Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kocanın adı da Bruce mu bayan li :1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9: Tatlım yaaaa çalıştığım zaman isimden bulmaya teşebbüs etmiştilerr :52::52: bende sevmedim bunuu, değiştirdimm hahahah

Güvenlikteki çocuk bir gün..Seni gidi seniii, facebook'ta gördüm seniii... demez miii ayyyy :9::9::9::9: anında böyle yaptım :27::27::27:

.

bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara
10 badem
Akşam:
5 ceviz büyüklüğünde kurabiye

ve koca nihayetinde :27::27::27::27:bi göbek
tüm dünyayı yedim sanki
pazar gününe özel olsun ama juju duymasın fena olur :19::19::19:

amannııııınnn ne yapmışsın sen öyllleeeee..... :18::18::18::18::18:

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52:

aman beni merak etme zaten... ben de seni etmiommmm :41::41:

ben bu yazan iisimlerden bir tek gamzeyi gördüm... onu da görmez olaydımmm.. maşalllahh bittim bittttiimmm

Son düzenleme:
kızlar muhabbet koyu
menüm
sabah
haşlanmış yumurta peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek domates
öğle
yarım simit 1 bardak ayran
ara
1 ayva 2 form çubuk
akşam
1 kase çorba karnıbahar yoğurt

Son düzenleme:
chentiq cnm sanırım şuan gecmişi okuyarak ilerliyorsun ve tek tek cvp verıyorsun..belki bılıyorsun ama yıne de söyleyeyım.....yorumların alt sag tarafında alıntı ile cevapla kısmı var oraya cevap vermek istedıgın kişilerın yorumuna yani tik at .....en son toplu cvp ver.....hem bu sekılde daha cabuk gecmişi okursun hem de sayfa düzeni sağlanır yorumların gözümüzden kaçmaz......ok to:34:

cornicim, ismimi sorduğuna denk gelmemişim. yazarım sana.. ama nickimle hitap edlmek daha çok hoşuma gidiyor. nickimi seviyorum :32::32:
ayrıca ben tek gamzeyi gördüm. dalinin, busra nın, senın, jujunun fotolarını görmedım.. heps de arkadasım oldugu halde.. nasıl oldu anlamadım.

Ayrıca yazdığın şekilde cevap vermeyi biliyorum. Bir kaç kere öyle yapmıştım hatta.. Ama o gün var ya oku oku forum bitmemişti. gündüz girmeyip akşam cevap yazdıpğım zamanlarda ben hepsini işaretleyip toplu yorum yapacağımd erken allaaaahhhh sayfalar ilerlemiş ve yeni konular çıkmış oluyordu. böyle yaparak hem gündemden geri kalmamış hem de geçmişe cevap vermiş oluyorum. 60 dakika tek tek geçmiş okuduğumu bilirim. ve 60 dakika bitene kadar bir 60 dakikalık daha sayfa çıkmıştı :)))))

O yüzden bu şekilde deneyeyim dedim bir de...

Son düzenleme:
cornicim, ismimi sorduğuna denk gelmemişim. yazarım sana.. ama nickimle hitap edlmek daha çok hoşuma gidiyor. nickimi seviyorum :32::32:
ayrıca ben tek gamzeyi gördüm. dalinin, busra nın, senın, jujunun fotolarını görmedım.. heps de arkadasım oldugu halde.. nasıl oldu anlamadım.

cnm arkadas listesının altında albülerinin olması lazım silmedilerse..bende buraya sayfaya ekledim 2 gün kaldı nerdeyse.......

Ayrıca yazdığın şekilde cevap vermeyi biliyorum. Bir kaç kere öyle yapmıştım hatta.. Ama o gün var ya oku oku forum bitmemişti. gündüz girmeyip akşam cevap yazdıpğım zamanlarda ben hepsini işaretleyip toplu yorum yapacağımd erken allaaaahhhh sayfalar ilerlemiş ve yeni konular çıkmış oluyordu. böyle yaparak hem gündemden geri kalmamış hem de geçmişe cevap vermiş oluyorum. 60 dakika tek tek geçmiş okuduğumu bilirim. ve 60 dakika bitene kadar bir 60 dakikalık daha sayfa çıkmıştı :)))))

O yüzden bu şekilde deneyeyim dedim bir de...

hımmmmm....o zaman sorun yok:23:

Tatlim ekmeklerii birer tane yeseydin cok fena olmazdi aslinda.bu arada bise sorcam yaa ekmk cesitlerinizi degistrin diyorlar mesela bi hafta kepekse diger hafta tam tahil fln diorlar yapiomsnz byle seyler :)
hiç öyle adetlerim yoktur cnm:1: kepek ekmek kansızlık yapıomuş bnde var kansızlık o yuzden hep aynı bendeki ekmek
Sayın peek gıymatlı 5. takım arkadaşlarım :23: Yemeğimi yedim ve yaklaşık yarım saattir sizi okuyorum, takip ediyorum fakat elim bir türlü yazmaya varmıyor..Çok utanıyorum şu an..Sebebi şu kızlar..:26: Motivasyon gücümü kaybettim, yiyesim geliyor, ikna olamıyorum..Bütün gün diyette değilmiş gibi yemeye yeltendim fakat başarısız oldum 4. lokmadan sonra tıkanıyorum :26: ama zeten yediğim 4 lokmada hiç hoş değil :20::20:

Bu gün 3 öğün gibi yedim..Hemen yediklerimi paylaşıyorum...

Sabah: 1 bazlama
Yarım k.k. peynir
2 tatlı kaşığı reçel
4 çatal sucuk
1 lokma helva
1 ızgara yeşil biber

Not: Bu benim klasik ödül öğünüm...

Ara: 6 adet hanımeller bisküvi :26:

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k arasına peynir koydum

Ara: yok

Akşam: 1 poğaça
2 kaşık piyaz (dünden kalma)
1 haşlanmış yumurta
2 parça sucuk :26::26::26:

Ara: yok

Su: içiyorum

Spor: 30 dk. yürüyüş

Dip Not: Arkadaşlar, özellikle akşam yemeğim çok fazla farkındayım, şu an mide spazmı geçirebilirim. :26: Bana bir haller oldu bu gün, regl ha oldum ha olucam :26: onunla alakası olabilir mi bilmiyorum ama şu an diyet açısınıdan moralman yerlerdeyim..Diyet sabır ve akıl, mantık işi diyen ben, şu an zerre kadar mantığıma yatmıyor diyet..Şu an karnım doygunluktan patlamasa belkide çerez ve çikolata yerdim ama o kadar tokum ki yiyemem :26::26: Bunları yazdım çünkü böyle olmak istemiyorum :44: hiç sevmedim bu beni :41: Lütfen beni ikna edicek o sihirli sözü biri söylesin :9: yoksa battım bu hafta ve biliyorum bu gün yaptıklarımın bedelini salı gününe anca öderim :26: offfffffff offfffff :18::18:

.
gamzeeeee löp löp sallatmakmı istiosun yağlarını yaz günü milletin gözüne soka soka :1::1::1::1:
bu hafta kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum.fragmanı güzel ama gercekte nasıl acaba giden var mı???????
kıvanç oynuo kesın gzldirrrrrr:16::16:
bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara
10 badem
Akşam:
5 ceviz büyüklüğünde kurabiye

ve koca nihayetinde :27::27::27::27:bi göbek
tüm dünyayı yedim sanki
pazar gününe özel olsun ama juju duymasın fena olur :19::19::19:
naptn senn kızzz kanatlarda deri var + kurabiyeler amanınnn:20:

rabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var:9::9::9::9:

bu arada şu olaya iyice acıklık getireyim.......takım olarak ;

fotosunu gördüklerimiz: dalin,gamze,juju,büşra,cornella

fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ
ben takımda değilim sanıırm:26::26:

Kılzar geçmişi okuyamadım yarın işyerinde tek tek okuyup cevap yazacağım
bu haftasonu eve girmedik maalesef dün sabah brunch akşam ev gezmesi bugün öğleden sonra ev gezmesi benim ipin ucu kaçtı menülerimi yazayım fırçalarımı siz atın
dün sabah kahvaltıda koca 2 tabak lahana salatası 1 kaşık patates salatası 1 dilim börek 1 kaşık muhallebi 1/2 kk peynir
ara yok öğle yok akşam 1 kase çorba 1 dilim börek 4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası 4 adet çiğköfte 1 dilim börek normal salata ve patlıcan salatası bolca marul 2 adet sarma 1 kaşık dondurma
bugün sabah kahvaltı
2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
ara yok öğle yok ikindi 1 küçük börek havuç salatası 1 sarma 1/2 dilim kazan dibi
akşam 4 yerfıstığı 2 badem 1 meyve kokteyli
dün 200 mekik yapılan spor maalesef sadece bu akadar ev silip süpürmeyi ortalık toplamayı spordan saymıyorum
yarın sabah görüşmek üzere siz menüme bakıp banafırca kayabilirsiniz

hiç öyle adetlerim yoktur cnm:1: kepek ekmek kansızlık yapıomuş bnde var kansızlık o yuzden hep aynı bendeki ekmek

gamzeeeee löp löp sallatmakmı istiosun yağlarını yaz günü milletin gözüne soka soka :1::1::1::1:

diyorum birini unuttum ama kim......seni nasıl unutmusum ben garfieldimmmmmm en sevdiğim kedi.:16::16::16::16: hoş senıde gördük sayılmaz endamın dışında:9::9::9:
esoşummm:21::21::21:

diyorum birini unuttum ama kim......seni nasıl unutmusum ben garfieldimmmmmm en sevdiğim kedi.:16::16::16::16: hoş senıde gördük sayılmaz endamın dışında:9::9::9:
esoşummm:21::21::21:

:1::1::1::1::1:bnde diorum noluo kaç kere okudum adım yokkk bak beni unutman eşini unutman demek:1::1::1:

endamımı görduysen ne kadar şanslısın bilemezsinnn:1::1::1::1:

bi albüm yapıym cnm bende şart oldu artık bnm öncem sonram olmaz ama kendımı bıldm bileli böyleyimmmm:1::1::1::1:

Kılzar geçmişi okuyamadım yarın işyerinde tek tek okuyup cevap yazacağım
bu haftasonu eve girmedik maalesef dün sabah brunch akşam ev gezmesi bugün öğleden sonra ev gezmesi benim ipin ucu kaçtı menülerimi yazayım fırçalarımı siz atın
dün sabah kahvaltıda koca 2 tabak lahana salatası 1 kaşık patates salatası 1 dilim börek 1 kaşık muhallebi 1/2 kk peynir
ara yok öğle yok akşam 1 kase çorba 1 dilim börek 4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası 4 adet çiğköfte 1 dilim börek normal salata ve patlıcan salatası bolca marul 2 adet sarma 1 kaşık dondurma
bugün sabah kahvaltı
2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
ara yok öğle yok ikindi 1 küçük börek havuç salatası 1 sarma 1/2 dilim kazan dibi
akşam 4 yerfıstığı 2 badem 1 meyve kokteyli
dün 200 mekik yapılan spor maalesef sadece bu akadar ev silip süpürmeyi ortalık toplamayı spordan saymıyorum
yarın sabah görüşmek üzere siz menüme bakıp banafırca kayabilirsiniz

valla ben okurken karnım doydu:26::26:

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

:1::1::1::1::1:bnde diorum noluo kaç kere okudum adım yokkk bak beni unutman eşini unutman demek:1::1::1:

endamımı görduysen ne kadar şanslısın bilemezsinnn:1::1::1::1:

bi albüm yapıym cnm bende şart oldu artık bnm öncem sonram olmaz ama kendımı bıldm bileli böyleyimmmm:1::1::1::1:

ahh garfieldimm sevimli kedim:1:
sanırım karar verememişim gördüm mü görmedim mi diye:27::27::27::27::27:
yap yap albüm yap....

rabiş cız sende yap...:27::27::27:

Back
X