- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.981
Kızlar...
Yarın liste hazırlayabilecek olan var mı? :26:
Sinemcim sen dışardasın galiba da... Tuni de girmedi bugün...
Var mı kendine güvenen?
evet Fundacım sabahtan cıkıcam. erken gelırsem bakarım elbette. ama söz vermek istemem.
yarın yoksan kim izinli kim değil gece bos liste yayınlarsan, buyuk yardımı olur.
Listeyi ayarlayabilirsek, yarın olmayacağım.
Ortalamalar hesaplanacak, izinler hesaplanacak, kardeş takımdan onay istenecek, paylaşım alanında liste paylaşılacak...
Bu yazdıklarıma öcü gibi bakmayan var mı?Ya da karar defterini okuyan, takım listesini gördüğü zaman neden öyle olduğuna kafa yoran? Ne dersin Nurcum?
Ya da yarın saat 8:30'a kadar tüm bildirimler yapılsın, ben hazırlayayım.
Ama bu mesajı bu saatten sonra kaç kişiye ulaştırabiliriz bilmiyorum...
Şeyda kilo bildirmedi olacak büyük ihtimal.
Geçenlerde Sinem'in paylaştığı tartı özelliği olan durağı hatırladınız mı? Bir de bu cinsi var
Eki Görüntüle 554330
ben ölçülmek istemiyorum yaa kıyafetlerimden farketmek istiyorumBu arada ne zaman ölçüleceğiz?
Cumartesi iyi midir sizin için?
sinem alacakaranlığı bende büyük bi heyecanla bekliyorumSon zamanlardaki haberlerden sonra ben damacanalardan da sogudumsimdi 5lık su alıyorum. Hamidiye yi hic duymadım ama kardeleni duydum. fakat hiç almadım daha da almam zaten sen soyledıkten sonra
-------
uçuktan bende yıllardır cekıyordum(( 2 senedir ''Asviral'' i kesfettim rahat ettim :) çıkmaya fırsat vermıyor cok sukur. cocuklugumdan berı uçuklu ben :) 2 senedır ufacık bıle cıkmadı
isim vermenın sakıncası yok Fundacım. burda ticari cıkar olmadıgından, o konularda gonlumuzce paylaşım yapabılıyoruz. :)
Ben ona gitmedim de 2 haftadır Alacakaranlıgı beklıyorum :)) yarın cıkıcak cumartesı bır aksılık olmazsa eşim izinli. muhakkak gıtmek ıstıyorum.
Benim de bu sabah aklıma geldi. Bugun mu yapsak o işi aradan çıksa ? Yarın tartı gunu cumartesıde belkı ben olmam
sinem okurken bende diycektim en olmadı yardıma gelelim yaa mahvoldun kaç gündürSana cevap yazıyordum, çıkmamıştım. :) Ama birazdan çıkacağım çünkü bisiklete bineceğim... :)
Sinemcim senin ev neden haftalardır temizle temizle bitmedi bir türlü? :)
fundaaa ben seni geçmişim tam 8 defa üstüste binmiştim ama sende aynı olmuşsundur indiğimde ayakta duramıyodum denge falan gitmiştiTamam canım, not aldım iznini...
Ölçüm zorunlu değil, korkmana gerek yok.
-----
Nestle ve Sırma'yı henüz denemedim, o 2 si var aklımda deneyeceklerim arasında...
Tatilya vardı yıllar önce İstanbul'da... Orda bir alabora vardı... :S Ben de ona binmiştim, 7 kere üst üste... 13-14 yaşında falandım herhalde... Binerken 3,5 3,5 oluyordum. Tabi inip de o adrenalinin yarattığı mutluluk hormonunu yiyince bir daha biniyordum. :) Sonra yine 3,5 3,5... Bugün olsa değil 7, 1 kere binmem.Ne gereği var yahu...
canım o geçen haftaya özel bi durumdu..demiştimya dozer çalışırken internet kablosunu koparmış 2 gün sıkıntı yaşadık..sorun yok yani artık yarın hazırlıycam inş listeyiNazcım, okulun interneti düzelmedi mi hala? Bir zaman veriyorlar mı ne zaman düzeleceğine dair? Yarın hazırlayabilecek misin listeyi?
ya ben çok seviyorum bunları en son 7 d ye gitmiştim..en son gittiğimde benim için çok romantik olmuştu..sadece bitanemle ben vardım onunla el ele izleyip çığlık atmak ayrı bi güzeldiDaha güzel heyecanlar var artık ya... Tepeüstü duruyoruz diye adı heyecan olumuyor. :)
Bu takımda bahsetmiştim ama siz daha yoktunuz, yine yazayım.
5 boyutlu sinema varsa civarınızda ve o sinemada jetpack varsa kesin gidin. Filmi anlatayım kısaca:
Kediyiz. (Bunu görmezden geliyoruz tabi) Okula geç kalmışız, acil yetişmemiz lazım. Takıyoruz sırtımıza jetimizi, dalıyoruz şehrin ortasına... Gökdelenlerin tepesinden aşağı mı uçmuyoruz; şehir trafiğinin içinde deli gibi hızla giderken arabalar bizi ezmesin diye sağa sola son anlık manevralar mı yapmıyoruz...
Şehrin içinde uçmak varken, ne yapayım kafa üstü durmayı. Evde amuda kalkarım olur biter.
Uyuzluk bir yana; hele ki aranızda benim gibi çocukluğundan beri uçuş hayalleri kurup rüyasını gören varsa kesin gitsin. :)
ben geldim :)
film gerçek hayattan esinlenilmiş. begendim :) fakat kıza sinir oldumbencil insanları hiç sevmem, bana cok bencil geldi kızın tepkileri..
(filmi izlerken 2 mandalina sizlere ömür oldu)
kıza bende sinir oldum ne var yani aşık oluver dimi illa makamı olan ilgisini çekiyonaz da gelmiş hosgeldinizzz gece kuşları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?