yaşadığım bazı şeylerden sonra emin olamıyorum. Belki de bazı şeyler gerçekten de buraya gelmeden önce planlanıyordur. İnsanın düşüncesi, inancı sürekli bir değişim içerisinde zaten. Bir konunun üzerine istediğin kadar kafa yor, bazen bir şeyleri yaşamadan cevabı bulamıyorsun.
Benim sana tavsiyem, bu konuları çok düşünme, çünkü işin içinden kolay çıkılmıyor. Onun yerine kendine odaklan. Olmak istediğin kişiye dönüş. Zaten eğer içinden gelen isteklerin peşinde koşarsan, sana uygun birileri çıkacaktır karşına... Mesela resim yapmayı isterdin hep ve sonunda bir kursa gittin. O kursta tanışacağın kişilerle uyuşma ihtimalin daha fazladır.
Umarım karışık anlatmamışımdır, bana dağınık gibi geldi biraz :)