- Konu Sahibi Cherry Mom
- #76.381
Cornella ; bence tek gurup yiyecekle yapılan diyetler işe yaramıyor.(çokk yaptım). belli bir süre sonra hopp geri alıyosu. ya şöyle yaptıklarımı anlatayım sen yorumla. bi ara diyet bandı vardı eşimle ondan aldık hemde 3 paket. oda sadece proteine endeksli başka birşey yemiyorsun. hevesle uyguladık (eşimde yapınca yemek hazırlama otomatik kolaylaşıyo..) sonuç 0. sonra eşim benden habersiz akai biber mi ne o haplardan almış gizli gizli başlamış içmeye sonra rahatsızlık yapınca vazgeçmiş. sonuç 0. sonra sadece karpuz yiyerek 10 kilo vermiştim (üniversitedeydim) 1 ay sonra hopp geri geldi kilolar.diyetisyene gittim olmadı.sizinle tanışmadan önce kafayı koymuştum endokronoloji uzmanına gidecektim. Bende sorun var kilo veremiyorum diye
. Eşim yok bişeyin boğazını tut ,sporunu yap veremezsen gidelim dedi ve vazgeçirdi. Sağlıklı beslenmek , az yemek (eşimle oturup 1 tepsi börek yerdik) ve spor. Başka yolu yok. ben 2-3 ay önce 73 lerdeydim. sadece yürüyüş yaparak ayda 1 kilo vererek 68 lere düştüm.
tercihler sizin ben sadece yaptıklarımı anlatmak istedim.
cnm biliyorum.....bu sadece haftada 1-2 vücudumu şaşırtmak.....ben protein yiyeceğım ama yağsız değil.....yoğurt-yumurta-tavuk baska ne var acaba protein