- Konu Sahibi Cherry Mom
- #74.061
Selaaaaaaaaam
ahan da geldim valla hem de öyle bir geldim ki nur topu gibi kilocuklarımla geldim kızlar.
Kimseler yok,yeni arkadaşlar katılmış,kurallar ne alemde değişiklik var mı bilmiyorum ama aldığım 3 kilo sanırım takımdan şutlanmama sebep olacak.aman be yaaaaa ne yapayım 9 yıllık evliliğimde ilk defa bu kadar uzun tatil yaptım,sevdiklerimi gördüm,yedim içtim eğlendim,dans ettim,şarkı söyledim herşey çok güzeldi o yüzden kiloma üzülmüyorum
hala on mesaj yazma zorunluluğu var mı,kimler gitti ki fundacım yerine yeni arkadaşlar gelmiş,sinem,raa,berivan burdalar mı,tuniyi gördüm bişeyler yazmış.
Funda nasılsın şekerim,gitti mi kilocuklar bakalım.ne olacak şimdi benim durumum,aslını istersen ben de ayrılmak istiyorum,hergün menü yazma ve 5mesaj zorunluluğu beni kasıyordu,bir de haftalık yazı paylaşma ödevi gelmişti sonra,çocuğ*m küçük olduğu için zorlanıyorum.kabul ederseniz hergün gelir sizi okurum,yazarım da,misafir sanatçı olarak şekerim,sıkıntıya gelemiyorum bilirsin:)
kestane kebap acele cevap fundacım yarın gece gelir okurum hadi öptüm canlarım,hoşçakalın
Peliiinnnnn, öncelikle hoşgeldiinnn :)) uzun bir tatil dönemin olmuş sanırım 3kilo gayet makul bence, çok fazla almamışsın ki şöyle 5 ve üstü olsa anlarım da yok yani verilir hemencecikk :))
Bu arada Nur ben, hatırlamıyorum senle karşılaşabilmiş miydik ama hiç tanışma fırsatı bulamadık sanırım.
Ayrıllmaaaa bakk sakınnn, 10 mesaj göz açıp kapayıncaya kadar yazılır yav

sebep, eşim terfi aldı :) :124:
emravakisi, tatlı almıs eşim kutlarız evde kahve+tatlı dıye. bende o anda dıyetımız demedım artık cok mutluyduk :)
ben bilmem bize olcucem demiştinne olucak sımdı
gecen ayla bu ay'ı kıyaslayamayacaksın
bu ay unutmak yokkk. tamam ben bu ay yaz demıyorum zaten. ama yaz bır kenara kendın gorebıl olcu değişimini.
ama Fundanında dediği gibi saklayacakta bısey yok :) ayol zayıflama sayfasındayızneyımızı saklıcaz
![]()
mis gibi kilo verirken niye kendini baltalar ki insan
(((
Eki Görüntüle 574156
Her şeyden öncee çok kutlarııımmmm

ben niye kendimi baltaladım bilmiyorum, dün çok moralim bozuldu tabii 59 için umutluyum diyemiyorum açıkcası ama imkansız da değil ki, ama bugün iyiyimmm ya, zayıflamışsın tepkileri aldım okulda fln keyfim yerine geldi hani