Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla yakın olmayı bende cok ıstrdım kuzum yaaa...... aynı kaderı paylasıyoruzz bızde 8 saat mesafedeyızz :(

sen nerelıydın rabişim........
ya kızlar saka gibi gıyındım dısarı cıkacagım bir ses geldı o da ne dedim dışarda felaket yagmur basladı.gök yere indi sanki:43::43::43::43::43:

canım o durumu bende anlamadım valla

canım neyse hazırlanınca görür olmadı o zaman itiraz ederiz ya da ben püsküüte bi mesaj mı atayım hiç 92 kg oladım diye aceba

bu arada öğlen yeni evlenen bi arkadaşın eşi yemeğe davet etti yemeğe korkarak gittim ama gayet güzel geçti onlar götürürken ben sadece tavuklu ızgara salata yedim ayranla onda da yarısını yiyememiştim şimdi uyku bastırdı ben bu haşlanmış brokoli karnıbaharı yiyemeyecem heralde dün getirmeyi unutmuştum bugün getirdim ama yemeğe gitmek zorunda kaldım yarına kalsa bozulur mu acaba?

Merhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
ay çentik aynen valla dün bizim kızda öyle gece bi bağırarak uyandı ben bile korktum. yatmadan evvel muhakak duasız bende yatırmıyorum ama yine korkarak uyanıyor. gece aynen mız mız dı bizimkide ben sabaha kadar uyuyormuyum uyumuyormuyum anlamıyorum sersem gibi oluyorum:37:

ya kızlar saka gibi gıyındım dısarı cıkacagım bir ses geldı o da ne dedim dışarda felaket yagmur basladı.gök yere indi sanki:43::43::43::43::43:

yağmurda yürümeyi sevmez misin cornicim?

canım neyse hazırlanınca görür olmadı o zaman itiraz ederiz ya da ben püsküüte bi mesaj mı atayım hiç 92 kg oladım diye aceba

bu arada öğlen yeni evlenen bi arkadaşın eşi yemeğe davet etti yemeğe korkarak gittim ama gayet güzel geçti onlar götürürken ben sadece tavuklu ızgara salata yedim ayranla onda da yarısını yiyememiştim şimdi uyku bastırdı ben bu haşlanmış brokoli karnıbaharı yiyemeyecem heralde dün getirmeyi unutmuştum bugün getirdim ama yemeğe gitmek zorunda kaldım yarına kalsa bozulur mu acaba?

bugün mutlaka ye. yarına bozulur. kaç kere haşlanmış brokoli dökmek zorunda kaldım çöpe

Merhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
canım sen biliyorsan eğer felak ve nas surelerini onu oku canım eğer okurken esnersen bilki kesin nazar vardır bazen bebelere biz annelerin bile nazarı değiyor

valla yakın olmayı bende cok ıstrdım kuzum yaaa...... aynı kaderı paylasıyoruzz bızde 8 saat mesafedeyızz :(

benimkilerde 8 saat uzakta yaa uzakta olunca zor oluyor :(

Bu Mutfağım programı beni deli edicek en sonunda :27::27::27:
kızzz izleme sakın o programları her an patmaya hazır bir bomba gibiyiz bak bende malum günlere geldim ama olmadı olmadıkça yiyeceğe yöneliyoz haberin olsun...hiç fena olmaz yiyelim dersen:27::27::27::27::40: işte yandaki simge gibi olurum:52::52::52::52::35:

Hu huuuu kizlar gcms olsn dileklerniz icin teskkr edermm :) ay mersinde de hava bi dengesiz gunes-ruzgar-yagmur-gunes dengem sasti iyiceee.tgba abla bu arada senin ddgim fizyoform gazipasaya sube acms pilates icin.intrnette firsatlarndan yararlancm 1 aylik 30 lira tam ogrnci isi bayildimmm :))

valla en iyisini yapıyorsun......bende bayagıdır bakmıyordum etrafıma...kabuguma cekılsem iyi olacak.çünkü herkesın düşüncesi farklı olunca çatışmalar kaçınılmaz oluyor....
hepimiz farklıyız ... farklılıklar zengiliğimizdir hihihhh ilkokul konusu :52: ama esas diyeceğim cornellacığım haklısın bazı insanlar birilerinin birbilerine düşürmeye çalışmak için kurulmuş bir saatler adeta. Böyle bir ortam oluşturup, kriz durumuna dönüştürüp bunuda kendi minik aklınca fırsata dönüştürenler çok. Ne diyelim canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bunun sanalı reeli yok. her yerde Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri inşallah...

çentik aaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53: sen zayıfsın sanırım şuna bak BMI değerin ne güzel şimdi kilo çizelgene gözüm takıldı aman ne güzel maşallah. BMI değerimin öyle olduğu zamanları özledim:14::14::14::14:

Ay çok şaşkolozum.. Kızım uyudu, alışık olmadığımdan da şu an elimi neye atacağımı şaşırdım. Onu mu yapsam bunu mu yapsam derken hiç bir işi tamamlayamıyorum .. Ay imdaatt... Yerimde dalin olsa elli kere iş yapmış üstüne bir de eliptik yapmıştı...:53::53::53:

aynen öyle eşim diyor ki bugün seni kardeşinin yanına gönderıyım mi ?
yok dedim....
napacam gidip o zaten öğlene kadar okulda....
burdaki kızlarla da cok asırı görüşmücem ....
2 haftada bir yeter .....çok dedikodu yapıyorlar.basıma agrılar giriyor.....:27::27::27:
şu lafını sevdim cornellacım
"2 haftada bir yeter .....çok dedikodu yapıyorlar.basıma agrılar giriyor"

canım dia oku ben bi dua vardı fotokopisini çektim katladım yatağının altına koydum hala durur filteke ile taktım ...

sorma kız burasıda aynı halde sabah güneşliydi öğlen yürürüm dedim gök yere indi resmen şimdi yine günşli

canım yarın liste yenilenecek tekrardan yormamak adına püsküte paylaşım alanından yaz istersen... ben hiç 92 kilo olmadım yarışmada bulunduğum süre içerisinde de ...

Hu huuuu kizlar gcms olsn dileklerniz icin teskkr edermm :) ay mersinde de hava bi dengesiz gunes-ruzgar-yagmur-gunes dengem sasti iyiceee.tgba abla bu arada senin ddgim fizyoform gazipasaya sube acms pilates icin.intrnette firsatlarndan yararlancm 1 aylik 30 lira tam ogrnci isi bayildimmm :))

gazipaşa neresi kız ???

bu arada menüm araya kaynamasın diye ayrıca yazayım dedim kabızlığımı yenmek adına salataya abandım ama henüz yok bişey
sabah
1 dilim ekmek 1 tabak lahana salatası 1/2 kk peynir
ara 1 kuru kayısı 5 beyaz leblebi
öğlen 1 kase yoğurt (200 gr)
2 galeta
ara 1 hurma
akşam
1 tabak lahana salatası
2 kaşık bulgur pilavı (salataya karıştırdım)
1,5 kaşık yoğurt
dün biraz bacak hareketleri ve öğlen 1 saat tempolu yürüyüş
bakalım benim menümü nasıl bulacaksınız benimde regli öncesi şimdiye regli olmam lazımdı ama hala regli olamadım ve de wc ye çıkamadım :17:

:46::46: menun guzel cnm bnm bravo

kızlar canım cok sıkkın sabahtan berı aglamaktan gozlerım sıstı desem yalan olmaz.sabah babanemız geldı zeynebıde gotureyım dedı koyde oturuyolar uzakta yanı basta esımde bende ıstemedık.sonra esım gonderelım pazar gıder alırız dedı sende bıraz rahat edersın dınlenırsın en azından dedı ıyı dedım yollaıdm ama ole pısmanımkı kopekler gıbı pısman oldum heryerde oyuncakları esyaları gordukce aglıyorum.evımın nesesıymıs bnm bıdır bıdır kızım.o yok gerıye kaldı 2 ama hepsını costuran eve nesen veren oymus yaa cok pısmanım pazara kadar nasıl zaman gecer bılemedım yemısı9m tatılını bılmem neyını asla bırakıp gıdemem ıptal etsın rezervasyonu hep beraber bı vılla kıralar oraya gıderız 1 ını bıraktım anam agladı 3 unu bıraksam olurum herqalde

allah evlat acısı vermesın.evladını topraga veren analar nasıl dayanır ya allah sabır versın ben surda 3 gun dayanamıcam gıbı.ıcımden hıc bısı yapmak gelmıyo ne yemek ne spor ne ıs ne guc keske gondermeseydımmm :43::43::43:

ukyocum sen hemsıresınya belkı bı fıkrın vardır dıye soryorum oglumun sol kulagında kulak kepcesı ve kulak memesının tan orta sında 1 cm kadar bı morluk var 2 gundur onemlı bısıymıdırkı oynasırlarkenmı oldu bılemedım.çbu morarma neyın nesı olabilir doktoa gotursekmı

netten baktım tumor dıyo kanser dıyo ıltıhap dıo :53::53::53:

batsın bu dunyaaaaaaaa bıtsın bu rıuyaaaaaaaa aglatıpta gulene yazıklar olsuuunnnnn
olmamı cıleler yasanmamıs dertler bahtsız gecen omrume yazıklar olsunnhnnn

ahhh mınnos kızım ahhh nası durcam ben sensızzzzzzz :43::43::43:

canım yarın liste yenilenecek tekrardan yormamak adına püsküte paylaşım alanından yaz istersen... ben hiç 92 kilo olmadım yarışmada bulunduğum süre içerisinde de ...

gazipaşa neresi kız ???

canım ok oraya mesaj atarım

:46::46: menun guzel cnm bnm bravo

dalinden bravo aldım yaa helal olsun bana şimdi daha bi aşka geldim sana menülerimizi beğendirmek açıkcası benim hoşuma gidiyo dalin cim :36::36::36::36:

kızlar canım cok sıkkın sabahtan berı aglamaktan gozlerım sıstı desem yalan olmaz.sabah babanemız geldı zeynebıde gotureyım dedı koyde oturuyolar uzakta yanı basta esımde bende ıstemedık.sonra esım gonderelım pazar gıder alırız dedı sende bıraz rahat edersın dınlenırsın en azından dedı ıyı dedım yollaıdm ama ole pısmanımkı kopekler gıbı pısman oldum heryerde oyuncakları esyaları gordukce aglıyorum.evımın nesesıymıs bnm bıdır bıdır kızım.o yok gerıye kaldı 2 ama hepsını costuran eve nesen veren oymus yaa cok pısmanım pazara kadar nasıl zaman gecer bılemedım yemısı9m tatılını bılmem neyını asla bırakıp gıdemem ıptal etsın rezervasyonu hep beraber bı vılla kıralar oraya gıderız 1 ını bıraktım anam agladı 3 unu bıraksam olurum herqalde

allah evlat acısı vermesın.evladını topraga veren analar nasıl dayanır ya allah sabır versın ben surda 3 gun dayanamıcam gıbı.ıcımden hıc bısı yapmak gelmıyo ne yemek ne spor ne ıs ne guc keske gondermeseydımmm :43::43::43:

canım sıkma canını ben sana önceki mesajımda bu konuyla ilgili ben olsam gitmezdim demiştim çünkü ben iş için büyük oğlumu 18 aylıkken memeden kesmek zorunda kalıp ayda 1 bazen 2 defa 1-2 günlüğüne tüm tr ye araziye şantiye kontrolüne gidiyordum oğlum hayatından memnundu baba ile kaldığı zamanlarda ama benim aklım hep onda kalıyordu o sebebten dolayı onları bırakıp hiç tatile gitmeyi düşünemedim dediğin gibi gidersen tatile yokluklarından ağlar durursun tatile gidin gene gitmeyin diyemem ama dediğin gibi villa kiralayın ya da otel farketmez ama bir de bakıcı ayarla ister otelden ayarla ister yanında götür orda arada ona bırakırsın bebeleri siz eşinle 1-2 saat yalnız kalırsın inan bu sizi daha mutlu eder

ukyocum sen hemsıresınya belkı bı fıkrın vardır dıye soryorum oglumun sol kulagında kulak kepcesı ve kulak memesının tan orta sında 1 cm kadar bı morluk var 2 gundur onemlı bısıymıdırkı oynasırlarkenmı oldu bılemedım.çbu morarma neyın nesı olabilir doktoa gotursekmı

netten baktım tumor dıyo kanser dıyo ıltıhap dıo :53::53::53:
ayyy dalin çocuklarınıda bırakma tatilinide onlarsız yapma internetede her sağlık sorununda sakın bakma hepside psikolojini bozar hele o internete bi başım ağrıyor diye gir ölecek gibi geri çıkıyorsun. Ben bi ara çok taktıydım her şeyi okuyordum sonra bilgisayarı kapatınca psikolojim bozuluyordu. En iyisi doktoruna telde danış bi sor götürmeniz gerekirse götürün. Yoksa şüphe kötü bir şey insanın içini kemirdikçe kemiriyor

Back
X