Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar...
Yarın liste hazırlayabilecek olan var mı? :26:
Sinemcim sen dışardasın galiba da... Tuni de girmedi bugün...

Var mı kendine güvenen?

evet Fundacım sabahtan cıkıcam. erken gelırsem bakarım elbette. ama söz vermek istemem.
yarın yoksan kim izinli kim değil gece bos liste yayınlarsan, buyuk yardımı olur.

evet Fundacım sabahtan cıkıcam. erken gelırsem bakarım elbette. ama söz vermek istemem.
yarın yoksan kim izinli kim değil gece bos liste yayınlarsan, buyuk yardımı olur.

evet izinler konusunda gece boş bir liste yayınlarsan üzerinde biz oynamalar yaparız, çünkü kim ne zaman izne çıktı, ne kadar çıktı, o durumda karışabiliriz..
o zaman herkes yarın erken bildirm yapsın, erken hesaplayalım ortalamaları, nur da yayınlasın eğer müsaitse, ben de erken kalkarım, öğleden sonra yokum çünkü..

bu arada unutmadan menümü paylaşayım;

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
biraz patates kavurması
2 fincan çay

öğle
yok

akşam
1 tabak mercimek çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

ara
orta türk kahvesi

Kızlar aklım dun nazın soylediği filmde kaldı :) ben ona bakıcam. burda olusanız yıne gelırım :)
şimdilik...

sinem filme gitmişken aklıma geldi..
fundacım bulut atlası diye bir film var demiştin ya, şimdi baktım tom hanks oynuyormuş ya o filmde :) bayılırım bayılırım film kategorisi bilim kurgu-gerilim-macera-aksiyon-gizem...tam benlik bir filmmiş..

Ortalamaları hesaplar kontrol ederim o sorun değil, izinli olan izinden dönenleri ve listeyi şimdiden belirleyelim hazır tutalım yarına sadece kilo bildirimi yapanların ortalamasını yazmak kalsın olur mu öyle?

En son paylaşım alanına koyacağız, sonra da sonuç listeleri kısmına mı?

13. takım kardeş takım, onlara listemizi kontrol edin diyeceğiz o da tamam. Onların yazdığını da kontrol ederim. Atladığım bir şey var mı

***5. TAKIM 283. ETAP ***

brave_ (72,6 / / /% )
Buffy26 (62 / / /% )
Funda08 (71,4 / / /% )
mucizem77 (79,8 / / /% )
PinkCherryBlossom (64,3 / / /% )
Raa (82,2) (İzinli.)
Sweetlyy (73,2 / / / /% )
tunituni (74,4 / / /% )

5. TAKIM ORTALAMASI:

yardım ederim tabiki nurcum, yaparız beraber..yarın herkes erken yaparsa bildirimleri çok iyi olur..bu arada bir tek raa izinliymiş, aslında karışık bir durum yokmuş ortada..

ben geldim :)
film gerçek hayattan esinlenilmiş. begendim :) fakat kıza sinir oldum bencil insanları hiç sevmem, bana cok bencil geldi kızın tepkileri..

(filmi izlerken 2 mandalina sizlere ömür oldu )

ben geldim..bu saate kadar giremedim dışardaydım gelip geçmişi okudum yarın ben burdayım listeyi hazırlarım fundacım kafana takma..bu saate kadar giremediğim içinde kusura bakma..canım o kadar sıkkınki bişeye anca toplayabildim kafamı
Bu arada ne zaman ölçüleceğiz?
Cumartesi iyi midir sizin için?
ben ölçülmek istemiyorum yaa kıyafetlerimden farketmek istiyorum
sinem alacakaranlığı bende büyük bi heyecanla bekliyorum
Sana cevap yazıyordum, çıkmamıştım. :) Ama birazdan çıkacağım çünkü bisiklete bineceğim... :)

Sinemcim senin ev neden haftalardır temizle temizle bitmedi bir türlü? :)
sinem okurken bende diycektim en olmadı yardıma gelelim yaa mahvoldun kaç gündür
fundaaa ben seni geçmişim tam 8 defa üstüste binmiştim ama sende aynı olmuşsundur indiğimde ayakta duramıyodum denge falan gitmişti
Nazcım, okulun interneti düzelmedi mi hala? Bir zaman veriyorlar mı ne zaman düzeleceğine dair? Yarın hazırlayabilecek misin listeyi?
canım o geçen haftaya özel bi durumdu..demiştimya dozer çalışırken internet kablosunu koparmış 2 gün sıkıntı yaşadık..sorun yok yani artık yarın hazırlıycam inş listeyi
ya ben çok seviyorum bunları en son 7 d ye gitmiştim..en son gittiğimde benim için çok romantik olmuştu..sadece bitanemle ben vardım onunla el ele izleyip çığlık atmak ayrı bi güzeldi

ben geldim :)
film gerçek hayattan esinlenilmiş. begendim :) fakat kıza sinir oldum bencil insanları hiç sevmem, bana cok bencil geldi kızın tepkileri..

(filmi izlerken 2 mandalina sizlere ömür oldu )

naz da gelmiş hosgeldinizzz gece kuşları :)
kıza bende sinir oldum ne var yani aşık oluver dimi illa makamı olan ilgisini çekiyo
hoşbulduk canım benim

menüm

sabah
1 dilim kepek ekmek üzerine labne

ara
1 form bisküvi

öğle
1 porsiyon ızgara köfte
yarım kase çorba

ara
1 muz

akşam
2 kaşık et
2 kaşık barbunya
salata

1 kupa yeşilçay 1 saat pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…