- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.841
fundacığım bu mesajı ben sana senin siteminden önce dün yazmıştım ,konuyu tekrar açmam sadece açıklama istegimden birde gerçekde öneri getirme adına bundan sonra takım işlerinde herkezin görevi belli olsun ne yapacagı ayrıntılı anlatılsın perşembe gecesi okadar muhabbet edildiki yarısı bile bu konu hakkında olsaydı şu anda hiçbirimiz bu yazıları yazıyor olmazdık,birde ciddi konularda lütfen isim verilsin muhaddap kişi açıklamasını yapar şeydanın dediği gibi üstüme alındım ama ben acıklamamı senin yazı öncesi yapınca şok oldum ,, gerçek hakkaten hiçbir şey hakkında bilğim yok ve ben ne yaptığınızı bile bilmiyorum bu yarışmada sadece sizi ve başarı öykülerini okuyorum ,dünki hadiseninde önceden okadar zorluğundan bahsedilmediği için bilmiyordum tekrar rica ediyorum yapabilecegimiz ölçüde görev paylaşimi yapılsın açıklamayıda kaptan olarak sen bize yap ve bizde uygulamayı yapalım yok yapmazsak ozaman dünki konuşmayı hak etmiş oluruz.....
sadece öneri ve netlik getirme adına yazılmış bir yazıdır asla dunki yazıyı eleşdiri deyildir ,birlik ve beraberliğin pekişmesi için bu tip hadiseler hep olabilir ,önemli olan birbirimizi kırmamamız![]()
Raacım dediğim gibi, dünkü halimi boşverin... O stresin üstüne Pelin'le olan tatsız konuşmalarda eklenince biraz garipleştim. Bugün de dışardayım, şu an zor yazıyorum.
Görev paylaşımı yapacak bir şey yok, yani bir gerek yok. Sadece birkaç kişiye hesaplamaları öğreteceğim. Sen de bunlardan birisin.
Konuşuruz bunları daha sonra. Hiç gerilecek bir şey yok. Ayarlayacağız, boş verin.