- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
800 kalorilik yakımı şimdi mi yapacağım hemen? Step yapayım en çok olan o ama 2 saat istiyor o da
Fundacım ben 995 hesaplamıstım menumu. sende bir bakarmısın sana zahmet yine şişirmiyeyim![]()
Bu yüzden mesajımda "birkaç gün kaçamak yapma" dedim yaa...
![]()
Şimdi olmaz tabi, 2 güne, gerekirse 3 güne böl. Ama bitir.
Ben de 1000 hesapladım
O civarda Sinemcim, doğrudur... Yaz kalorileri bir yana... Perşembe akşamı tüm haftanın toplamasını bir yapalım.![]()
Nerden buldun bunu?
Tam bir kabus! :18:
Sağol canım :) 5 kaloriden bişey olmaz canımyalnız aksam yemegını kaç kalori hesapladın cok merak ettım. ben orda cok kararsız kaldım.
Ben Word dosyasına kaydedıyorum. Dünüde bugunude kaydettim. Ben gunduz kalori saymıyorum ama yerken.
Aksam supriz gıbı oluyor. Amac zaten bilinçsizce (hesaplamadan) yerken kaç kalori alıyorum. Sen de oyle yapıyorsun di mi?
yerken kısacık eritirken 2 saat.![]()
(takılıyorum yanlıs anlama sakın :) )
Bu yüzden mesajımda "birkaç gün kaçamak yapma" dedim yaa...
![]()
Şimdi olmaz tabi, 2 güne, gerekirse 3 güne böl. Ama bitir.![]()
2 köfte 140 kalori eder, orası kesin. Biberi saymaya gerek bile yok.
Yalnız dün de patatese takılmıştık. 1 patates acaba 1 dilim ekmey mi eder, 2 dilim mi? Ona bakmalı, bir de patatesin boyutuna...
Akşama 200 dedim.
Ben de gündüz kalori saymıyorum Sinemcim. Ama bugün çoook açım.Nedense kesmedi beni yediklerim. Dün domates yemiştim krebin yanına, bugün yemedim, galiba ondan... Ya da çorbağı öğle-akşam arasına bıraksam daha iyiydi... Yarın dikkat etmem lazım buna...
Valla insanda paranoya yapar. :))) durakta reklam panosu yerıne bakmadan oturulmaz bu resımden sonra
Ben o durakta otobus bekleme durumunda kalsam çaktırmadan 1-2 metre uzakta beklerim
Sanki ondan hiç haberim yokmuşdaaa, gormemişimdeeee ooooyle tesaduf ayakta bekliyorum![]()
Ben daha yuksek hesaplamıstım aksamı. ama senın soyledıgın daha mantıklı. ben nıyeyse toplu hesaplamaya calıstım. kofte patates ayrı hesaplamadıgımdan cok yazmısım ona.
Fundacım bence senın acıkmanın sebebı yemeklerın yanında salata yada yogurt yemıyorsun. Ben her çorba içmemde yogurt da yıyorum 2 kaşık. Yemeklerinin yanına yardımcı bır salata yada yogurt ıllakı ekle. cok etkılı oluyor. Gecen aksam evde yogurt kalmamıs corbayı tek yedım, gece acıktım. Uzun zamandır ılk defa gece aclıgı yasadım o gun.
(iki saattir bu mesajı yayınlamaya çalışıyorum)
Ben daha yuksek hesaplamıstım aksamı. ama senın soyledıgın daha mantıklı. ben nıyeyse toplu hesaplamaya calıstım. kofte patates ayrı hesaplamadıgımdan cok yazmısım ona.
Fundacım bence senın acıkmanın sebebı yemeklerın yanında salata yada yogurt yemıyorsun. Ben her çorba içmemde yogurt da yıyorum 2 kaşık. Yemeklerinin yanına yardımcı bır salata yada yogurt ıllakı ekle. cok etkılı oluyor. Gecen aksam evde yogurt kalmamıs corbayı tek yedım, gece acıktım. Uzun zamandır ılk defa gece aclıgı yasadım o gun.
(iki saattir bu mesajı yayınlamaya çalışıyorum)
sinir hastası oldum yemin ediyorum. bu ne ya 2 gundur.. benden bu aksamlık bu kadar.. Yoksa suçsuz gunahsız laptopumdan cıkarıcam acısını.
optum sızı fıstıklar.. iyi geceler..
hahaha aynı bensin Sinemm, kesinlikle aynı şekilde davranırım![]()
Funda, pilates aerobik kategorisine giriyor değil mi, onu 1 saat rahat yapabiliyorum, 400 kalori olarak mı kabul ediyoruz yani?
kızlar size bir şeyler sorucam.daha doğrusu doğruluğundan emin değilim.bugün diyet defterimi çıkradım.saatlerine yediklerime uyku düzenime baktım.neyi nerde yanlış yaptıma.1 aydır ya yerimde sayıyorum ya 1 kilo aşa yukarı oynuyorum.
1. spor yok
2.sabah kalvaltısı saat 11 den sonra yapılıyor
3.daha erken yatıp daha geç kalkıyorum(daha çok uyuyorum)
4.meyve yi ve yeşil çayımı düzenli içmiyorum.buna su da dahil
ben kilo verememeyi bunlara bagladım.yediklerim belli ne az ne çok.ama böle düşünüyorum
--------
menüm
sabah domates salatalık peynir 1 yumurta (haşlanmış katı)1 dilim ekmek 1 çay
ara 2 mandalina
öğlen 1 biber dolması 1 bardak yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı ıspanak 1 biber dolması salata
ara:1 yeşil elma
-----
kendime kocaman bir kadeh aldım bugün..renkli cıvıl cıvıl.500ml su alıyor...su içmeyi böylelikle zevkli hale getirip kendimi özel hissediyorum.yemeklerimi en güzel tabaklarda en güzel kaşıkla yedim..
ve beyaz tvde ebru şallı saat 10 da plates yapıyor.onla başlıcam ardından saat 12 de platesim var yarım saat onun ardından da yarım saat hareketlerim var.bugün regl olmam lazımdı ama sanırım yarın olucam.bunuda fırsat bilip yüklenmeyi planlıyorum.yeterki sabah erken kalkayım..yarın pazar var.sebzeyi ve meyvelerimi alıcam.
bu aralar yemek yiyince başım çok dönüyor.ne olur nedendir bilmiyorum
Funda 'cım iyi geceler.dün sitede sorun veya yenilenme vardı galiba hiç giremedim.canım benim kayınvalimler geldi şehir dışından.bana 2 hafta izin yazar mısın? dünden geçerli olacak şekilde.dün haber veremediğim için herkkesten özür diliyorum