Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben once cok guzel su icerdim iki haftadir suda icmiyorum gece farkediyorum napsam bilemedim:((

Durup durup aklıma bişeyler geliyor yazacak :52::52::52:

bir gun hiç unutmuyorum :14:

o zaman dukkanımız açık. aksam dukkanda oturuyoruz yıne benım krızım basladı. koca totomu kaldırdım gıttım bır torba cikolata aldım. oturdum yedım hepsini esim geldi bıttı mı dedi.
bende yedım hepsini dedim. hadı be ınanmam dedı (ama cıdden ınanmamıstı) o zaman cok uzulmustum bana ne oldu ne zamandır boyle yer oldum ben dıye.
esimin sasırması ben bır paket cıkolatayı 1 hafta 10 gunde yerdım. ya zaten ınsan bır sure sonra doyum hıssını kaybedıyor.

bılmıyorum sıze oldumu ben dıyete baslamadan once gecen kış, artık hiçbirşeyın tadını, zevkını alamıyordum. sureklı tatlı yıyınce tatlının espirisi kalmıyor. sureklı cıps yıyorsun tadını alamıyorsun artık. belkıde ondan zor gelmedı bu sefer. ben artık hıcbırseyın tadını alamıyordum.

ama bugun yedıgım mınık cıkolata yada sabahları yedıgım 1 çay kasıgı bal mukemmel gelıyor. regl haftasında en ıyı arkadasım kuru ıncır oldu :)
Kesinlikle insan yedikce dahada yiyor, dahada ağırlaşıyor
Cok hatırlarım gece yiyip yiyip rahatsız olup Ayy bı daha yemiycem dediğimi ve kendimi resmen öküzcük gibi hissettigimi

Ya ben once cok guzel su icerdim iki haftadir suda icmiyorum gece farkediyorum napsam bilemedim:((

beyin buranın duzenıne donuyor hayatım :16:

bak suyunu hatırlıyorsun :) al yanına şişeni bende son zamanlarda sıcaklar bıtınce cok unutur oldum şişem yanımda olunca unutmuyorum.

bir gun hiç unutmuyorum :14:

o zaman dukkanımız açık. aksam dukkanda oturuyoruz yıne benım krızım basladı. koca totomu kaldırdım gıttım bır torba cikolata aldım. oturdum yedım hepsini esim geldi bıttı mı dedi.
bende yedım hepsini dedim. hadı be ınanmam dedı (ama cıdden ınanmamıstı) o zaman cok uzulmustum bana ne oldu ne zamandır boyle yer oldum ben dıye.
esimin sasırması ben bır paket cıkolatayı 1 hafta 10 gunde yerdım. ya zaten ınsan bır sure sonra doyum hıssını kaybedıyor.

bılmıyorum sıze oldumu ben dıyete baslamadan once gecen kış, artık hiçbirşeyın tadını, zevkını alamıyordum. sureklı tatlı yıyınce tatlının espirisi kalmıyor. sureklı cıps yıyorsun tadını alamıyorsun artık. belkıde ondan zor gelmedı bu sefer. ben artık hıcbırseyın tadını alamıyordum.

ama bugun yedıgım mınık cıkolata yada sabahları yedıgım 1 çay kasıgı bal mukemmel gelıyor. regl haftasında en ıyı arkadasım kuru ıncır oldu :)

Neden tadını alamadın biliyor musun? Çünkü artık yemek içindeki duygusal boşluğu doldurmamaya başladı. Sevdiğin kıyafetlere girmene bir faydası olmayacaktı ve artık eskisi gibi göz ardı edemiyordun bu durumu... Artık yemekle mutlu olamıyordun. Ama o yüzden bu defa rejim sağlam gidiyor. Sadece tadını alamamak değil olay, bilinçlenmek... Bilinçlendiğin için tat alamıyordun ve bilinçlendiğin için güzel menülerin ve her gün incelen bir bedenin var. :34:

Şişeye doldur, gözünün önüne al. Bir süre sonra yine düzelir. :)

beyin buranın duzenıne donuyor hayatım :16:

bak suyunu hatırlıyorsun :) al yanına şişeni bende son zamanlarda sıcaklar bıtınce cok unutur oldum şişem yanımda olunca unutmuyorum.

Evet aynen bak su deyince yesilcay geldi aklıma
Ya beyaz çayi duydunuzmu onu merak ediyorum ben belki tadi daha iyidir

Neden tadını alamadın biliyor musun? Çünkü artık yemek içindeki duygusal boşluğu doldurmamaya başladı. Sevdiğin kıyafetlere girmene bir faydası olmayacaktı ve artık eskisi gibi göz ardı edemiyordun bu durumu... Artık yemekle mutlu olamıyordun. Ama o yüzden bu defa rejim sağlam gidiyor. Sadece tadını alamamak değil olay, bilinçlenmek... Bilinçlendiğin için tat alamıyordun ve bilinçlendiğin için güzel menülerin ve her gün incelen bir bedenin var. :34:

Şişeye doldur, gözünün önüne al. Bir süre sonra yine düzelir. :)

oyyy fundam benım agzından bal damlıyor canım benımmmmm :16: benım olumlamam dırek sensın yaaa..

ayrıca dedıklerın cok cok dogru. grıdıgım her sosyal ortamda kılodan dolayı bunalıyordum :( onceden ustume hemen bol bıseyler gıyıp cıkarken. 1 saat evden cıkamaz olmustum. hatta uzun bır sure eve kapanmıstım gıyınme kabusundan kurtulmak ıcın.

Evet aynen bak su deyince yesilcay geldi aklıma
Ya beyaz çayi duydunuzmu onu merak ediyorum ben belki tadi daha iyidir

aa duymadım onu ben bırde bugun 9lu cay duydum nasıl acaba onlar. zaten butun keyfımız caylar değişik şeyler ıyı oluyor bır denemek lazım.

oyyy fundam benım agzından bal damlıyor canım benımmmmm :16: benım olumlamam dırek sensın yaaa..

ayrıca dedıklerın cok cok dogru. grıdıgım her sosyal ortamda kılodan dolayı bunalıyordum :( onceden ustume hemen bol bıseyler gıyıp cıkarken. 1 saat evden cıkamaz olmustum. hatta uzun bır sure eve kapanmıstım gıyınme kabusundan kurtulmak ıcın.

Bende böyle bol salaş seyler giyip ay sismanmi gösterdi düşüncesi olmadan, yolda giderken dükkanların camında kendimi nasil görünüyorum diye yandan yanda kontrol etmeden efil efil dolaşmak istiyorum:))

Ne günler atlattık canım ya... Ben de sokakta yürüyemezdim; suratım beş karış hızlı hızlı gideceğim yere giderdim, insanlara bakmazdım bile... Çünkü hep onlar bana bakıyor gibi gelirdi... O yüzden rahat edemezdim.

O günlere geri dönmek yok! :kkk:

Bende böyle bol salaş seyler giyip ay sismanmi gösterdi düşüncesi olmadan, yolda giderken dükkanların camında kendimi nasil görünüyorum diye yandan yanda kontrol etmeden efil efil dolaşmak istiyorum:))

ben sureklı evdeyım ya goruntuden pek anlamıyorum. genelde esofman falan evdekı halım bırde gecen seneden kalan seyler ya bol bellı olmuyor pek. gecenlerde dısarı cıktıgımda dar bır kot ve badı gıymıstım. o camlara yandan yandan bakarken anaaaa ıncelmısım oldum :9:
tabı ıncelmısım derken oyle aman aman ınce değilim ama eskı halıma gore bayag ınce kalıyorum :)))) insallah suram pırtlıyor buram pırtlıyor olmadan gezıcez...

Bir de Raa var ama sanırım onun da okuması uzun sürdü... :) Katılamadı bize...

Ben hiç duymadım Tunicim.

kesinlikle daha son sayfaya yeni geldim fundacığım,tuni tekrar geçmiş olsun hoş geldin cnm,yazılar beni cok motıve etti çok harikaydi hem konuşmalar hemde paylaşımlar teşekkürler...

Ne günler atlattık canım ya... Ben de sokakta yürüyemezdim; suratım beş karış hızlı hızlı gideceğim yere giderdim, insanlara bakmazdım bile... Çünkü hep onlar bana bakıyor gibi gelirdi... O yüzden rahat edemezdim.

O günlere geri dönmek yok! :kkk:

işte şuan aynı yolayız ya hedefımız var ya. geldıgımız yol da aynı.. insanın psikolojısını nasıl etkılıyor. ..ve simdi daha hedefımıze ulaşmadık ama kendımızden artık o kadar emınızkı pozitifiz artık. :118:

kızlar avatar resmimi değiştirdim. son halım bu :) yarında yenı ceker yenı halımı eklerım. (son halım derken az once cektım :9:)

Sinem 'in resmi değişmiş... :D

Bugünkü koca gözlü kıza benzemiş şimdi biraz... :37:

Şaka bir yana çok güzel çıkmışsın Sinemcim, beğendim... :)

-----

Ay hemde yeni çekmiş... :D
Çok güzelsin, pek bir şekersin Sinem. :)

Bu fotoğrafını daha çok sevdim ben. :)

Son düzenleme:
Back
X