Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nur ben de, memnun oldum İrem :))

peki ne zamana kadar iznimiz var bayramdada bildirim yapmamız gerekiyomu ben pazartesi kendi şehrime dönüyorum artık sonra rahatım kendi evim kendi bilgisayarım :)

"ne zamana kadar iznimiz var" derken neyi kastettiğini anlayamadım. :44: Senin iznin yok; izinli birkaç kişi var; çoğu da uzun süreli izinli... Bayramda bildirim yok. 2 kasım diye konuşuyoruz ya sürekli, geçmişi okursanız hedef listesi yaptığımızı da görürsünüz, işte ilk bildirim 2 kasımda.

Ama bildirim yok deme mesaj yazmak yok demek değil. Zaten aramızda kimse böyle bir pazarlığa da girmez sanırım. :) Bildirim farklı, mesaj farklı...

teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Fundacım burdaki mesajda 1 haftalık izinler yazdım demişin ya ordan karıştırdı arkadaşlar galiba???

Ne zaman bir yeni gelen olsa ben de kendi ilk günlerime dönüyorum... :) Sözde benle beraber 2 kişi daha vardı ama bir süre sonra bir daha gelmediler... O yüzden ben yeni gelen tek kişiydim takımda ama hiçbir zaman bunun sıkıntısını çekmedim. Berivancım sağolsun her yazdığıma yorum yapardı, Tunicim de sıcak yaklaşırdı sürekli... Sinemcimle de konuşurduk. Geri kalanlar benle pek konuşmadı, ben de onlarla pek konuşmadım. :)

O yüzden yeni girenler olduğu zaman rahat olmalarını istiyorum, stres yaşamasınlar istiyorum. Siz üçününüz birbirinize yakın zamana denk geldiğiniz için daha şanslısınız sanırım. :) Çünkü "yeni gelen" stresini yaşayan, yani bunu stres yapan üyeler gördüğüm kadarıyla sonradan da üstlerinden atamıyorlar bunu... Ne kadar uzun süre stres, gerginlik olursa takımla kaynaşma o kadar uzuyor. Sonra takımdakiler sizi uzak görmezken, siz uzak görüldüğünüzü düşünüyorsunuz.

O yüzden stres yapmayın, rahat olun kızlar. Kendinizi de kasmayın. Kurallara uyduğunuz sürece hiçbir problem çıkmaz; sonuçta kimseye "Sen bir gel 2 hafta takıl burda, kanım sana kaynarsa takıma girersin." demiyoruz. Katılımcı olun yeter; o zaman zaten işleyiş hakkında da öğrenmeniz gereken her şeyi öğrenirsiniz.

Bir de aklınıza takılan bir şey olursa sorun, önemsiz görünen bir şey de olabilir. Aklınıza takıldıysa o şey de zaten önemlidir.

Birileri var mi hatunlar sohbet edecek

merhaba geçmişte okumuştum, siz daha önce takımda yarışmış, güzel bir dereceyle mezun olmuştunuz değil mi?
öyleyse bizde gelecekte sizin gibi mezun olmayı bekleyen öğrencileriz şimdilik :) deneyim, tecrübelerinizden yararlanmak isteriz..

Ece, bir 20 kilo alıp gelirsen seni yardımcı yapayım.

Ay bulamıyorum istediğim gibi birini ya... :) Katılmak isteyenler başlığına resmen iş ilanı verdim.

Kızlar hedefleri aşağı çekin, çok düşük hedefleriniz.

evet nazcım, hatırlattığın için teşekkürler :) benim de 2 kasım hedefim 72 olsun

İsmim NUR :)) tek hece N harfi falan benzerlik oluşturdu ama naz başka biriydi sanırım :))

Naz "sweetlyy" idi... :) Böyle durumlarda kağıtlara da not alabilirsiniz karıştırmamak için. Ben ilk geldiğimde herkesin ismini kağıda yazmıştım, hatta daha 1 hafta önce attım o kağıdı.

tabi ki canım :) çenem acılır zaten arada..

Fundacım 9. Takımi yeniden açma durumu olursa sen seç birini ben yardım ederim. Olmazsa normal yardımcın bile olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…