• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

$SDC11773.webp

bi tek bunu bulabildim boydan hep yüzümü çekerim ben malum alt bölge sorunlu:27::27:
yazdan kalma bi foto burda 72 kiloyum tam yani başlangıç kilomda 65 oluncada atcam bi foto

ne kadar seksi bi vucüdum var dimi:1::1:

ankara merkez seksi herkessss:32::32::32::32::32:

Eki Görüntüle 624463

bi tek bunu bulabildim boydan hep yüzümü çekerim ben malum alt bölge sorunlu:27::27:
yazdan kalma bi foto burda 72 kiloyum tam yani başlangıç kilomda 65 oluncada atcam bi foto

ne kadar seksi bi vucüdum var dimi:1::1:

ankara merkez seksi herkessss:32::32::32::32::32:

Wuuuuuu çok güzel...aslında çok şanslısın, basen yok hiç..dümdüzsün..Yani inceldiğinde heryerin ne güzel incelir...Bayıldım tatlım, offff yazlarıda ne güzel oluyor yaaa :9::9::9:

.

Wuuuuuu çok güzel...aslında çok şanslısın, basen yok hiç..dümdüzsün..Yani inceldiğinde heryerin ne güzel incelir...Bayıldım tatlım, offff yazlarıda ne güzel oluyor yaaa :9::9::9:

.

teveccünüz efenim:1:
yok kız gzl fln değilm yani bnm her yerim kilolu o yönden şanslıyım bıraz zayflayım bi Allahmm nasıl olcam cok merak edıyorum sırf meraktan zayıflıcammm:1::1::1:

aslında ben hç beyaz giymezdm nasıl olduda gydıysem bıde bıkınılı foto varrrr kırmıız bide tobe tobe gecen yaz aklım başımda degılmıs benım:1::1::1::1::1::1:

Dikkat: burada resim vardı, kaçırdınız..Göremediniz çirkinliğimi :14::14:

Eeeeee yine diyete başladığım günlerde yani başlama kilom bu :9::9::9: şimdi incecik kaldım, dal dal :33::33:

.

Son düzenleme:
burdada gamzenın fotosu vardıı cok şey kaçırdınız valla ceza sizeeee ben gordum fıstık fıstıkkkk :D :D

vayyy maşşallah ne güzelmişsin kız sen:nazar::nazar::nazar:

hiçte kilolu değilsinki bence yeter zayflama:1::1:

cidden bak gayet gzl bi gruntu var şu an karsmda

Son düzenleme:
Back
X