- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.321
Kallisim cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne mesaj bıraktım şart olarakta kilosunun 3 basamaklı sayılarda olmasını yazdım cedric için:))
canım bahsettiğim gruplama vardı yaa onuda henüz yapamadım ama sözüm söz..
mizgin konusunada gelince hani yardım alanlar nasıl almışlar bakalım demiştimya aynen dediğim gibi çoğu hep tanıdık vasıtası ile ulaşmaışlar programlara falan kız ne yapsak ki tv de tel veren bütün kanalların programlarını falan arasakmı izdivaç olur şu kanal 7 neydi adı ebrumu ne onu aklımıza gelen her yeri arayıp ağlasak sızlansak yardım istesek vallaha aklıma bir bu geliyor:)) çaresizlik ne fena yaa allah yardımcıları olsun

canım bahsettiğim gruplama vardı yaa onuda henüz yapamadım ama sözüm söz..
mizgin konusunada gelince hani yardım alanlar nasıl almışlar bakalım demiştimya aynen dediğim gibi çoğu hep tanıdık vasıtası ile ulaşmaışlar programlara falan kız ne yapsak ki tv de tel veren bütün kanalların programlarını falan arasakmı izdivaç olur şu kanal 7 neydi adı ebrumu ne onu aklımıza gelen her yeri arayıp ağlasak sızlansak yardım istesek vallaha aklıma bir bu geliyor:)) çaresizlik ne fena yaa allah yardımcıları olsun

ay bu merak bigün başıma iş açacak
 ay bu merak bigün başıma iş açacak  hani çocuklarla iletişimi açısından sordum...
 hani çocuklarla iletişimi açısından sordum...