Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnnnn güzellerimm.
canim kallisim kizim döndü kar tatilinden yani kayaktan canim benim unutmamissin. ama ben söylemeyi unuttum.. birde gülüm benim ben sütü süt mamullerini cok severim. demek son iki gün denk gelmemis.. sabahlari peynir arada yogurt durmadan yerim . birde meyvayi cok severim . ve onu abartiyorum kesin.
cuma günü yine evdeyiz kismetse. borcum 57 saat olacak. 150 olmadan kisa calismaya girmiyecegiz diyorlar. offfff offf. baharda havalar güzelken evde kalmak güzelde bu borcu ne zaman ödiyecegim ben üstelik istemeden borca sokuyorlar:mymeka:

kizlar sabahlari vakit cok cabuk geciyor. benim yürümeye gitmem lazim . oyalanmiyayim.
kallisim valla düzenimi oturttum.hic zorlanmadim dün 10bini yapmaya.. hadin ben kactim.
ha önce dedigin gibi agzima birsey atayim sonra yürürüm

kizlar sabahlari vakit cok cabuk geciyor. benim yürümeye gitmem lazim . oyalanmiyayim.
kallisim valla düzenimi oturttum.hic zorlanmadim dün 10bini yapmaya.. hadin ben kactim.
ha önce dedigin gibi agzima birsey atayim sonra yürürüm

Kızını elbet unutmadım sengözlerimebaksanab bir şey unutmuyoruz ama kalabalık olduğumuz için sonraya bıraktığımız zaman kalabiliyora.s.

Evet ablam yürüyüşü oturttun oturttun:dance: aynen yeni geldiğin zaman gibi olacaksın ben sana özeneceğim:teytey:

Borçlanma işin çok kötü:delphin: sürekli yenileniyor, hep söylüyorsun.. Zor, zor allah kolaylık versinŞeniz

:roflol:madem hep söylemek isterdin arada banada söylede rahatlakaydirigubbakcemile3 benim saçlarım uzun azcıksengözlerimebaksanab
he hee hee kallisim soylerim aklima gelirse
canim taze balik konusunda bizde ayni durumdayiz zor bulunuyo buralarda taze balik keske denize yakin biryerde otursak demii ne guzel olurdu be
ablaninn dogum gunu kutlu olsun allah uzun saglikli bir omur nasiip etsin insallah
simdi sut konusu bizde cok tuketiyoruz allaha sukur taze sutumuz oluyo bu yonden sansliyiz herkeze tavsiye ederim tesekkur ederim kallisim

zenancım dünün raporu

sabah (10 gibi)
2 poça
öğlen (2 gibi)
1 kabak dolması,1 dilim ekmek
akşam (6 gibi)
1 tabak taze fasulye,1 dilim ekmek

2 litre su, elma sirkeli suyumu dün içemedim :çok üzgünüm:, yeşil çay, maden suyu vsvs.

ama benim kilolar durduuuuu. bugün şok diyetlerden birine başladım bakalım ne olacak :icecream:
canim arada sut falan ic yada yogurd falan ye kallisimde hatirlatmis ama keseke bu cumadan sonra baslasaydin sok diyeti canim dun yediklerin iyi guzelde az geldi bana canim bide dun cok ayaktaydim diyosun vucudun iyice gucsuz kalmasin sagligin icin kotu canim tamam aksamlari yeme ama gunduzleride ara yap sen mehalimin okudugu bir kitab vardi onu ozetledigi bir topik vardi orayi okumusmuydun canim okumadiysan tavsiye ederim orda bazi seylerin guzel aciklamasi var vucudumuz hakkinda bir bak istersen siz diyettesiniz diye bir sayfaydi

üst üste yapılan şok diyetler bu sonucu doğuruyor.. sebze ağırlıklı bol yoğurt ve mutlaka protein içeren bir düzenleme yapmalısın bence..şutarafagitti

Ohhh -tatlicadiarzu- ne kokoş bir takımımız var sositososito herkesçikler kuaförlerden süslenip püslenip dönüyormirmirmirmir moral oluyor valla iyi yapıyorsunuz, birde karnabahar saçlı zenanım gidebilse:1hug:
heee ya bir ben gidemedim su kuafore yahu herkez gitti ben kaldim sen gitmismiydin kallisim

kallisim uyarın için çok teşekkür ederim ve haklısın ama biliyosun genelde yumurtamı, sebzemi,yoğurdumu yiyorum ben. hatta hergün 1 bardak süt içerim ama özel nedenlerden sökülmüyo benim kilom :çok üzgünüm: şok diyet 1 haftalık. ondan sonra yine dönücem caanım proteinlerime delikafadulden
tamam canim biliyorum ben yogurt yiyosun sebzede yiyosun dun sanki az olmus ondan uyardik yoksa sen guzel ogunler yapiyosun gozunu svem cok ac kalma

günaydın millet, dün hem işte hem evde çok yoğun bir gündü. hemencecik dünki yediklerimi yazayım, bu arada şunu belirtim ne bulduysam onu yedim, kendime yemek hazırlayamadım, ara öğünlerde bişey yemeye hiç vakit bulamadım.. :1no2:

sabah: bir kase k flakes
öğle: makarna salatası (yanlız mayonezli falandı ve iki tabak yedim)
akşam: bulgur pilavı, taze fasulye ve cacık, üç dilim de ekmek

işte bomba geliyor: akşam yemeğinden bi saat sonra mevsimin son kabak tatlısını götürüverdik. bu sene başka kabak tatlısının tadına bile bakamayacağım için bundan pişmanlık duymadım..

gece 4 te efeye süt vermeye kalktığımda da bir elma yedim. salata ve meyve çok az tüketiyorum, özellikle salata hazırlamak zaman alan bişey olduğu için ve zaman benim için kıt kaynak olduğundan salata için ayıramıyorum maalesef..

benim biraz özel bi durumum var ne yazık ki.. çoğu anne bebeğini emzirir ama ben emziremiyorum onun yerine pompayla sağarak süt veriyorum ve günde en az 6 saatim süt sağmakla geçiyor. 5 saat de okulda geçiyor, geriye kalan zaman diliminde posam çıkmış oluyor zati, yemeği zor yapıyorum ve hatta bazen yapamıyorum.. :1no2:

hemen kendimi eleştireyim: öğün sayım az ama öğünlerde yediğim miktar fazla olduğundan kilo vermek zorlaşacak gibi görünüyor..

kallisim mehalimin o kitap ozeti nerdeydi canim bu bijo bazen cok ac birakiyo kendini biraz okumasini tavsiye ettim sorsa nerde diye unuttum yerini yaff

sevgili elifcino'cum,

yiyeceklerini , sebze, meyve ve protein ağırlıklı yapabilirsen iyi olur.
Bu yediklerin yaklaşık olarak 2000 kaloriyi bulmuş yani

arkadaşlar,

fotoğraf albümü olan varmı, birde nerden giriliyordu oraya, ben nasıl girdiysem chocolate ın albümüne bakmıştım
sizlerin de varsa bakıyım istiyorum

Bir hedefime ulaşıyım bende paylaşıcam sizlerle fotoğraflarımı

arkadaşlar,

fotoğraf albümü olan varmı, birde nerden giriliyordu oraya, ben nasıl girdiysem chocolate ın albümüne bakmıştım
sizlerin de varsa bakıyım istiyorum

Bir hedefime ulaşıyım bende paylaşıcam sizlerle fotoğraflarımı

Canım istediğin kişinin profiline tıklayıp gir albümü olanlar zaten sağda görünüyor, bende yok:1closedeyes:

Zenanım dalmışım ben başka konulara getirdim canım isteyen bakabilir..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/255526-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html

Birde kuaförü sormuşsun, ben ekimden beri şekil değiştirmedim benim saçlarım böyle dümdüz hep fönlü gibi, ekimde röfle yaptırıp katlı kestirmiştim ama katlı olmadı bende yapamadım sevmedim şimdi uzatıyorum yine bu yüzden şekil değiştirmiyorum..ilk fırsatta boyam var benimde mirmirmirmir

Şekerciğim evet anladım ben sorununu sadece ileriki günler için dikkat etmen için yazdım hani yeni bir şok diyete başladım dedin ya uzun sürerse iyice bozarsın üzülürüz..
tamam kallistecim söz bir hafta, bir daha yapmicam a.s. çok teşekkür ederim arkamı topladığın için :1hug:

canim arada sut falan ic yada yogurd falan ye kallisimde hatirlatmis ama keseke bu cumadan sonra baslasaydin sok diyeti canim dun yediklerin iyi guzelde az geldi bana canim bide dun cok ayaktaydim diyosun vucudun iyice gucsuz kalmasin sagligin icin kotu canim tamam aksamlari yeme ama gunduzleride ara yap sen mehalimin okudugu bir kitab vardi onu ozetledigi bir topik vardi orayi okumusmuydun canim okumadiysan tavsiye ederim orda bazi seylerin guzel aciklamasi var vucudumuz hakkinda bir bak istersen siz diyettesiniz diye bir sayfaydi

heee ya bir ben gidemedim su kuafore yahu herkez gitti ben kaldim sen gitmismiydin kallisim

tamam canim biliyorum ben yogurt yiyosun sebzede yiyosun dun sanki az olmus ondan uyardik yoksa sen guzel ogunler yapiyosun gozunu svem cok ac kalma

tamam süt, peynir, yoğurt yicem, yiyorum zati yazmayı unutmuşum delikafadulden ben yoğurdumu kendim yapıyorum, hem çok güzel oluyor hem de doğal oluyor sizi bilmiyorum ama tavsiye ederim... dün de az yedim çünkü sabah poça yedim :bbo:

beni bi görseniz saçım baya uzun ve dipleri 3-4 parmak uzadı. ama pes etmek yoook doğal regime dönene kadar boyatmicam :1closedeyes:

kızlar benim saçım kısacık, bir tarafı daha bi kısa diğer tarafı biraz daha uzun, rengi de platin

biraz çılgın renk ve model:sm_cool:

hemen kendimi eleştireyim: öğün sayım az ama öğünlerde yediğim miktar fazla olduğundan kilo vermek zorlaşacak gibi görünüyor..

Kilo vermek zorlaşacakmı:1shok: kabak tatlısı, 3 dilim ekmek, buldur pilavı,2 tabak mayonezli makarna vs.vs böyle kilo verebileceğini sanıyormusun? kafamçokkarıştı

Canım istediğin kişinin profiline tıklayıp gir albümü olanlar zaten sağda görünüyor, bende yok:1closedeyes:

Zenanım dalmışım ben başka konulara getirdim canım isteyen bakabilir..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/255526-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html

Birde kuaförü sormuşsun, ben ekimden beri şekil değiştirmedim benim saçlarım böyle dümdüz hep fönlü gibi, ekimde röfle yaptırıp katlı kestirmiştim ama katlı olmadı bende yapamadım sevmedim şimdi uzatıyorum yine bu yüzden şekil değiştirmiyorum..ilk fırsatta boyam var benimde mirmirmirmir
sagol kallisim tesekurler
uzun saci bende cok severim bakimi zor olsada ben zaten hic boyamiyorum sacimi
1__gelin olurken kina yakmislardi adettendir bizde her gelinin saci kina yakilir ama ben istememistim olmaz gelin saci kinasiz olmaz falan dediler zorla ikna ettiler saclarim acik renk oldugu icin kirmizi -tatlicadiarzu-olmustu saclarim dedim ben gelin melin olmiycam dedim dugunden 3 gun onceydi herkeze herseye kizdim bagirdim cagirdim:kızgın: hemen oglan tarafi kuafore goturduler beni siyaha boyattilar ama hic girmedi boya kinali oldugu icin cok az girdi biraz kestane oldu da idare ettik
2__ kaynimin dugununde golge yaptirmistim
3__ gorumcem kestane yapalim goz rengin ortaya ciksin dedi birkerede onu denedim simdi kestane
daha boyamam sacimi kendi rengimi cok severim ben belki ilerde sacima karlar yagarsa boyarim o zaman

z.yağlı dolma da yağlı ve pirinçli diğeri de köfte salçalı yağlı

offyaa

daha diyet bişey olsaydı iyi olurdu yani

z.yağlı dolma yiyim yanında yoğurtla
tamamdır değilmi

Çılgın saçlı çılgın renkli sportim benim:lepi: bence rostodanda az birşey al zeytinyağlı dolmayıda ölçülü ye hiç sorun olmayacaktır..:delphin:

canlarim hepinizi öpüp ise gidiyorum ben.. yürüdüm 5400 adim oldu pestil oldum.
elifcigim sen bayagi abartmissin seker. böyle diyet olurmu?. neyse sen bir yap olursa bizde yapalimhihoyyyt
saka saka iyiki yazdin. bizde dogru yolu gösterecegiz tabiki. kabak tatlisi cisssssssssss
üc dilim ekmek cissssssss
bulgur pilavi cissssssss
hele mayonez aman allah cayir cayir cisssssss
ne yapiyorsun sen güzelim? biz ot salatasina bir kasik yag koyunca rahatca yiyemiyoruz.
baksana sportieye güzelim yemekleri bulmus ben ne yiyecegim simdi diyor. ama aslanlar gibi her hafta bir kilo veriyor.:nazar: amacimizda bu degilmi?
ben cikiyorum allaha emanet olun

Back
X