Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

...................................................
$12.webp

$522615_345516928880056_1817500411_n.webp

Bunu hayatımızın her yonuyle dusunmemız gerekır sanırım..
$111.webp

Menüümm

Sabah
beyaz peynirle kepekli tost

Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık tavuk sote

Ara
1 mandalina

Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 kırmızı biber dolması

beyaz peynırle....... :9::9::9: ikiletme bana baştan yazarım diyor---sunnnnn :D :D

afıyet olsun canım hem guzel hem lezız menu nam nam :D kırmızı bıber dolması cektı kız canım :9::9::9::9:

Hepimiz aynı düşünce ile geldik galiba :D bende kimse yoktu bagıra bagıra sarkı soyluyordum :24::24::24: :9:

-----
Hoşgeldin Nurcum nasılsın neler yaptın bugun :)

Kursa gittim, geldim, babaannem geldi, onunla oturuyordum işte sonra dedim çok geç olmadan gireyim diye. Çok uykusuzum bugün, bir de boynum feci ağrıyor tutuldu mu noldu, aslında bir uyusam süper olacak da biraz daha saat ilerlesin diye bekliyorum, yarın yine sabahın köründe kurs yanii, inş sonucunda bir şeylere değer bu kadar uykumdan feragat ediyorum

Kursa gittim, geldim, babaannem geldi, onunla oturuyordum işte sonra dedim çok geç olmadan gireyim diye. Çok uykusuzum bugün, bir de boynum feci ağrıyor tutuldu mu noldu, aslında bir uyusam süper olacak da biraz daha saat ilerlesin diye bekliyorum, yarın yine sabahın köründe kurs yanii, inş sonucunda bir şeylere değer bu kadar uykumdan feragat ediyorum

ohhh allah muhabbetinizi artırsın :) babaanneler ne şekerdir yaaa :)

iyi yapıyorsun canım cok erken daha az daha oyalan oyle yat bu arada belkı yesıl cay ıcersın :34:

Nurum :( ben senın kursu kacırdım galıba aklımda bır dil (ing.) kursu kalmıs ama dogrumu bılemıyorum :(

öhömmm ayıptır söylemesi çok da güzeldi :1: Menüm güzel de ben şuan hafiften bir açlık hissetmiyor değilim hani :1: Sen neler yaptın Sineemm

Afiyet şeker olsun canım benimmmm :) :16:
aaaa ya oglen bulgur tavukta vardı oglende saglam ne aclıgı detttt sus bakıyım yok açlık dıye bırsey :20: zaten erken yatıcan.

Ben evdeydım esim dun full+full yapınca bugun 4 gıbı gıttı işe. biraz didişme biraz tatlı sohpet :D ööööyyle geçti vakit o saate :)

o gidince Fringe i actım ona baktım :) kopuslerle takıldım. gecen haftanın O SES bolumunu ızledım. Yani evde yatıp yuvarlanma keyıf gunu oldu :9:

ohhh allah muhabbetinizi artırsın :) babaanneler ne şekerdir yaaa :)

iyi yapıyorsun canım cok erken daha az daha oyalan oyle yat bu arada belkı yesıl cay ıcersın :34:

Nurum :( ben senın kursu kacırdım galıba aklımda bır dil (ing.) kursu kalmıs ama dogrumu bılemıyorum :(

Doğru bebeğimmm İng.ce, ay Sineemm 3 kur'a kayıt oldum, 1. kur Ocak sonu Şubat gibi bitecek işte; inş 3ü de bitince şakır şakır konuşacak mıyım acaba hiç kestiremiyorum hayal gibi geliyor yav :1:

Afiyet şeker olsun canım benimmmm :) :16:
aaaa ya oglen bulgur tavukta vardı oglende saglam ne aclıgı detttt sus bakıyım yok açlık dıye bırsey :20: zaten erken yatıcan.

Ben evdeydım esim dun full+full yapınca bugun 4 gıbı gıttı işe. biraz didişme biraz tatlı sohpet :D ööööyyle geçti vakit o saate :)

o gidince Fringe i actım ona baktım :) kopuslerle takıldım. gecen haftanın O SES bolumunu ızledım. Yani evde yatıp yuvarlanma keyıf gunu oldu :9:

Ohh güzel bir gün olmuş desene, tuzu biberi de tamam :1: Vampir Günlüklerini izle boşver sen diğerleriniiiii :47: :1:

Doğru bebeğimmm İng.ce, ay Sineemm 3 kur'a kayıt oldum, 1. kur Ocak sonu Şubat gibi bitecek işte; inş 3ü de bitince şakır şakır konuşacak mıyım acaba hiç kestiremiyorum hayal gibi geliyor yav :1:

Fıstığım bilmediğimiz herşey hep hayal gelir once :) ama dil oyle birşeyki şuan nerde oldugunu bilmen gerekir yanlıyormuyum.

şimdi 1. kurdasın 3e mı gıdeceksın dırekt? onu anlamadım?

5. takıma kocaman bir "YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH" çekiyorum.

İsteyen üstüne alınsın, isteyen alınmasın, isteyen istediğini desin...
Saat 20:00'ye kadar 1 kişicik bile mi gelip mesaj atmaz diyorum...

Fıstığım bilmediğimiz herşey hep hayal gelir once :) ama dil oyle birşeyki şuan nerde oldugunu bilmen gerekir yanlıyormuyum.

şimdi 1. kurdasın 3e mı gıdeceksın dırekt? onu anlamadım?

şöyle şimdi, 5 kur var toplamda, ben 2den başladım. 2-3-4'e kayıt oldum toplam 3 kur'a kayıt oldum yani. bu 3 kur da bitince değdi diyebilecek miyim düşündüğüm seviyede olacak mıyım diye merak ediyorum işte :)) dediğin doğru, şuan nerede olduğumu bilmem gerekir ki ileride de nereden nereye gelmişim görebileyim :))

Ohh güzel bir gün olmuş desene, tuzu biberi de tamam :1: Vampir Günlüklerini izle boşver sen diğerleriniiiii :47: :1:

gerçekten oyle oldu zihnimi rahatlattım resmen :) artıı acık popo buyuttum :9:

heheheh aynen tuzu bıberı olmadan olmaz :9:

aaa vampir gunluklerını affetmıyorum zaten :D
ama baska dizilerimde var :D
how i meet your mother
fringe
ringer (ama baslayacakmı bu sene mechul :47:) buffy min dizisi :1:

5. takıma kocaman bir "YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH" çekiyorum.

İsteyen üstüne alınsın, isteyen alınmasın, isteyen istediğini desin...
Saat 20:00'ye kadar 1 kişicik bile mi gelip mesaj atmaz diyorum...

Selamm Fundaam. Ben de önce bir afalladım yanlışlık var sandım bugünün ilk mesaj saatini 20.00 diye görünce, izinde miydi herkes diye düşündüm :D hala daha neredeyiizzz niye gelmiyoruzz saat 10 oldu, anlamadım ben :D

Back
X