- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.001
teşekkürler sevdacım nbtt işte birini tut diğerini tut ömür gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah:
az bişey vişneli muhallebi:26::26::26:
öğle:
1 tabak kıymalı makarna
Ara:
15 badem
5 fındık
Akşam
yoğurtun içine közlenmiş kırmızı biber sarımsak ve biraz zeytin yağı
1 dilim ekmek
evrekaaaaaaaaaaaaa evrekaaaaaaaaaaaaa oldu yaptım .... video formatını çevirmiştim iş yerinde ve tv de çalıştı callen... eşimde geç geleceğim deyince hooopppppppp başladım ve bitirdim... özellikle karın egzersizlerinde boynum çok ağrıdı benim ham olduğumdandır mekik felanda çekmediğimden boyun kaslarım alışık değildi... diğer hareketleri yüzde 60-70 yaptım yada yapmaya çalıştım ilerleyen zamanda daha da iyi olucaktır eminim... sürekli kasları esnettik ve çok hoşuma gitti meğer ne hammış kaslarım esnettik.e esnetesim geldi... pilatesten alışım ozamanda severdim kasları esnetmeyi boyu uzun gösteriyor...
neyse bitirdim yarın yine yaparım...
menümüde yazim dicem ama akşama bişi yemedim daha birazdan evden çıkıcaz gitmeden yazim öle gidim
sabah
2 yumurta
ara
elma
öğle
şehriye pilavı et haşlama
muhallebi
ara
8 fındık
ara
10 fıstık
1 portakal...
su içmedim
spor tamamdır yaptım
akşam bişi yemedim ne yerim bilmiyorum
menun guzel basarılı ama callen ıkıncı gunden asılmıs konusmuyorum senınle.kusum reglının arkasına sıgın hemen bende bugunde dahıl hala reglıyım ama bırazkmadım hatta ılk gunu basladım bugun yapamıcam cunku cocuklartıın banyo zamanı ama bellıde olmaz gece 2-3 demem yaparım yaz gelıyo ne kaldı surda hemen gevsemeye hazır ve nazırsınız yaa ay kıcım agrıdı ay basım agrıdı.bak callen regl sancılarınada ıyı gelıyo bırak sorun deıl ama ben snele konusmam ıste hıhh![]()
kızlar cok moralım bozuldu berbat haldeyım desem yerıdır ınternette arastırırken bı yazıya rastladım gebelıkte sarkan gobek tekrar karın germe olmadan toplanmaz dıyodu yıkıldım desem az olmaz karın germe bıldıgın sezeryan gıbı ıstemıyorumm amelıyat callenıde bosa yapıomusum ya hıcmı bı yoluyok ya hıcmı
kızlar bıde reısm paylasıcam sarkıgım bu sekılde ama kırısıkları ve selulıtlerı cıkarın sarkık aynen bole ıkızler ardından 3. Gobegımden nefret edıyorum nefretttttt cok moralım bozuldu benden bı halt olmıcak bosu bosuna ugrasıyorum benım dumduzdu gobegım sımdı bu halde ben ınan bosuna cabalıyorum bu gobek dedıklerı gıbı duzelmez
Eki Görüntüle 642841 ( bu gobek benm deıl alıntı ama bnmkıde kırısıklık ve selulıtlerı cıkarın sarkık derecesı bole)
kızlar cok moralım bozuldu berbat haldeyım desem yerıdır ınternette arastırırken bı yazıya rastladım gebelıkte sarkan gobek tekrar karın germe olmadan toplanmaz dıyodu yıkıldım desem az olmaz karın germe bıldıgın sezeryan gıbı ıstemıyorumm amelıyat callenıde bosa yapıomusum ya hıcmı bı yoluyok ya hıcmı
kızlar bıde reısm paylasıcam sarkıgım bu sekılde ama kırısıkları ve selulıtlerı cıkarın sarkık aynen bole ıkızler ardından 3. gobegımden nefret edıyorum nefretttttt cok moralım bozuldu benden bı halt olmıcak bosu bosuna ugrasıyorum benım dumduzdu gobegım sımdı bu halde ben ınan bosuna cabalıyorum bu gobek dedıklerı gıbı duzelmez
Eki Görüntüle 642841 ( bu gobek benm deıl alıntı ama bnmkıde kırısıklık ve selulıtlerı cıkarın sarkık derecesı bole)
bugün bi arkadaşın tayini çıktı ona veda düzenledik yaş pasta almışlar 2 tane kola kuru pasta felan bide bana sen güzel dilimlersin dediler kardeş dilimliyorum ama içimde gidiyor neyse doktorumuz onu yesek ne olcak yemesek ne olcak iradem,ze sahip çıkalım dedi ve biz diyetzede arkadaşlar 4 5 kişi hiçbirimiz yemedik dilimle dilimle amma kötü kolalar pastalar havada uçuştu ama neyse
seni varya yakalayıp dövmek lazım daha yeni doğum yapmışın bizim hastanede bir sürü arkadaş var doğum yapan ve zamanla toplandı karınları sen ne fena şeysin böyle nerden aarar bulursun bunları üzülmek yok yola devam ikizi olan arkadaşta var onun da düzeldi allah allah seni yaramaz seni
anam dünyayı yiyormuşsun sende..............
hadi itiraf edelim diyetten önce nasıl yıyorduk.................dalin yazdı bende yazayım........
gecen dönem sınava hazırlanırken özellıkle saat 21-24 arası hanı su 1-1,5 lt lık kutu dondurmalar varya.bir oturusta hepsini yerdım içinde sadece 2-3 kasık kalırdı onu da yerım de nefes alamayacak duruma geldıgım ıcın bırakırdım.......bu arada yaz degıl kışın
sabahları 2-3 sandıviç yapardım yanında kolayla yerdim.......
bir oturusta 2 tabak mantıyı rahat yerdım.....
yarım paket makarna benden sorulurdu......
aklıma gelenler![]()
ben spor ve diyetle toparlanacağı düşüncesindeyim dalinnnn...kim demiş toparlanmaz diye![]()
dalin bebişleri uyutma tekniğin süper helal olsun vallaa
tüm arkadaşlar menülerinizi okudumm ve güzell
gamzem-garfield-zes sizin menüler
ben bugün batırdımmmmmm
akşam yemeğe misafir geldii ve evde yemek yokk dışarıdan pide söyledikkk
işte menüm
yarım kase kornfleks-1 tane kuru kayısı
1 elma-1 havuç
1 tabak patates oturtma-1 kepçe sehriye çorba-1 dilim ekmek
ara 1 havuç 1 elma-2 form biskivu
1 kıymalı pide
kahve yanına 1 küçük parça çukulata
reglmda gelecek şiştikçe şişdimmm..![]()
bır oturusta 3 tabak mantıyı yerdım ve cıgborek bılırsınız eskısehırın meshurudur tek seferde ac karnına 20 tane yerdım bır tepsı patateslı boregın yarısındanfazlasını ac karnına yerdım o yzuden bızım evde 2 tepsı yapılırdı bırını ben yerdım esımde 3-4 dılım yerdı hayatım tepsıkalsın derdı bıde ben yerken adam bana bole bakardı
ve makarna helede domates sosluysa yarım paket cubuk makrnayı pısırır soslar ve tabaga bıle koymadan tencereden yerdım bunları farkedınce noluyosun sen ya bu nasıl yemek dıye dank edınce basladım dıyete.hatta o cubukları kırmazdım en sonunda nefes alamıcak gıbı olurdum ve makarnanın bı ucu dudagımdan sarkar dıger ucuda mıdemde olurdu![]()
ben de menümü yazayı
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dl ekmek
peynir çeşitleri
ara:
1 avuç sarı leblebi
öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 kase k.fasulye
1 bardak ayran
ara:
1 incir
akşam:
1 kase çorba
yarım greyfurt
suyumu içtim spor yapmadım geç geldim okuldan vallahi yapasım gelmedi![]()
benim menüm
sabah karam:26: (çok cnm istedi kahvaltı niyetine yedim)
öğle 1 dilim ekmek üstü labne
ara nescafe şekersiz
ara 1 greyfurt 2 form çubuk
akşam yarım kase çorba karnıbahar yoğurt 2 3tane biber turşusu
su 2 lt
bende kendımı kandırıp duruyorum duzelecek dıye hadı kaslar duzeldı o derınasıl duzelecek.sımdı kendıme 5 tane lahmacun soleyıp yemessem bende dalın deılım
anam bu gün bu pc ne değerli oldu yaw bende menümü yazıp hemen çıkayım yoksa yazamıcam
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,2 tane zeytin ,1 çay kaşığı kadar reçel
öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. Kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
çeyrek çiğ pırasa
gamze senden kopiledim
akşam:haşlanmış sirkeli beyaz lahana, 2 kaşık bulgur pilavı ,1 bardak ayran
görüşmek üzere hayırlı geceler kızlar...
bende kendımı kandırıp duruyorum duzelecek dıye hadı kaslar duzeldı o derınasıl duzelecek.sımdı kendıme 5 tane lahmacun soleyıp yemessem bende dalın deılım
sakın haaaa dalinnn..
o deri dediğin şeyin iiiçinde yağğ var..ve kas dokusu çok zayıf..yağ azalıp kaslar güçlendikçe gidecek o deri gibi sarkık görünüm başka yolu yokkkiiiiiiiiiiiii sakın vazgeçmek yokkk![]()
ama ben yag erıttıkce ıyıce sarkmazmı yanı o derı komple duzelırmı kalsınya ayva gobek kalsın dert etmıyorum ama bu resımdekı goruntu kaybolurmu bısey deyın nolur cok canım sıkkın ben hep bole bı gobeklemı yasıcam