Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah çok güzel incelmişsin.tebrikler:46::46:
karın ve bel süperrrr

Teşekkürler Ayşegülcüm. :) Sıkıla sıkıla da yapsam, sporların boşa gitmediğini görmek güzel. :) İyi kötü hepimiz hareket etmeliyiz. Evde yapılabilecek cardio egzersizi yapmalıyız. Hem kilo vereceğiz, hem yağdan gidecek, hem de daha dayanıklı ve sağlıklı olacağız böylece... :34:

Ben zayıflamaya oynamıyorum, sağlıklı ve uzun yaşamaya oynuyorum.
Hepimiz böyle yapalım bence... :)

Teşekkürler Ayşegülcüm. :) Sıkıla sıkıla da yapsam, sporların boşa gitmediğini görmek güzel. :) İyi kötü hepimiz hareket etmeliyiz. Evde yapılabilecek cardio egzersizi yapmalıyız. Hem kilo vereceğiz, hem yağdan gidecek, hem de daha dayanıklı ve sağlıklı olacağız böylece... :34:

Haklısın Funda.zaten önemli olan sağlıklı yaşam.Aslında ihmal ettiğimiz de sağlıklı beslenme değil mi?Yeterice sağlıklı beslenseydik almazdık bu kiloları:1::20::20:

Kızlar... :53:
Bana çok garip bir şeyler oluyor... :53:
Ama anlayamıyorum.

Az önce aynaya bakınca fark ettim, yüzümün bir sürü yerinde kanama var. İnce ince çizikler var sanki... Alnımda 3 tane çizik, yanağımda 2 tane, burnumda çizik... Göz kapağımda bile var. :53:

Anlayamadım ne oluyor. Erkek olsam "traş olurken azıcık fazla kaçırmışım." diyeceğim. Hangi görünmez küçük cinler geldi de tırmaladı acaba beni? :1:

Ama anlayamıyorum.

Az önce aynaya bakınca fark ettim, yüzümün bir sürü yerinde kanama var. İnce ince çizikler var sanki... Alnımda 3 tane çizik, yanağımda 2 tane, burnumda çizik... Göz kapağımda bile var. :53:

Anlayamadım ne oluyor. Erkek olsam "traş olurken azıcık fazla kaçırmışım." diyeceğim. Hangi görünmez küçük cinler geldi de tırmaladı acaba beni? :1:

aaa..gerçekten mi? kız nasıl olur, bişey mi dokundu dicem ama çizik diyorsun, nasıl olur?
üzüldüm ya, ne olduğunu çözersen bize de haber ver, merak ttim şimdi neden olabilir ki?

menümü paylaşıp kaçıcam yine;

kahvaltı
2 dilim çavdar
1 kk peynir
2 domatesten menemen

ara
1 madalina

ara
yarım muz
2 tane burçak

akşam
1 tabak sulu köfte yemeği
salata
ayran

ara
sütlü nescafe içebilirim

Ama anlayamıyorum.

geçmiş olsun canım.çok merak ettim gerçekten acaba neden oldu?

Funda bir kaç benim menüm akşiam ve sonrasından ibaret olacak.bir kaç gün oruç tutmaya çalışacağım da:1:

akşam: biraz peynir ve 5-6 tane zeytin(saat 4 gibi)
4-5 kaşık taze fasulye,1 tabak domates çorbası ve 1 mandalina

şimdilik bu kadar.daha bir şey yersem yazarım.

Akşam gelirim diyorudum ama ben diziyi unutmusum bugun :52: özette suan bırazdan baslar.
gec geldım saat 7 falandı bır hısım yemek yedım. gecmıse bakıyım tekrar gelıyım. dızı baslayana kadar burdayım :9:

Umarım kastır. :) Sanırım tartı beklediğim kadar doğru analiz etmiyor, ona göre 78'den bu yana 400 gram kas kaybettim...

Benim çevremde hapla, bitkisel denen başka yiyecek/ içeceklerle kilo veren iki akrabam var. İkisi de fazlasıyla geri aldı. Biri en son bıraktığımda dukan yapıyordu; diğeri de "kendimi kasmayayım, şişman kalayım" dedi ve şu an 150 kilo...

Yani o ürünler çok zararlı, çok...

Bir ara baktım ki takımda bir olumlama yapan ben varım, benden başka yazan yok, ben de bırakmıştım faydalı olmuyor takıma diye... :) Madem öyle diyorsunuz, başlayalım o zaman...

Çooook güzelim, beni görünce milletin dibi düşüyor. :37:

Hahahaha, olumlamaya bak. :60:

Sinemcim seni meydanlara salsak bütün dünyadaki şişmanları gaza getirirsin. :) Bu takımda senin kadar motivasyon kaynağı olan başka kimse yok. :)

Geldim... :) Spor yapıyorum ki karnım daha da incelsin. :32:

Bu arada Tunicim, Sinem'e katılıyorum. Ben de senin yanaklarını ekrandan sıktırıvermek istiyorum. :)

Fundacım ayagında çorapla çıkmıyorsun dimi tartıya ???

Kesinlikle o diyetlerin sonu aynı 5 ver 15 al :19: ayrıca o haplar cok ama cok tehlıkelı nasıl cesaret edıyorlar bılmıyorum :50:
------------
aaa olurmu bende yapıyordum hala olumlama :) ve de burda bıraktıktan sonradan bu zamana kadar için için devam ediyordum hala :1:
(ayrıca olumlamana dibim dustu :1::1::1:)

------------

:)))))) ayyy cok guldummmm yaaaa meydanlara salsakk :)))) canım benımmm :54:
--------------
ohhh göbüşten bıraz daha gitmiştir :8::32:

ayy bende cesaretimi toplayıp koyarım belkii:)))

ya bizi facede nasıl bulabıldın soyısım bılmeden :44:

tabi biz adını bıle bılmedıgımızden nasıl bulalım senı face den :19:

:129: :129:

Ama anlayamıyorum.

:53::50::53::50:

Fundacım en son dus almıstın. yuzunu nasıl yada neyle yıkadın ?? ve yuzunu neyle kuruladın ?? kabarcık desen akla cok sey gelır ama çizik nedir yaaa korkutma beni :(((

acil cevap yaz canım!!!!

:56:MenuM:56:

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 zeytın
1kk peynır
1 çay kaşığı bal

ara
4-5 fındık

ogle
:17: yok. dısarı cıkınca gıttı ogle zaten gec yapmıstım ama kahvaltıyı :17:

ara
1 mandalına
1 kucuk muz

aksam
2 kofte
3-4 elma patates
1 bardak ayran

yaaa Sinem valla benim ki canavar gibi 12 den önce yatmıyor:27:
çocuk istemiyorsun diye hatırlıyorum yanlış değilse.ama Allah nasip ederse görürsün. şlimdilik keyfine bak.

tam canavar ayrıcada kucuk tatlı cadııııı :)))
evet canım dogru hatırlıyorsun :9: istemiyorum :))) allah sizinkileri size bagıslasın :16:

ayşegülcüm raacım hoşgeldiniz tekrarr
sizi görmek güzel
izin dönüşü istenmeyen sonuçlar olabilsede hiç kafaya takmayıp devam etmek lazım haydii bakalımmmmm:)))

hoşbuldum tuniciğim,takmamaya çalışıyorum cnm ,allahtan sizinleyım toparlanmak çok daha kolay boluyor bu tip durumlarda..

Yaa kızlar Tv de yada Internette D-Smart kullanan var mı ????????

Varsa memnunmusunuz????

Guzel kampanyaları varmıs gecsem mi dıye dusunuyorum :44:

Şu an net+tel 90 lıra oduyorum :50: zamladıkca zamladılar. hem telefonuda kullanmıyoruz :19: dsmart hem tv hem net kampanyası yapmıs.

ama ınternetı nasıl o cok onemlı. kullanan varsa hayrına yazsın lüüüüüüütttfeeeeennnnnn :44:

Yaa kızlar Tv de yada Internette D-Smart kullanan var mı ????????

Varsa memnunmusunuz????

Guzel kampanyaları varmıs gecsem mi dıye dusunuyorum :44:

Şu an net+tel 90 lıra oduyorum :50: zamladıkca zamladılar. hem telefonuda kullanmıyoruz :19: dsmart hem tv hem net kampanyası yapmıs.

ama ınternetı nasıl o cok onemlı. kullanan varsa hayrına yazsın lüüüüüüütttfeeeeennnnnn :44:

biz telefonu kapattık diye vınn kullanıyoruz.ama bana yavaş gibi geliyor. D smart hakkında bir bilgim yok.

Back
X