Haydi şimdiden geçmiş olsun diyelim zenanım... a.s.
sagol ablasi gecti cok aglamis yalniz simdide ben adam oldum deyip duru bacaginda bir pansuman cikarttirmiyoda pansumanli adam şakkıdı
canım ya sana diyecek birşey bulamadım valllaaa harikasın sen bu diyet işini çözmüşsün protein sebze meyve herşey mevcut yani canım söylenebilecek tek şey süpersinnnn:hooray::hooray::hooray:devamını dilerim inşallah cuma günü klo kaybını da görünce herşey daha güzel olacak :teytey::teytey:
canzicim ne guzel denetliyicsin sen oyle ne guzel cumleler soylemissin oooov
hadi bakalım efenin aşılarını unutma annesi sağlığı açısından çoookkkk önemli geçmiş olsun canım
sagolasin ablasiii cok tesekkurler
ne kadar güzel canım yurtdışında da kutlandığını duymak bizide duygulandırdı allah razı olsun türk öğretmenlerden canım gerçekten iyiki böyle bayramlarımız var çocuklar mutlu büyükler heycanlı çok güzel oluyor :teytey::teytey::teytey:
evet bende cok memnunum bu bayramlardan turk ogretmenlerimizden ama iste buyuduklerinde biraz kopuyolar kulturumuzden uzaklasiyolar ikiye bolunuyolar azcik ama bu birazda anne babadan oluyo gecende anlattim cocuklarimiz biraz kendi kendine buyuyolar
ama cokta guzel ilgiyle saygiyla sevgiyle buyuyen kulturunu bilen cocuklarimizda var tabii
çok yediğimden kızıcan demiyorum, yemediğimden kızcan diyorum zenanımmm. uyumadım ya uyuyamadım :çok üzgünüm: elişimi yaptım. bitirince koyucam fotosunu bakalım beğenicek misiniz -tatlicadiarzu- oy efeye de geçmiş olsun, gelince benim için öper misin onuu Şeniz
ama kallisim ben sabahtan beri camları halıları sildim canım çıktı belim koptu :çok üzgünüm: sonra süpürdüm falan bi sürü iş yaptım kafamçokkarıştı bir de her sabah altı bucuk en gec yedi de ayaktayım ben (nefret ediyorum bu huyumdan)
hem hamarat hem becerikli iyi tamam bitirince koy mariftini gorek
balim uyudugunu niye kizak uyu tabii uyuda buyu caaaanim takiliyoz sanaaaa
unutuldum unutuldum kurutulmus guller gibi Çok üzgünüm çoook
cukulatam migdesi tuttu gormuyonmu onndan unutmustur
sanaatci oldugun nasilda belli ama her mesaja sarkiylan siiirlen basliyon gunduzde 23 nisan siiiri ylen basladin gel ben opem seni Şeniz
merhabalar canım grubum....nasılsınız sizi çooook ama çooook özledim...
hosgeldin bennu bu nasil ozlemektir yahu hec ugramiyon ne ediyon nerdesin nassin anlatir bir insaaan deeemi
merhaba viiin merhaba viiin baska yok
dahaaa cok ugraa bennnuuuu bizde ozledigini anliyak bacciimsengözlerimebaksanab yeemme bizi ozledim diyo cadi kiz
merhabalar şekerler,
biz de kimse yok size bakayım dedim ama herkes avrupa yakası izliyor galiba kaydirigubbakcemile3
hee bizim takim boyle iste nerde

deliler var hep onlari izliyoz oyle yaprak dokumuydu aski memnuydu sonra neydi o kemanci cocuk bide hep aglayan lamia var ne zaman gorsem hep agliyo gok gozlu onlari pek sevmiyoz be ne yapalim sırnaşık şey
izleyenler varsa pardon saygi duyarim ben izlemiyom zaten gurbetteyim benneyaptımki onlari bakip daha senağlama aglamak istemeiyom