- Konu Sahibi Cherry Mom
- #74.501
hoşgeldin ayşegül..kızın nasıl oldu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydııııınnn..
Pazartesi yeni başlangıçların günü, hepimiz adına yeni bir başlangıç olur umarım..
Bugün 7de kalktım, haberleri izliyorum, birazdan kahvaltımı yapıcam, bugün -yapabilirsem- 2 saat sporla kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü dün cozuttum resmen
Haydi kızlar spora![]()
günaydın sevgili grubummm..
her şerde bir hayır bulmaya çalışan ben ,güzel bri hafda başı ile ,harika motivemizle kendini salanlar ,aksatanlar ,yada başarıyla yapanlar ,herkez dahada sarılarak bu gün diyet moduna girecek..
ben böyle yenilenme günlerimde hep yazardın sinemciğim bozduğumu görünce çok üzülürdü burdan onada söz vermek istiyorum inş bu sefer son ..
gelelim yeni proramımıza evettt bugünün konusu SUUU DİYETTE BİRKAÇ ANA TEMEL MADDE VAR BUNLARIN BAŞINDA SU GELIYOR (kendi adıma ,ben hiç oturtamadım) bu gün sürekli su içicem ve sizede hatırlatacağım eminim benim gibi unutanlar hemen burda okuyunca suyunu içecek..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak oda sıcaklığında suyumu içtim içmeyen varsa ,suyun bizi zayıflatacağını ,kilo verirken cildimizinde sağlıklı kalacagını düşünsün ve suyunu içsinnn..
kızlar cuma günü sorun olmaması için kilo bildirimimizi perşembe günleri yapsak ne dersiniz?böylelikle gün boyu işim olsa bile perşembe gece hazırlayablrm listeyi..cumaları okulda oluyorum internet var okulda ama bütün binanın interneti bi anda kesilebiliyo bu cuma olduğu gibi..o yüzden perşembe bildirim yapmamız daha iyi olur bizim için ne dersiniz?
kızlar cuma günü sorun olmaması için kilo bildirimimizi perşembe günleri yapsak ne dersiniz?böylelikle gün boyu işim olsa bile perşembe gece hazırlayablrm listeyi..cumaları okulda oluyorum internet var okulda ama bütün binanın interneti bi anda kesilebiliyo bu cuma olduğu gibi..o yüzden perşembe bildirim yapmamız daha iyi olur bizim için ne dersiniz?
bence gayet mantıklı,ama cumaya bırakanda olabılır ozaman sana ıkı ıkı iş olmazmı hem gece hazırla sonra sabahkileri ekle genede bana uyar cnm..kızlar cuma günü sorun olmaması için kilo bildirimimizi perşembe günleri yapsak ne dersiniz?böylelikle gün boyu işim olsa bile perşembe gece hazırlayablrm listeyi..cumaları okulda oluyorum internet var okulda ama bütün binanın interneti bi anda kesilebiliyo bu cuma olduğu gibi..o yüzden perşembe bildirim yapmamız daha iyi olur bizim için ne dersiniz?
cnm akşam görüşürüz ozaman.kızlar 2 saattir burdayım ama kimseyle karşılaşamadım ben şimdi çıkıyorum spora gidiyorum sonrasındada bi işim var saat 10 dan sonra gelebilirim ancak..öpüyorum hepinizi![]()
vay vay vay ne güzel başlanmış burada güneee
RaaaTabii ben sabahtan burada olamadığım için bu mesajları hep akşam göreceğim ama geç değil yine de birazdan kalkıp büyük bir bardak suyla devam edeceğim güne, yatana kadar ohooo içerim hepsini ben
Nazz, başka takımlarda da görmüştüm ben perşembeden bildirim yapıp hazırlıyorlardı. Olabilir benim için sakıncası yokk. Tabii perşembe günü patlayacağımı düşünüyorum, regl öncesiyim ben de Raa gibi ve bir de gerçekten yiyorummipin ucu koptu h.snu hep, toparlayacağım inş
![]()
ÇOK ŞÜKÜR daha iyi canım sağol.hoşgeldin ayşegül..kızın nasıl oldu cnm
ilk menü benden olsun.
sabah:domates,salatalık ve peynirle sandiviç
ara:kahve ve 5-6 ceviz
öğle:yarım yufkadan gözleme,4-5 zeytin
ara:muz
akşam:5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1tabak tavuksuyu çorba ve salata
bugün 5-6 tane bisküviyedim.içimdeki canavarın tatlı isteği çıldırdı.eğer kilo bildirimi perşembe olursa kesin patlarım.hoş cumada olsa nasıl toparlanrım bilmem ama neyse.
bencede ceza zor oluyor ama ortak karar neyse uygularız tabii.inş. tartıda aynı çıkarımda bu hafta böyle geçer.ayşegülcüğüm aslında menün genel hatları ile fena deyil,ama o gözleme yağlımıydı o bisküviler nasıllldııı (petübör,altın başak,benimo....)gerçi hepside bana göre gereksiz ama malesef regli dönem öncesi engel olunamıyor zaman zaman...
ben hiç cezadan yana deyilimdir ,benim cezam istenilen şeyden mahrum etmedir,yani şidurumda sen zaten kendi kendini yarın tartıda güzelbir rakam görmeden mahrum etmiş durmdasın..
ama genede naz nassıl yol çizer onun insafına kalmışş![]()
aslında bende yeşil çay içiyorum hep ama yazmayı unutuyorum.burası çok soğuk hiç yürüyüş yapacak gibi değil.gündüzlr bile en az -10 derecekalkarkalkmaz 1 bardak su 1 mandalına 1 kızarmış ekmak
ara 2 küçük havuç
öğleyemeği ve kahvaltı 2 kk peynir 5 ceri domates 2 dilim ekmek yeşil çay
ara 1 avuç sarı leblebi 1dilim meyve kurulu yumurta ,sut(hiç yağı olmayan ),diyetşeker ve diyet undan ev yapımı kek.
akşam 150 gr civarı kırmızı et 1 dilim ekmek 5 dilim turp 3 acı biber turşusu..
malesef arkadaşım geldi yürüyüşe çıkamadım ,şu anda okadar kendimi kırgın hissediyorumki yürüyemem sanırm ama suyum 2 litre oldu .yeşil çayım içildi...
göççe cnm meraba ,bu gun harika geçtımı...
ilk menü benden olsun.
sabah:domates,salatalık ve peynirle sandiviç
ara:kahve ve 5-6 ceviz
öğle:yarım yufkadan gözleme,4-5 zeytin
ara:muz
akşam:5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1tabak tavuksuyu çorba ve salata
bugün 5-6 tane bisküviyedim.içimdeki canavarın tatlı isteği çıldırdı.eğer kilo bildirimi perşembe olursa kesin patlarım.hoş cumada olsa nasıl toparlanrım bilmem ama neyse.
Güzeldi canım, spor yaptım, kıyı köşe ev temizliği yaptım, yemek yaprım..
Ne harika bir gün değil mi?![]()
çok harka kesinlikleGüzeldi canım, spor yaptım, kıyı köşe ev temizliği yaptım, yemek yaprım..
Ne harika bir gün değil mi?![]()
çok ve de güzel bir menü:)tebriklerm6 mı yapsam, ----- mı yapsam düşündüm ama:44:
Nazcım hepimizin fikrini aldın, hemfikiriz, ama mesaj sayıları hakkında hala bir açıklama yapmadın,ne oldu şimdi 5 mesajmı yoksa 10a devam mı?
Menüm;
Kahvaltı
1,5 dilim çavdar
Yarım kk beyaz peynir
Yarım kk kaşar
3 zeytin
Ara
1 mandalina
Öğle
1 tabak haşlanmış makarna
1 kase sarımsaklı yoğurt
Akşam
1 tabak nohut yemeği
1 bardak ayran
Ara
2 mandalina
Spor: 1 saat yürüyüş
Ah o bisküvilerdiyorum, ve gözleme nasıldı, lezzetli miydi, afiyet olsun diyorum :)
m6 mı yapsam, ----- mı yapsam düşündüm ama:44:
Nazcım hepimizin fikrini aldın, hemfikiriz, ama mesaj sayıları hakkında hala bir açıklama yapmadın,ne oldu şimdi 5 mesajmı yoksa 10a devam mı?
Menüm;
Kahvaltı
1,5 dilim çavdar
Yarım kk beyaz peynir
Yarım kk kaşar
3 zeytin
Ara
1 mandalina
Öğle
1 tabak haşlanmış makarna
1 kase sarımsaklı yoğurt
Akşam