Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinemcim harika paylaşım. :46:

İntervalli antrenmanın adını ilk defa duydum, mantığını biliyordum tabi ama... :) Bunu yapmaya çalışacağım bu aralar.

Bir de size ne diyeceğim kızlar. 2 gün önce bir karar verdim. Artık yeşil/kırmızı mercimek yemeyeceğim. Yağ mı yapıyor, su mu toplatıyor bilmiyorum ama ne zaman mercimek yesem ertesi gün tartı yüzüme bile bakmıyor. :50: O yüzden mercimekleri yasaklı listeme aldım artık. Siz de kendinizi böyle takip edin ve size kilo aldıran besinleri belirleyin... :34:

Bu arada bu sabah acayip biber istedi canım, bildiğimiz çarliston biber. Normalde düşkünlüğüm yok, hatta belki de sevmem bile... :) Ben de kahvaltıda domatesimin yanına 2 büyük biber koydum. Doğrusu buna çok da sevindim. Neden? Çünkü cips, kek değil de biber istemem demek; artık vücudumu doğru beslenmeye alıştırmaya başlamışım demek. Kim bilir biberin içinde ne vardı da vücudumda eksikti, canım da onu çekti işte... :)

Daha bir mutluyum bugün... Ufak bir kaçamak yapacaktım ama bunları yazınca vazgeçtim şimdi. Zaten dişlerimi de fırçalıyorum hali hazırda. Bir yeşil çay yaparım kendime şimdi, missss... :32:

Benim de arşiv yapmam lazım senin gibi... :) Buldukça almak atmak lazım, sonra farklı şeyler bulması zor oluyor. :)

-----

Pelincim hoşgeldin bu arada... Arayı uzattın sanırım, okuman bitmedi daha... :)

ayy saka gıbı benım arsıv :)))) ılk ''DIYET'' dıye bır klasor acmıstım sıkkullanılanlara sonra format atarken almıstım onun yedegını. onu tekrar attım bılgısayara ama baktım asagı kadar uzanmıs :)))) gecenlerde bır klasor daha actım ''diyet2'' diye :9::9::9:

ama ıyı oluyor gercekten, bazen bıseye bakayım derken bır suru seye bakıyorsun ya o anda at oraya burda da daha sonra paylasırsın. tekrar aramazsın.
artı gucten dusunce acıp okumak ıyı oluyor :9:

Sinemcim, Berivancım, Pelincim, Arzucum.... (ve aramızda olsaydı eğer Tunicim)

Bu yazacaklarım size hitaben olacak. Tabi diğer üyelerimizde isterlerse cevap verebilirler.

Halimizi görüyorsunuz kızlar; inanın çok üzülüyorum. Paylaşımsızlık yüzünden sizler de pek fazla girmez oldunuz. Takımımızın eski hali kalmadı. Berivan çaresizlikten günlük açtı. Böyle giderse tek tek döküleceğiz, dağılacağız.

Sizce bu noktaya neden geldik ve nasıl eski halimize dönebiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum. Benim aklıma gelen tek çözüm günlük mesaj sayısını arttırmak. Hep beraber düşünüp bir çözüm bulmamız lazım. Çünkü hepimizin tadı kaçıyor; devam etme isteğimiz sürekli bir düşüş halinde... Burdan ayrılırsak da kontrol mekanizması kalktığı için çoğumuza zararı dokunur diye düşünüyorum... :(

elbette ki takım dağılırsa pek çoğumuz diyete devam edemeyiz,böyle birşeyi hiçbirimiz istemeyiz.
Ben eskisi kadar girmiyorum evet,önceden sabah saatlerinde de girerdim,şimdi giremiyorum,bunun paylaşımların azlığıyla ilgisi yok,öncekinden daha az keyif alıyor değilim,daha az gememin sebebi bu değil.özel hayatımda ciddi problemler yaşıyorum,bunları burda çok fazla anlatmak istemiyorum,fazlasıyla yazıp yordum sizi zaten.ayrıca elbette herkesin kendince sorumlulukları vardır,ama benim zaten küçük çocuğum var,ütü beni bekliyor,yemek beni,ev temizliği beni,çocuğun ayrı yemeği pişiriliyor,saatlerce yedirme savaşı veriyorum,henüz bezleniyor,günlük mesaiye gider gibi parka götürüyorum biraz insan görsün,enerjisini atsın diye.eşim zaten çocuk bakımı konusunda beni sürekli olarak olumsuz eleştiriyor,sabahları giremememin sebebi eşimin işe öğle saatlerinde gitmesidir,bir de o sebepten sorun yaşamak istemiyorum.mesaj sayısının arttırılması beni zorlayabilir,yetiştiremeyebilirim gerçekten.bilemiyorum.belki üye sayısında birkaç kişi arttırıma gidilebilir.mesela tuni izinli,ben de bu hafta sonu izne ayrılıyorum,yaklaşık bir ay yokum

Sinemcim harika paylaşım. :46:

İntervalli antrenmanın adını ilk defa duydum, mantığını biliyordum tabi ama... :) Bunu yapmaya çalışacağım bu aralar.

Bir de size ne diyeceğim kızlar. 2 gün önce bir karar verdim. Artık yeşil/kırmızı mercimek yemeyeceğim. Yağ mı yapıyor, su mu toplatıyor bilmiyorum ama ne zaman mercimek yesem ertesi gün tartı yüzüme bile bakmıyor. :50: O yüzden mercimekleri yasaklı listeme aldım artık. Siz de kendinizi böyle takip edin ve size kilo aldıran besinleri belirleyin... :34:

Bu arada bu sabah acayip biber istedi canım, bildiğimiz çarliston biber. Normalde düşkünlüğüm yok, hatta belki de sevmem bile... :) Ben de kahvaltıda domatesimin yanına 2 büyük biber koydum. Doğrusu buna çok da sevindim. Neden? Çünkü cips, kek değil de biber istemem demek; artık vücudumu doğru beslenmeye alıştırmaya başlamışım demek. Kim bilir biberin içinde ne vardı da vücudumda eksikti, canım da onu çekti işte... :)

Daha bir mutluyum bugün... Ufak bir kaçamak yapacaktım ama bunları yazınca vazgeçtim şimdi. Zaten dişlerimi de fırçalıyorum hali hazırda. Bir yeşil çay yaparım kendime şimdi, missss... :32:

Sağol Fundacım :)

ya evet zaten derler ya herkesın bır vucut sıfresı var dıye. benım aslında kesınlıkle beyaz et. tavuk yedıgım zaman daha bır hareket oluyor kılo vermemde.

anam mıhrımah buyumus bu arada :52::52: mesajı yazarken gordum :9::9:

neyse ne dıcektım yaa.. hatırladım :) Fundacım, o değişiklikleri farketmen de ayrıca guzel yalnız. vucudun değişiyor biber istiyor o ıyı hos da seninde farkında olman baska bırsey :34: yalnız benımde canım cektı sabah bıber yıcem bendeee :) ben normaldede cok severım :) yazın kahvaltıda genelde yerdım. :39:

Fundaaaa :17: ben bugun yaptım ama kacamak :( kucucuk minicik bir parcacık çikolatacık yedim :(

Pelincim fikirlerini yazdığın için teşekkürler.

Aslında yapılması gereken mesajlardaki samimiyeti belirlemek ama kim kime "Sen bana samimi gelmiyorsun." diyecek ve bunu neye göre diyecek? Biraz haksızlık olur sanki... Şimdilik böyle genel hesaplar ve genel notlarla bir deneyelim bakalım. Kim kime cevap veriyor, kim kime vermiyor... Biraz zor olacak ama bunun hesabını yapmaya çalışacağım. Varsın günah keçisi ben olayım, yeter ki takımımız eskisi gibi olsun. :)

Bu arada izin alacağın günleri tarih olarak belirtir misin canım, öyle not alayım, bir karışıklık olmasın.

Sağol Fundacım :)

ya evet zaten derler ya herkesın bır vucut sıfresı var dıye. benım aslında kesınlıkle beyaz et. tavuk yedıgım zaman daha bır hareket oluyor kılo vermemde.

anam mıhrımah buyumus bu arada :52::52: mesajı yazarken gordum :9::9:

neyse ne dıcektım yaa.. hatırladım :) Fundacım, o değişiklikleri farketmen de ayrıca guzel yalnız. vucudun değişiyor biber istiyor o ıyı hos da seninde farkında olman baska bırsey :34: yalnız benımde canım cektı sabah bıber yıcem bendeee :) ben normaldede cok severım :) yazın kahvaltıda genelde yerdım. :39:

Fundaaaa :17: ben bugun yaptım ama kacamak :( kucucuk minicik bir parcacık çikolatacık yedim :(

Ben daha kilo verdirenleri çözemedim. :D Onlara da dikkat edeyim bari... :)

Bak sen hanfendiye, bir yandan da diziye yetişiyor. :60:

Afiyet olsun Sinemcim. Kıtlık psikolojisine girme boşver, arada istediğin şeylerden yemek de iyidir. Aklın onda kalmaz. :34:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 domates
2 biber :56:

Ara:
5 kuru kayısı

Ara:
2 dilim ekmek
10 zeytin

Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt

+1 bardak yeşil çay
+40 dk eliptik

Zeytinde yine coştum bugün... :)

Selam sekerlerimmm:))
Nasilsiniz ya gercekten arkadaslarım Olsanız ancak bu kadar merK ederim sizi:))
Sinemcim bu arada saclarının son halini görmek isterim oncesi sonrası foto atarsan cok memnun olurum:))

Fundacim sorumluluk sahibi kaptanım
İns takim düzene girer dediğiniz gibi ne kadar cok paylaşım o kadar motivasyon:))

Pelincim sen düğüne gideceksin naptin kombinini tamamlayabildinmi foto attinmi ben gormedimmi yoksa, bekliyorum ona göre:))

Ayy hepinizi cok merak ediyorum ya
Gecen gün yine rüyamda gördüm sizi, kafamda kuruyorum bişeyler sürekli:))

Bu arada daha İyiyim artık soran herkese cok teşekkür ederim, Oğlusumda daha iyi, yansıtma iyileşmedik ama kabus günlerimiz cok şükür hafifledi:))

Ee hadi anlatın bakalım biraz buradayım ins:))

antalyaya geleli 6 sene oldu 1 kere gıttım kuafore. :( profıl resmımdekı halım evlendıgım zamankı halım. o zamanlar sacımın roflesı gelmıstı gıtmıstım. ondan da memnun kalmadım. :(
o zamandan bu yana boyamı kesımımı kendım yapıyorum ama şimdi rofleyı kendım yapamam, ayrıca o resımdekı gıbı kısa ketırmek ıstıyorum, onu da yapamam kendı kendıme :2:
hayatımda kullandıgım en rahat sac modelı o. sarı'da beyazlar gozukmuyor araya kaynıyor, kısa olusundanda cok rahat sekıllendırılıyor ve modern gozukuyor.
kimisi diyor 50tl kesim tamam sıkayım kendımı vereyım o parayı ama nasıl kesıcek ? kımısı dıyor 10tl...
10tl ye ne kesıyorsun tuymu kırpıyorsun ? o daha urkutucu. kopuslerin bıle 1 tanesının trası 30tl (tabı ben 3-4 senedır makına aldım kendım kesıyorum o ayrı konu)

yanı ıkı ucu şeyli değnek elimde kaldı. :((( cok ta sıkıldım koyu renkten :84:

vay be ne kadar pahalıymış antalyada kuaförler.burda ben on lira civarında kesim yaptırıyorum,daha da yüksek fiyatlı lüks yerler var ama geneli bu civarda.kuaförlerle benim de aram hoş değil pek,anlatma kabiliyeti zayıf bir insan değilim ama ben ne anlatırsam anlatayım kendi bildiklerini yapıyorlar bozuşuyoruz

antalyaya geleli 6 sene oldu 1 kere gıttım kuafore. :( profıl resmımdekı halım evlendıgım zamankı halım. o zamanlar sacımın roflesı gelmıstı gıtmıstım. ondan da memnun kalmadım. :(
o zamandan bu yana boyamı kesımımı kendım yapıyorum ama şimdi rofleyı kendım yapamam, ayrıca o resımdekı gıbı kısa ketırmek ıstıyorum, onu da yapamam kendı kendıme :2:
hayatımda kullandıgım en rahat sac modelı o. sarı'da beyazlar gozukmuyor araya kaynıyor, kısa olusundanda cok rahat sekıllendırılıyor ve modern gozukuyor.
kimisi diyor 50tl kesim tamam sıkayım kendımı vereyım o parayı ama nasıl kesıcek ? kımısı dıyor 10tl...
10tl ye ne kesıyorsun tuymu kırpıyorsun ? o daha urkutucu. kopuslerin bıle 1 tanesının trası 30tl (tabı ben 3-4 senedır makına aldım kendım kesıyorum o ayrı konu)

yanı ıkı ucu şeyli değnek elimde kaldı. :((( cok ta sıkıldım koyu renkten :84:

vay be ne kadar pahalıymış antalyada kuaförler.burda ben on lira civarında kesim yaptırıyorum,daha da yüksek fiyatlı lüks yerler var ama geneli bu civarda.kuaförlerle benim de aram hoş değil pek,anlatma kabiliyeti zayıf bir insan değilim ama ben ne anlatırsam anlatayım kendi bildiklerini yapıyorlar bozuşuyoruz.
Saçların erken beyazlamış canım,ırsi mi

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 domates

Ara:
5 kuru kayısı

Ara:
2 dilim ekmek
10 zeytin

Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt

+1 bardak yeşil çay
+40 dk eliptik

Ahh fundacim bende kolay kolay zeytin beğenmem ama beğendiğimide yerken abartirim, ee zeytinde malum hic masum degil onun icin beğendiğim zeytini aramıyorum artık:))

Selam sekerlerimmm:))
Nasilsiniz ya gercekten arkadaslarım Olsanız ancak bu kadar merK ederim sizi:))
Sinemcim bu arada saclarının son halini görmek isterim oncesi sonrası foto atarsan cok memnun olurum:))

Fundacim sorumluluk sahibi kaptanım
İns takim düzene girer dediğiniz gibi ne kadar cok paylaşım o kadar motivasyon:))

Pelincim sen düğüne gideceksin naptin kombinini tamamlayabildinmi foto attinmi ben gormedimmi yoksa, bekliyorum ona göre:))

Ayy hepinizi cok merak ediyorum ya
Gecen gün yine rüyamda gördüm sizi, kafamda kuruyorum bişeyler sürekli:))

Bu arada daha İyiyim artık soran herkese cok teşekkür ederim, Oğlusumda daha iyi, yansıtma iyileşmedik ama kabus günlerimiz cok şükür hafifledi:))

Ee hadi anlatın bakalım biraz buradayım ins:))

Tunimiz gelmiş, hoş gelmiş... :16::16::16:
Sevindim daha iyi olman(ız)a... :)

Sen anlat canım, sen anlat... Bizi biliyorsun, okuyorsun arada... :) Ama biz seni bilmiyoruz.

elbette ki takım dağılırsa pek çoğumuz diyete devam edemeyiz,böyle birşeyi hiçbirimiz istemeyiz.
Ben eskisi kadar girmiyorum evet,önceden sabah saatlerinde de girerdim,şimdi giremiyorum,bunun paylaşımların azlığıyla ilgisi yok,öncekinden daha az keyif alıyor değilim,daha az gememin sebebi bu değil.özel hayatımda ciddi problemler yaşıyorum,bunları burda çok fazla anlatmak istemiyorum,fazlasıyla yazıp yordum sizi zaten.ayrıca elbette herkesin kendince sorumlulukları vardır,ama benim zaten küçük çocuğum var,ütü beni bekliyor,yemek beni,ev temizliği beni,çocuğun ayrı yemeği pişiriliyor,saatlerce yedirme savaşı veriyorum,henüz bezleniyor,günlük mesaiye gider gibi parka götürüyorum biraz insan görsün,enerjisini atsın diye.eşim zaten çocuk bakımı konusunda beni sürekli olarak olumsuz eleştiriyor,sabahları giremememin sebebi eşimin işe öğle saatlerinde gitmesidir,bir de o sebepten sorun yaşamak istemiyorum.mesaj sayısının arttırılması beni zorlayabilir,yetiştiremeyebilirim gerçekten.bilemiyorum.belki üye sayısında birkaç kişi arttırıma gidilebilir.mesela tuni izinli,ben de bu hafta sonu izne ayrılıyorum,yaklaşık bir ay yokum

Seni cok iyi anlıyorum
Sabah kalk kahvaltı hazırla oglusu hazırla anneme bırak koştur koştur ise git
Aksam üstü koştur koştur gel oglusu parka yürüyüşe götür sonra eve gel yemek yap ye oğlanla uğraş
Sonra onu uyutma seramonisi
Bulaşıkları hallet
Ortalığı toparla vs vs vs

Hergun bunları yapıyorum
Ben yine iyi yazmıştım onceden ama simdi korkuyorum bende açıkcası :(((

Seni cok iyi anlıyorum
Aksam üstü koştur koştur gel oglusu parka yürüyüşe götür sonra eve gel yemek yap ye oğlanla uğraş
Bulaşıkları hallet

Hergun bunları yapıyorum

Seni cok iyi anlıyorum
Bulaşıkları hallet

Hergun bunları yapıyorum

Ahh fundacim bende kolay kolay zeytin beğenmem ama beğendiğimide yerken abartirim, ee zeytinde malum hic masum degil onun icin beğendiğim zeytini aramıyorum artık:))

Siyah zeytine zaafım var. :) Yeşili 3-5 te tutabiliyorum ama siyahı tutamıyorum. Ama dediğin gibi masum değil... Bir kere ile sınırlı kalacağını umut ediyorum artık. :D

Ben daha kilo verdirenleri çözemedim. :D Onlara da dikkat edeyim bari... :)

Bak sen hanfendiye, bir yandan da diziye yetişiyor. :60:

Afiyet olsun Sinemcim. Kıtlık psikolojisine girme boşver, arada istediğin şeylerden yemek de iyidir. Aklın onda kalmaz. :34:

aa onlar cok muhım ben onumuzdekı hafta tavuga gecmeyı dusunuyorum gıdaklıcam :9:

ben deneme yapmıstım dıyetın basında;
sabah aynı kahvaltıyı yapıyordum. ama 1 hafta full tavuk 1 hafta full sebze, 1 hafta full baklıyat yemıstım. en cok tavuk haftasında kılo vermıstım.
ama dedıgım gıbı ogle ve aksam dısında herseyı aynı yemıstım baska bırseyden fark olur anlamam dıye. oylelıkle cozdum kı ben gıdakcıyım :9:

ya aslında bu hafta eşimin dogum gunu var. o tatlı yıcem psikolojisi kıskırttı galıba benı. dolaptan alırken farkında değildim. kendıme geldıgımde elimde çikolata dişliyordum :9:

dizi bu sezon pek bır fernando moduna gırdı aslında cok ta keyıflı bakamıyorum ama yıl atlamıslar yıne o dıkkatımı cektı belkı savas sahnesı konusu olur dıye bır umut beklıyorum ıste.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 domates

Ara:
5 kuru kayısı

Ara:
2 dilim ekmek
10 zeytin

Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt

+1 bardak yeşil çay
+40 dk eliptik

senın catalını bıcagını yerım ben :)

zeytını bazen cok kacırıyorsun ama bısey olmaz o kadar zeytınden. belliki cok sevıyorsun :)
da ekmegı yıne 6lamıssın fundacım hafta sonu zaten full ekmektı. :26:

herkese iyi akşamlar .geçmişi okumak bile oldukça uzun zaman alıyor. mesaj sayılarının azlığından şikayet etmişsin funda'cım.evet haklı olabilirsin ama inan elimden gelenin fazlasını yaparak yazmaya çalışıyorum.okul,ev işleri,kızım derken netin başına oturamıyorum bile.
haklısın denem süresindeyim ama elimden gelen maalesef bu.

Tunimiz gelmiş, hoş gelmiş... :16::16::16:
Sevindim daha iyi olman(ız)a... :)

Sen anlat canım, sen anlat... Bizi biliyorsun, okuyorsun arada... :) Ama biz seni bilmiyoruz.

Fundacim malesef diyetim hic iyi gitmedi
Hastanen ballı ıhlamurlar yok karabiberli pekmezler
Bulantım oldu diye çubuk karakterler leblebiler:(((

Ama napalim olsun toparlarım ben o kadar kiloyu verdim gerisinizde vericem inss
Bugun bı yazı okudum verilen kiloların % 98 i geri alıyormuş verdigi kiloları ne zamanki hayatımızı ve yeme düzenimizi değiştirirsek ancak o zaman verdigimiz kiloları koruyabiliyoruz
Bunu cok iyi anladım ikinci kez ( ilkini bayramDa anlamıştım)
Hala iştahım fenaa, yediğim zaman yemede sınırım yok bu ne demek verdim diye sevinmesek lazım
Diyeti bırakıp yemeye başlarsam hooop yine o çirkin sisko tuni olurum
Ama yooook:))) olmayacak ins:))))

Şöyle bir profillere bakınca yine herkesin iyi kötü konuşmalara dahil olduğunu görüyorum. Kafam çok karıştı gerçekten. Sadece gece girenleri ayıklayacak olsak, ya gerçekten gündüz işi varsa?

Gerçi ben her zaman için ne kadar iş olursa olsun, el altında bilgisayar varken birkaç mesaj yazılabilir diye düşünüyorum.

Şu an açık açık "suçlu" diyebileceğimiz kimse yok. Ama genel katılımın çok altında kalanlar var. Ya da herkesin haftalık katılımını da hesap edip, takım ortalamasının çok altında kalanları atacağız.

Bilemiyorum. Kimsenin bu şansını elinden almak istemiyorum. Herkesin artık daha katılımcı olacağına ve sorunun kendi kendine çözüleceğine inanmak istiyorum.

evet ben bu ara gerçekten gündüz gelemeyenler sınıfına dahil oluyorum,şu anda oğlum uyanıkken bir atarftan size yazıp bir taraftan onu zaptetmek için özel çaba harcıyorum.
On mesaj kuralına uymaya çalışırım,daha doğrusu denerim,zaten 5mesajı doldurup çıkmıyorum genelde.
Bu arada hala son sayfaya gelemedim,bir taraftan da muhteşem yüzyılı izliyorum

Back
X