- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.021
yeni gelen arkadaşlar ece ve naz'dı sanırım..genç arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..bende yeniyim zaten inşallah zaman içinde tanışıp, kaynaşırız..
bende sizlere kendimi tanıtayım, adım irem 24 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık evliyim..bende bir çok kadın gibi evlendikten sonra hızla kilo aldım, inşallah burada hepberaber istediğimiz kilolara ineriz..bir de ayşegül vardı, o da yeni katılmıştı aramıza..fark ettim bir hoşgeldin bile dememişim..hoşgeldin ayşegül :)
peki ne zamana kadar iznimiz var bayramdada bildirim yapmamız gerekiyomu ben pazartesi kendi şehrime dönüyorum artık sonra rahatım kendi evim kendi bilgisayarım :)
geçmiş olsun canım .umarım önemli bir sebebi yoktur.evet canım öğretmenim ben ve gerçekten çok zor oluyor.çünkü benim kızım biraz huysuz.İnşallah Allah ım sanada en kısa sürede nasip etsin çocuk da bi gör bakalım. ama tabiki önce bi sağlığın yerine gelsin ondan sonra.
Alınma yahu, alınacak bir şey yok. :)
Ben bile bugün Tuni 2 hafta deyince hatırladım. İzin sistemi yeni değişti. O yüzden biraz dikkatli olmak lazım. Neyseki bu cuma tartı olmadığı için kimseye fazladan izin yazmamış olacağız ama ben takım defterine 1 haftalık izinler yazdım bile... :)
Bu yüzden herkesin hakim olması lazım aslında, yoksa işler karışıyor.
Birileri var mi hatunlar sohbet edecek
Fundaa hazır bir çok kişi de buradayken 2 Kasım hedef listemizi güncelleyelim :))
Fundaa hazır bir çok kişi de buradayken 2 Kasım hedef listemizi güncelleyelim :))
evet nazcım, hatırlattığın için teşekkürler :) benim de 2 kasım hedefim 72 olsun
Birileri var mi hatunlar sohbet edecek
hoş geldin ben Ayşegül. senin adında Ece ydi galiba? yanlış hatırlıyorsam affet...
evet nazcım, hatırlattığın için teşekkürler :) benim de 2 kasım hedefim 72 olsun
İsmim NUR :)) tek hece N harfi falan benzerlik oluşturdu ama naz başka biriydi sanırım :))
merhaba geçmişte okumuştum, siz daha önce takımda yarışmış, güzel bir dereceyle mezun olmuştunuz değil mi?
öyleyse bizde gelecekte sizin gibi mezun olmayı bekleyen öğrencileriz şimdilik :) deneyim, tecrübelerinizden yararlanmak isteriz..
İsmim NUR :)) tek hece N harfi falan benzerlik oluşturdu ama naz başka biriydi sanırım :))
hoşbulduk ayşegülcüm. Evet canım ece ben. Memnun oldum nasılsın
ayy pardon nur kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?